Servetch Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Mam podobną sytuację w SuSu. Wydaje mi się, że wynika to ze złego kształtu części piersiowej, nie z samego rozmiaru. Rozmawiałem o tym ze sprzedawcą, ma podobny problem. Chętnie posłucham mądrzejszych ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Po prostu przypakowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Mierzyłem kilka sąsiednich rozmiarów. Ten, w którym występuje to zjawisko leżał zdecydowanie najlepiej, większe były workowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 4 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2019 Spróbuję powalczyć jeszcze z przeróbką bo wydaje mi się, że jednak jest trochę za wąsko w klatce i talii. Ponowię pytanie - będzie to duży problem dla krawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 W klatce z 1-2cm powinien krawiec dać rade.Czy to prawda, ze wcześniejsze wydanie susu z tzw. niebieskimi metkami wypadało na mniejsze o rozmiar, tj 50 na 48, 48 na 46?Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 6 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Nie było takiej reguły - był jeden sezon, kiedy marka coś pokręciła z rozmiarówką, ale nie dotyczyło to wszystkich modeli... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Havana wide lapel - jeśli ktoś się zastanawia szczerze polecam: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 21 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2019 On 9/18/2019 at 12:59 PM, phantom said: Havana wide lapel - jeśli ktoś się zastanawia szczerze polecam: Możesz podać proszę linka? Nie mogę znaleźć tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2019 8 godzin temu, Phoenix1989 napisał: Możesz podać proszę linka? Nie mogę znaleźć tego modelu. Hmmm tez go już nie widzę, jest tylko niebieski: https://eu.suitsupply.com/pl/classic_suits/garnitur-havana%2C-niebieski/P5946.html?cgid=classic_suits&prefn1=fit&prefv1=Havana&pdp=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 22 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2019 W wyszukiwarce wpisałem wide i wyszło ze 6 pozycji. Może to ten: ?https://eu.suitsupply.com/pl/suits/garnitur-havana%2C-granatowy/P5977.html?q=wide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2019 Tak to ten, widze ze jest pełen restock, wiec pewnie z powodów technicznych na chwile zniknął ze strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 24 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 BDżinsy SuSu, jakieś doświadczenia? Chciałem Benevento, ale jakiś kosmos się zrobił, dopłata za wszystko, mimo że wcześniej w regularnej cenie szyli mi spodnie wg własnych wymiarów. No i do tego jedne chino po delikatnym praniu nadają się tylko do kopania w nich w ogródku, dlatego pytam o SuSu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 28 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2019 17 minut temu, Krzysiek_W napisał: BDżinsy SuSu, jakieś doświadczenia? Chciałem Benevento, ale jakiś kosmos się zrobił, dopłata za wszystko, mimo że wcześniej w regularnej cenie szyli mi spodnie wg własnych wymiarów. No i do tego jedne chino po delikatnym praniu nadają się tylko do kopania w nich w ogródku, dlatego pytam o SuSu:) Ja mam jeansy SuSu. Model Alain, chyba jedyny jaki mają w ofercie. Tkanina Candiani rewelacja. Mają jak dla mnie tylko jedną wadę: zbyt niski stan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Miałem poprzedni model, Baldwin czy jakoś tak, raw denim. Oddałem, zupełnie nie mój krój.Ponieważ fora internetowe nigdy nie polecą zegarka Hugo Boss czy butów Ralph Lauren, proponuję przed zakupem przynajmniej popatrzeć na dżinsy dżinsowe zamiast modowe. Albo szukamy okazji jak Edwin w TK za 200 zł, albo idziemy na całość, płacimy 1000 zł za Iron Heart i mamy dżinsy do końca życia (dosłownie, bo w cenie są dożywotnie naprawy, a moje 23 oz prędzej mi ukradną niż je przetrę). Jest oczywiście też opcja pośrednia (Pike Brothers etc.), niekoniecznie SuSu za 600 zł. Moim skromnym zdaniem jeżeli sklep nazywa się Suit Supply, to należy w nim kupować garnitury:-) (wyjątkiem od tej zasady jest Poszetka;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Na Massdrop można znaleźć fajne dżinsy. Ja jestem zadowolony z moich Naked & Famous. Ostatnio widziałem ciekawą ofertę na dżinsy 21oz produkowane przez Sage i na bardziej przystępne wagowo dżinsy Raleigh Denim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 O właśnie, Sage to fajna i tania opcja z Indonezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Dorzucę jeszcze że ja jestem zadowolony z denimu od Luxire. Dżinsami tego nie nazwę, bo krój typowo chino z wysokim stanem, ale tkanina spoko, wykonanie fajne, póki co noszą się dobrze. Trzeba tylko pamiętać że to dość sztywna tkanina. A typowe dżinsy też zrobią jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Na Zalando Lounge dziś fajne jeansy 7 for all mankind, ceny ok. 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 4 godziny temu, lubo69 napisał: Miałem poprzedni model, Baldwin czy jakoś tak, raw denim. Oddałem, zupełnie nie mój krój. Ponieważ fora internetowe nigdy nie polecą zegarka Hugo Boss czy butów Ralph Lauren, proponuję przed zakupem przynajmniej popatrzeć na dżinsy dżinsowe zamiast modowe. Albo szukamy okazji jak Edwin w TK za 200 zł, albo idziemy na całość, płacimy 1000 zł za Iron Heart i mamy dżinsy do końca życia (dosłownie, bo w cenie są dożywotnie naprawy, a moje 23 oz prędzej mi ukradną niż je przetrę). Jest oczywiście też opcja pośrednia (Pike Brothers etc.), niekoniecznie SuSu za 600 zł. Moim skromnym zdaniem jeżeli sklep nazywa się Suit Supply, to należy w nim kupować garnitury:-) (wyjątkiem od tej zasady jest Poszetka;-))) 3 godziny temu, blekit napisał: Na Massdrop można znaleźć fajne dżinsy. Ja jestem zadowolony z moich Naked & Famous. Ostatnio widziałem ciekawą ofertę na dżinsy 21oz produkowane przez Sage i na bardziej przystępne wagowo dżinsy Raleigh Denim. Dzięki za sugestie SuSu mam rozpracowane pod kątem rozmiarów, dlatego tym się sugerowałem. Pozostałe marki przez www właśnie nie chciałbym zamawiać, bo nie wiem czy trafię z rozmiarem i wymiarami, a potem zabawa z odsyłaniem. Nie tak dawno w tkmaxx trafiłem fajne lagerfelda z których jestem bardzo zadowolony, tylko więcej ich już nie znalazłem. Tak czy inaczej, wybadam Czeladź i Zalando lounge, chyba to najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Z tańszych opcji jest jeszcze Unbranded , różne kroje i gramatury , 21 oz również 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 Potrzebuję podpowiedzi. Garnitur dla 18-latka. Matura do obskoczenia i inne takie więc granat klasyczny. Młody ma 186 i 90 kilo, bardzo szczupły ale ćwiczy crossfit w tym ciężary więc uda i barki są. Plus będzie się rozrastał jeszcze w szerz więc zakładam budżet do 1600 PLN. Niby wychodzi mi slim 50/52 ale może coś doradzacie. Niepokoją mnie spodnie mocno zwężane a podobają się Napoli, Havana itp. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 @kanapa, mam niemal identyczne wymiary, choć masa zgodnie z prawem grawitacji zaczyna ciągnąć w dół, ale poradzę na pewno szerokość 52 i to sugerowałbym sprawdzenie wersji long. Ja przy 185 jestem tak na granicy R/L, ale to zależy od indywidualnych proporcji tułowia do nóg. Jeśli młody pakuje uda to w spodnie z Havany może nie wejść. Chyba Napoli będzie dobrym tropem, bo mi kiedyś polecił to konsultant SuSu po dłuższej rozmowie przez chat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieQuiet Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 @kanapa spójrz na te modele gdzie możesz zmieniać rozmiar spodni, czasu do maja masz sporo, przesyłka w SuSu jest darmowa, tabele z rozmiarami rozpisane, przymierzaj, wrzucaj zdjęcia, koledzy na pewno pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 5 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2019 Udo 62 cm. Talia 95 więc może być problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi