Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr.vintage Napisano 26 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Niby wiosna, a kaszkiet, szalik i moleskin nadal w użyciu. Kaszkiet - Poszetka Szalik - Szarmant Kurtka - Timberland Koszula - Lancerto&MRV Spodnie - Benevento 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 26 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Katuje do znudzenia ten kardigan, ale pogoda wymaga. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2017 Na stopach loafersy w ramach protestu przeciw pogodzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 7 godzin temu, Meander napisał: Na stopach loafersy w ramach protestu przeciw pogodzie "Gwałt niech się gwałtem odciska..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Godzinę temu, pirat napisał: "Gwałt niech się gwałtem odciska..." "Nie będzie ... pluł nam w twarz!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 16 godzin temu, pirat napisał: "Gwałt niech się gwałtem odciska..." Spokojnie, zrobiłem w nich raptem parę kroków i akurat miałem to szczęście, że nie trafiłem na przelotne deszcze. Mam blisko do pracy, mogę sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Tylko len 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 30 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Na majówkę zagnało mnie gdzieś hen, w Atamanowe okolice : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Jesteś blisko Na wieczór polecam Spatif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 9 godzin temu, Ataman napisał: Jesteś blisko Na wieczór polecam Spatif. Jest nas więcej. Kulam się w kierunku, w którym mnie popchną. Może i do Spatifu się dokulam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Jest nas więcej. Kulam się w kierunku, w którym mnie popchną. Może i do Spatifu się dokulam . Daj znać jak się będziesz wybierał może uda mi się podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Kurtka: Barbour Sweter: Uniqlo Koszula: Christian Berg Spodnie: Luxire Buty: Loake 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Paweł, a okoliczności przyrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 9 godzin temu, Koval napisał: Paweł, a okoliczności przyrody? "Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 25 minut temu, Zajac Poziomka napisał: gryka jak śnieg biała, Rzuć to świństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 2 godziny temu, secondhand_man napisał: Litwa (Wygrałem coś ? ) Nie no, szacun... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 11 godzin temu, pirat napisał: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 12 minut temu, secondhand_man napisał: Ty tak serio ? Złapałeś mnie inteligenciku . To był " Ż A R T" Powstrzymaj swoje rumaki, Kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 4 minuty temu, pirat napisał: Powstrzymaj swoje rumaki, Kolego... Chodziło mi o ten park , chyba nie myślisz że Mickiewicz mnie "naprowadził" , btw nie jesteśmy kolegami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2017 Teraz, secondhand_man napisał: Chodziło mi o ten park , chyba nie myślisz że Mickiewicz mnie "naprowadził" , btw nie jesteśmy kolegami . I całe szczęście... proszę Pana... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2017 koszula Macaroni, marynarka Nino Danieli, poszetka Roda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 6 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Tak było wczoraj: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 6 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Szybki wypad do Meksyku z moderatorem @waski . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 6 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2017 Casual z wybrakowaną, ale przewiewną i przyjemną w dotyku jak na len marynarką. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi