ciasteczkowy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2018 W dniu 18.06.2018 o 20:08, TomiW01 napisał: 36 zdjęć tego samego garnituru na tym samym mężczyźnie... Mam nadzieję, że to nie Wasze ostatnie słowo w tym temacie.. Skąd wiesz że na tym samym skoro twarz jest zasłonięta? Szach mat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2018 W dniu 18.06.2018 o 20:40, lubo69 napisał: Jest też taka opcja, żeby założyć buty. Expand Fakt, tu chyba kolega za bardzo skoncentrował się na garniturze. 😉 Zapewne po Twojej uwadze będzie pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rollin Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 @TomiW01 O, przepraszam, zdjęć może i 36, ale garnitury są dwa. @lubo69 Na pierwszych paru miałem włożone. A że to i tak ewidentne, że spodnie są za długie, to na kolejnych nie wkładałem, uznając, że to lepiej odda ich kształt i ułożenie już po skróceniu. Ale, tak, będę na przyszłość o takiej opcji pamiętał. @ciasteczkowy Ale jednak sylwetka ta sama @Egonax Napoli definitywnie odsyłam. Też to jak leży sprawia, że nie bardzo chcę się bawić w Siennę, bo obydwa są oznaczone jako regular, a nie slim. Aczkolwiek jak sprawdzałem wymiary to marynarka w Siennie jest bliżej Lazio niż Napoli. Czy ten garnitur może posłużyć jako (prawie)uniwersalny navy jak przymkniemy oko na kieszonkę biletową? https://eu.suitsupply.com/pl/suits/sienna-niebieski-gładki/P5147.html?cgid=Suits&prefn1=fit&prefv1=Sienna&prefn2=size&prefv2=24 Jest zdecydowanie jaśniejszy od tych dwóch, które zamówiłem, ale sam bym go opisał jednak jako granat, a nie niebieski. Jeżeli chce wykonać ww. przeróbki (skrócenie rękawów, skrócenie nogawki, wszycie poduszki pod prawy bark... ewentualnie coś innego, nie wiem co, co ukryje moją krzywiznę kręgosłupa) na tym Lazio, do jakiego krawca w Warszawie (ewentualnie w Lublinie) warto się udać, żeby nie zniszczył garnituru tylko rzeczywiście pomógł? Jak zaspamowałem za bardzo wątek to przepraszam, ale @Egonax słusznie stwierdził: chciałem dać jak najlepszy materiał poglądowy w miarę ograniczonych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 mailing z susu zaproponował mi dzisiaj odzież z przewiewnego splotu giro inglese, m.in. taką koszulę jak z linki i zdjęcia poniżej. Ma ją ktoś w swojej szafie? warto? https://eu.suitsupply.com/pl/shirts/biały-gładki-koszula/H5741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 @Krzysiek_W Tej konkretnie nie mam, ale mam giro inglese od jeszcze wtedy Szarmanta:https://www.szarmant.pl/idealne-koszule-lato. Mega fajna tkanina na lato:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 @roter6A jak z gniotliwością takiej koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 W dniu 19.06.2018 o 19:44, pi_senny napisał: @roter6A jak z gniotliwością takiej koszuli? Expand Ja nie widzę by się jakoś specjalnie mocno gniotła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2018 Znakomita tkanina. Im grubsza tym lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2018 Fajna koszula, ale nie rozumiem jednego: dlaczego jest taka krótka? Zauważyłem, że Suitsupply te same rozmiary koszul różnią się długością (np. rozmiar 38 - długość 74cm vs. 80cm). Jaka filozofia kryje się za tymi krótszymi koszulami? Są przeznaczone do noszenia na spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 20 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2018 Nie wiem, ale IMO mają do tego dobry krój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2018 @Rollin zajrzyj po weekendzie do Macaroni Tomato na Rozbrat 22. Na zdjęciach to wszystkie te garnitury leżą kiepsko, ale często to kwestia zdjęcia. Zajrzysz do MT, zarzucisz nasz garniak na plecy i zobaczymy jak to będzie leżało. Wtedy będę mógł Ci porządnie doradzić gdzie i z czym iść do krawca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Mam dwa pytania odnośnie zwrotu w SuitSupply - jak szybko do Was dotarł kurier po przesyłkę? Pytam, bo 26 czerwca zadeklarowałem zwrot, zaznaczyłem opcję odbioru zamówienia na 27 czerwca, do dnia dzisiejszego zero kontaktu ze strony kuriera (a adres firmowy, więc nie powinno być problemu, jeżeli przyszedłby w normalnych godzinach). Drugie pytanie mam odnośnie tego, jak bardzo SuitSupply będzie zły ze względu na to, że nie wrzuciłem do zwrotnej paczki tych plastikowych "spinaczy" które trzymają spodnie? (jeżeli mieliby robić problemy z tego tytułu, to je wrzucę, ale paczka już zaklejona na amen więc wolałbym nie otwierać jej już) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. T. Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 Zaplanuj odbiór przez stronę UPS, inaczej kurier nie przyjedzie. Z brakiem "spinaczy" nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 W dniu 30.06.2018 o 11:45, Andre napisał: Mam dwa pytania odnośnie zwrotu w SuitSupply - jak szybko do Was dotarł kurier po przesyłkę? Pytam, bo 26 czerwca zadeklarowałem zwrot, zaznaczyłem opcję odbioru zamówienia na 27 czerwca, do dnia dzisiejszego zero kontaktu ze strony kuriera (a adres firmowy, więc nie powinno być problemu, jeżeli przyszedłby w normalnych godzinach). Drugie pytanie mam odnośnie tego, jak bardzo SuitSupply będzie zły ze względu na to, że nie wrzuciłem do zwrotnej paczki tych plastikowych "spinaczy" które trzymają spodnie? (jeżeli mieliby robić problemy z tego tytułu, to je wrzucę, ale paczka już zaklejona na amen więc wolałbym nie otwierać jej już) Expand Z kilku zwrotów kurier zadzwonił do mnie raz. Ale i tak za każdym razem zawożę paczkę do UPS Access Point. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 30 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2018 U mnie kurier stawiał się zawsze na czas. Zawsze zaznaczam dzień roboczy po zadeklarowaniu zwrotu, adres na firmę (zwrot robię z konta w SuSu). O spinacze bym się nie martwił, mają ich pewnie z miliard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 Z tego co jest napisane na stronie, to przygotowaną paczkę (razem z naklejonym listem przewozowym) można zanieść do każdego access pointu. Tak wygodniej nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 1 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedź, to w takim razie możliwe że zaniosę do access pointu, chyba że faktycznie zaplanuję odbiór przez stronę UPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 Dzień dobry Panowie. Mam pytanie czy ktoś z Was posiada jeden z poniższych modeli garnituru: https://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-niebieski-paski/P5463.html?cgid=Suits&prefn1=colorID&prefv1=blue https://eu.suitsupply.com/pl/suits/hartford-granatowy-paski/P5405.html?cgid=Suits&prefn1=colorID&prefv1=blue Zastanawiam się nad kupnem jednego z nich. Jakiekolwiek wskazówki i rekomendacje, mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 No ale do czego ma ten garnitur służyć? Oba niby w paski, ale pierwszy może pełnić rolę wieczorowego (na okazje), a drugi ma wzór typowo biznesowy, np. dla dyrektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 12 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2018 W dniu 12.07.2018 o 15:06, mosze napisał: No ale do czego ma ten garnitur służyć? Oba niby w paski, ale pierwszy może pełnić rolę wieczorowego (na okazje), a drugi ma wzór typowo biznesowy, np. dla dyrektora. Expand Na co dzien, do pracy (nie, nie jestem dyrektorem ). Skłaniałem się ku modelowi Hartford, jednak nie wiem czy wełna S140's nie będzie charakteryzowała się za dużym połyskiem. Ciekawy też jestem jak model Lazio wygląda z zapiętą marynarką bez kamizelki. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Od wczoraj outlet otwarty... ale znów w US... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 W dniu 17.07.2018 o 01:24, Pepenix napisał: Od wczoraj outlet otwarty... ale znów w US... ;( Expand Dzięki za info !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Jaki jest kod ? Wpisałem mail ale nic nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 W dniu 17.07.2018 o 16:14, astaroth napisał: Jaki jest kod ? Wpisałem mail ale nic nie przychodzi. Expand FINALSALE, ale nie wiem czy podziała z polskiego IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2018 Wystarczy zmienić kraj na górnej listwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi