Panam Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 7 godzin temu, mosze napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Godzinę temu, Panam napisał: Właśnie dowiedziałem się od konsultanta, że rzeczy zakupionych w outlecie nie można zwracać. To prawda? "Zwroty do outletu 14-dniowe prawo do zwrotu" Masz cytat ze strony outletu. Poza tym, specjalistą od prawa konsumenckiego nie jestem, ale one ma swe źródło w prawie wspólnotowym, więc reguły dot. 14 dni są ujednolicone co do prawa odstąpienia od umowy zawartej na odległość, a jakąś wątpię, by Holandia miała poważne odstępstwa w tym zakresie. Zresztą, by sobie w stopę strzelili, bo tak to mogę nowych klientów przyciągnąć. Ot, ktoś coś kupi taniej, spodoba się, to potem wróci do regularnego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 2 godziny temu, MWojtylak napisał: Koszula: http://eu.suitsupply.com/pl/c_shirts/zielony-kratka/H4944.html?cgid=C_Shirts Niestety krawaty już się skończyły więc tylko załączam zdjęcie Dziękuję, no właśnie zapewne dlatego nie mogłem go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Mnie tam ciekawi Valencia i gdzie były mierzone, obwód uda w tabeli wydaje się totalnie nierealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Skusiłem się na tą niebieską Havanę o której pisaliście i burgundowy kardigan. Mam też ochotę na szare spodnie Porto, jednak z rozmiarówką mam poważny problem (tak jak kolega Hush) w udzie mam 57 cm. Wychodzi na to, że w grę wchodzi tylko rozmiar 58 ale reszta rozmiarówki (pas i biodra ) to jakaś masakra. Może ma ktoś model Porto i może napisać czy faktycznie w udach jest tak ciasno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 1 godzinę temu, mosze napisał: Panowie, regulamin ściśle określa zasady ogłoszeń o sprzedaży, proszę go nie naruszać. Mosze, akurat przy outlecie ss moglibyście trochę poluzować. Przy 14 dniach na odesłanie do SS mało komu by się chciało zakładać osobny temat w dziale sprzedaz i konsultowac taką możliwość z administratorem, jeśli o wiele łatwiej oddać kurierem do ss, gdzie może ktoś trafi może nie. A niewinny post np - " sprzedam marynarkę rozm 56 szczegóły na priv" chyba by nikomu wielkiej krzywdy nie zrobił. Mi się udało w ten sposób kupić przy poprzednim outlecie super marynarkę, której wcześniej nawet nie zauważyłem. Ja się ucieszyłem, kolega który sprzedał też. Panowie - jeśli ktoś z Was ma na sprzedaż marynarkę z obecnego outletu 56 lub 28 to priv czeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gribojedow Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Dzwoniłem przed chwilą. Zwroty na luzaku, tylko w USA jest inna polityka. W całej Europie można zwracać bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 39 minut temu, artisan napisał: Skusiłem się na tą niebieską Havanę o której pisaliście i burgundowy kardigan. Mam też ochotę na szare spodnie Porto, jednak z rozmiarówką mam poważny problem (tak jak kolega Hush) w udzie mam 57 cm. Wychodzi na to, że w grę wchodzi tylko rozmiar 58 ale reszta rozmiarówki (pas i biodra ) to jakaś masakra. Może ma ktoś model Porto i może napisać czy faktycznie w udach jest tak ciasno ? Ja zaryzykowałem 56. Przy 179 zł, nawet jeśli zostawię kilkadziesiąt zł u krawca na przeróbki to i tak będzie to miało sens. A jeśli nie, to zawsze można skorzystać z darmowego zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henzir Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 5 godzin temu, Marcin C napisał: Hej. Niestety się pospieszyłem i zrobiłem zakupy do Niemiec. Ktoś ogarniał jakiegos kuriera do Polski we znośnych cenach? Tnt mi krzyknęło 350pln! 🙈 Spróbuj furgonetka.pl ja wysyłam paczki do Hiszpanii (UPS) za niecałe 100 zl. Kiedyś widziałem nawet oferty za 80 zl, ale nie pamiętam już gdzie. Panowie, czy jak mam 100 w klatce i noszę 50 od prochnika, to SuSu też będzie pasować 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 2 godziny temu, Hush napisał: Ja zaryzykowałem 56. Przy 179 zł, nawet jeśli zostawię kilkadziesiąt zł u krawca na przeróbki to i tak będzie to miało sens. A jeśli nie, to zawsze można skorzystać z darmowego zwrotu. Wyszedłem z tego samego założenia, tym bardziej, że spodnie i tak trafią do skrócenia, przy okazji zrobi się inne przeróbki jeśli zajdzie taka potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 13 godzin temu, Jamjest napisał: Mosze, akurat przy outlecie ss moglibyście trochę poluzować. Przy 14 dniach na odesłanie do SS mało komu by się chciało zakładać osobny temat w dziale sprzedaz i konsultowac taką możliwość z administratorem, jeśli o wiele łatwiej oddać kurierem do ss, gdzie może ktoś trafi może nie. A niewinny post np - " sprzedam marynarkę rozm 56 szczegóły na priv" chyba by nikomu wielkiej krzywdy nie zrobił. Mi się udało w ten sposób kupić przy poprzednim outlecie super marynarkę, której wcześniej nawet nie zauważyłem. Ja się ucieszyłem, kolega który sprzedał też. Panowie - jeśli ktoś z Was ma na sprzedaż marynarkę z obecnego outletu 56 lub 28 to priv czeka;) @Jamjest, nie wydaje mi się, że trzeba prosić o zgodę przed publikacją każdego ogłoszenia. Prosiłem o zgodę tylko przed moim pierwszym ogłoszeniem. Teraz zakładam wątki "bez pytania" i żadne problemy nie spotkały mnie z tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 19 godzin temu, artisan napisał: Dziękuję, no właśnie zapewne dlatego nie mogłem go znaleźć @artisan Ten krawat był przed chwilą ponownie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Cybulski Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Ja niestety na nic ciekawego w tym roku nie zdążyłem, jak myślicie coś jeszcze dorzucą, czy to koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Outlet dla Polski już zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Teraz sciągają towar z magazynów w EU i otwierają outlet dla US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dave8 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Właśnie otrzymałem email, że jedna z rzeczy zakupionych przeze mnie w outlecie jest już niedostępna. Proponują gift card za 25EUR. Miał ktoś podobny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Ja. Dali 110 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 no to do nastepnego na jesieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 U mnie okazało sie, ze brak jednej muchy, natychmiastowy refund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichosza Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 2 godziny temu, dave8 napisał: Właśnie otrzymałem email, że jedna z rzeczy zakupionych przeze mnie w outlecie jest już niedostępna. Proponują gift card za 25EUR. Miał ktoś podobny przypadek? Tak. W czasie poprzedniego outletu jedna z zamówionych i opłaconych rzeczy okazała się niedostępna. Otrzymałem zwrot wpłaconej kwoty tą samą drogą którą płaciłem za zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Jak mówiłem, tak i US outlet otwarty dzisiaj. O wiele większy wybór i udało mi się wychaczyć tweedową mardynarkę Jort z pierwszej kolekcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 Mam takie pytanie - wysłali Wam już rzeczy kupione w zeszłym tygodniu? Bo ja na razie wciąż czekam na informację o wysyłce (chociaż co prawda zmieniłem miejsce wysyłki z Niemiec do Polski, a myślałem że to się nie uda - korespondencja z ich działem klienta bardzo na plusie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 5 minut temu, Andre napisał: Mam takie pytanie - wysłali Wam już rzeczy kupione w zeszłym tygodniu? Bo ja na razie wciąż czekam na informację o wysyłce (chociaż co prawda zmieniłem miejsce wysyłki z Niemiec do Polski, a myślałem że to się nie uda - korespondencja z ich działem klienta bardzo na plusie ) Tak. Zamówienie złożone 11/01, planowana dostawa jutro tj. 18/01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 17 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2017 @Maniek_Hmmm, też dokonałem wtedy zamówienia - a dawno temu dostałeś maila o wysyłce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi