Żorż Ponimirski Napisano 22 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2020 Kolejna zaleta Suitsupply - stabilne ceny. Oto metka z marynarki Havana c848 wyprodukowanej w 2015 roku: Po pieciu latach, bliźniaczy model C847 bez żadnego outletu kosztuje 259€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Suitsupply and Plexi MTM https://eu.suitsupply.com/en/safe-shopping.html?link=3&utm_medium=email&utm_source=events&utm_campaign=germanstoresreopen&ud=D08828436 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Jak klienta ukłuje szpilką, to ten nie odda! Spryciarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Właśnie odebrałem marynarkę, tak wyglądają rękawy - porażka. Odsylac czy naprawiać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Jak Ci się podoba, to zatrzymać przy uzyskaniu odpowiedniego zadośćuczynienia za konieczność naprawy i krzywdy psychiczne związane z rozczarowaniem po otwarciu przesyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 rozumiem, że naprawa jest prosta i krawiec powinien bez problemu sobie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2020 Jeżeli materiał podszewki nie jest porwany, a tylko został odpruty od tkaniny wierzchniej to nie powinno być problemu z naprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Dzień dobry Panowie, to mój pierwszy post na forum, bardzo mi miło dołączyć do Waszej społeczności Skorzystałem z okazyjnego outletu i po długim oczekiwaniu przyszła do mnie moja pierwsza Hawana Czy to normalne w SuSu, że podszewka w rękawach jest z 100% poliestru? Trochę to wieje taniochą 😕 Do tego to marynarka jest z cienkiego lnu na lato, więc rękawy nie będą oddychać, czy to jest jakiś specjalny poliester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Tak, normalne, zawsze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Ja z tym problemu nigdy dotąd nie miałem, latem od pewnej temperatury i tak się spocisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 20 minutes ago, Servetch said: Tak, normalne, zawsze tak jest. W tych wyższych liniach też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Różnie to bywa. Czasami w rękawach jest miks wiskozy i poliestru. Nie zależy to od linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 13 minut temu, 25kamil25 napisał: W tych wyższych liniach też tak jest? Też. Mam dwa jorty, jeden traveller bez podszewki, gdzie podszewka rękawów to poliester. Drugi ma cupro, a w rękawach mieszankę wiskozy i poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Ja z tym problemu nigdy dotąd nie miałem, latem od pewnej temperatury i tak się spocisz. Z tą różnicą, ze cupro "oddycha", a poliester już nie ma bardzo.To ciekawe, bo te droższe Havany, które posiadam i były wyceniane na 499$ mają właśnie poliester, tańsze zaś z ceną metkowa 399$ posiadają cupro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Jak do tego poliestru w rękawach podchodzicie? Nie przeszkadza Wam to? U Milera, w Poszetce, ZR czy nawet MD (da się znaleźć), jest normalnie wiskoza... Czy może wymieniacie to u krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 A robiliście kiedyś testy na to "oddychanie", bądź "nie oddychanie"? Z odpowiedniego poliestru robi się ubrania sportowe i jakoś nikt nie umiera z "braku oddychalności"... Mam i takie i takie marynarki i żadnej różnicy nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 Jedyne miejsce, które miałem mokre od potu, nosząc marynarkę w ciepłe dni, to klatka piersiowa, po lewej stronie. Tam czasem w kieszeni noszę portfel. Spoconych rąk nie zauważyłem od nieregulaminowej podszewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
25kamil25 Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 4 hours ago, Aras said: A robiliście kiedyś testy na to "oddychanie", bądź "nie oddychanie"? Z odpowiedniego poliestru robi się ubrania sportowe i jakoś nikt nie umiera z "braku oddychalności"... Mam i takie i takie marynarki i żadnej różnicy nie widzę... Ubranie sportowe "dziala" inaczej. Przylega do ciała, przez co odprowadza wilgoć i szybko wysycha bo nie jest higroskopijna. Po za tym to inny poliester - zazwyczaj mikrofibra, ma dużo cieńsze włókna. Edit. Jak dmucham przez ubranie sportowe, to powietrze przechodzi swobodnie, jak przez bawełnę. Natomiast ten poliester w rękawach jest praktycznie nieprzepuszczalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2020 A ten poliester w rękawach to worek foliowy?:) Chodzę w różnych marynarkach latem od wielu lat... i rękawy to ostatnie chyba miejsce, w którym jest mi za gorąco i się pocę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2020 Ja też uważam, że rękawówki z poliestru to tak zwana "głupia oszczędność". Niby urwą kilka EURO, ale taka marynarka od razu gorzej oddycha. I tak, zmieniałem już rękawówkę marynarek na cupro (akurat nie z SuSu, tylko z Massimo Dutti), uważam, że jest lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 To ja z okazji święta pochwalę się pewnym sukcesem. Przy okazji dyskusji o kursie euro stosowanym przez SuSu znalazłem dwie marynarki (C1503M i C1517) wycenione u nas na prawie 2200 zł, a gdzie indziej na bodajże 229 euro. Zgłosiłem to to ich supportu i otrzymałem zdawkową odpowiedź, że na to spojrzą... Już straciłem nadzieję... a tu dzisiaj patrzę i widzę sukces: ceny spadły do 1069 zł. "Rabat" prawie jak w outlecie:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 2 godziny temu, Aras napisał: To ja z okazji święta pochwalę się pewnym sukcesem. Przy okazji dyskusji o kursie euro stosowanym przez SuSu znalazłem dwie marynarki (C1503M i C1517) wycenione u nas na prawie 2200 zł, a gdzie indziej na bodajże 229 euro. Zgłosiłem to to ich supportu i otrzymałem zdawkową odpowiedź, że na to spojrzą... Już straciłem nadzieję... a tu dzisiaj patrzę i widzę sukces: ceny spadły do 1069 zł. "Rabat" prawie jak w outlecie:) Brawo też mnie zastanawiała ich stosunkowo wysoka cena jak na ,,zwykłe” lniane marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Taka ciekawostka - z outletu kupiłem dwie koszule (dwa różne rozmiary tego samego modelu). Rabat dodatkowy przy dwóch wynosił 20 %. Zwróciłem jedną z nich. Dzisiaj dostałem zwrot. Zwrócili kwotę, że wyszło iż kupiłem 1 koszulę z rabatem dodatkowym 20 %. Ogólnie tak robili? Bo się zastanawiam czy nie napisać do nich, że za dużo mi zwrócili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Oni muszą Ci oddać tyle, ile za nią zapłaciłeś. Wszelkie rabaty, promocje itp. to jest już ich problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi