michau Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Myślę, że nie ma co liczyć na outlet. Nie po to startują działania promocyjne nowej kolekcji żeby teraz odciągać od niej uwagę przeszłymi ubraniami w niższych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Mam pytanie czy ktoś z was przerabiał temat (nie wiem czy to w ogóle możliwe, czy jest tam jakiś zapas materiału) poszerzenia w talii (minimalnie) marynarki SuSu Lazio (komplet od garnituru Lazio)? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2018 Tak, ok. 2 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 dzięki @zixart, to dla mnie dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 Czy miał ktoś tak, że po zarejestrowaniu zwrotu kurier się nie pojawił? Dodam, że mam zarejestrowane dwa zwroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 8 minut temu, hawk napisał: Czy miał ktoś tak, że po zarejestrowaniu zwrotu kurier się nie pojawił? Dodam, że mam zarejestrowane dwa zwroty. na ups wplazłeś? tam to trzeba zrobić a nie na susu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 50groszy@ dziękuję za pomoc. Nie wiedziałem, że trzeba bez pośrednio zamówić odbiór, zrobiłem to tylko na panelu klienta w susu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 Panowie, zastanawiam się nad trenczem z nowej oferty. Szybkie pytanie, mam garnitur sienna 46 i marynarkę havana 46, trencz brać rozmiarze 46 czy 48? Jakie macie doświadczenia, może zamówić od razu 2 rozmiary? Polecicie coś innego w podobnej cenie? https://eu.suitsupply.com/pl/pre_order_coats/jasnobrązowy-trencz/J600.html?cgid=pre_order_coats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2018 @ejzojeden 46 będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.kornat Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 SuSu zazwyczaj w przedsprzedażach pokazuje produkty z droższych linii. Inną sprawą jest to, że kurs po jakim przeliczają ceny na złotówki jest skandaliczny. Z tego powodu przestałem kupować u nich z dostawą do Polski. Servetch jaki masz patent na kupno z pominięciem dostawy do Polski? Wiem, ze można zamawiać na adresy niemieckie. Są firmy które pośredniczą w takich zakupach ale to są koszty w granicach 60-70 zł za taka usługę. Przy kupnie jednej marynarki z podstawowej linii oszczędność jest niewielka. Może ktoś jest na forum z miejscowości przygranicznej? Zgorzelec itp?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Kupuję z odbiorem osobistym w sklepie na lotnisku w Amsterdamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.kornat Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Servetch jaki masz patent na kupno z pominięciem dostawy do Polski? Wiem, ze można zamawiać na adresy niemieckie. Są firmy które pośredniczą w takich zakupach ale to są koszty w granicach 60-70 zł za taka usługę. Przy kupnie jednej marynarki z podstawowej linii oszczędność jest niewielka. Może ktoś jest na forum z miejscowości przygranicznej? Zgorzelec itp?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Kupuję z odbiorem osobistym w sklepie na lotnisku w Amsterdamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 @Servetch odpowiedz no proszę koledze bo nie da nam spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.kornat Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Sorry za powielanie ale to wina tapatalkaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryvan Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Hej, jestem tu nowy chodź pewne wątki śledzę od dłuższego czasu. Chciałem Was prosić o pomoc. Jestem na etapie zakupu garnituru na własny ślub. Po przewertowaniu internetów wybór padł Suitsupply Lazio (dokładnie ten model). Wziąłem rozmiar 48 regular. Wczoraj dotarła do mnie paczka: Fotki poglądowe jak leży: na pewno za długie nogawki i odrobinę za długie rękawy. Co myślicie o ogólnej długości marynarki? Biorę pod uwagę wymianę na 48 short, ale nie wiem czy wtedy nie popsuję proporcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Dlaczeo short? Długość marynarki wygląda na prawidłową. Pytanie, czy nie jest zbyt ciasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryvan Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Myślałem o shorcie tylko ze względu na skrócenie nogawek i rękawów, a co do długości marynarki to trudno mi było ocenić. Czyli prawdopodobnie lepiej zostawić regular i pójść do krawca na skracanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Skrócenie nogawek jest zabiegiem trywialnym; z rękawami może być gorzej, bo dziurki są przecięte - trzeba ocenić odległość guzików od krawędzi rękawa po skróceniu - czy to dobrze będzie wyglądać; jeśli nie, pozostaje mocno skomplikowany (nie każda pracownia podoła) zabieg skrócenia rękawa górą. W każdym razie długość marynarki dobiera się do sylwetki, rękawy są sprawą drugorzędną (dostosowuje się je). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Nie wiem, czy marynarka nie jest zbyt ciasna. Mierzyłeś 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryvan Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 Nie mieli nigdzie 50-tki, a 48 ściągnęli mi z jakiegoś stacjonarnego sklepu. Spróbuję jeszcze raz przymierzyć, możliwe też, że marynarka się trochę'otworzy' jak rozpruje się nitki wiążące klapy z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 @kryvan wczoraj mierzłem w Monachium takie Lazio w ramach zamówienia MTM. Moim zdaniem marynarka dobrze leży w ramionach, o ile to można ze zdjęcia wywnioskować. Dopytaj się, ile można poluźnić w talii, bo wszelkie kombinowanie z innymi rozmiarami przynosi niedobre rezultaty w długości albo w ramionach. Tak miałem z moim rozmiarem 46 i został jako podstawa do drobnych zmian. Nie wiem natomiast, czy Ci nie jest za ciasno w klatce i pod pachami. Jeżeli tak, to odesłałbym. Na świecie są jeszcze inne garnitury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 SuitSupply będzie otwierało swój salon w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Skąd taka informacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 14 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Od insiderów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi