Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
12 minut temu, Hush napisał:

@bodzixon moim zdaniem o wiele lepiej byłoby z wełnianymi spodniami - jeansy jakoś mi tu nie grają.

Masz w 100% rację, miały być albo beżowe wełniane albo beżowe chinosy, ale musiałem wyjść szybciej z domu niż zakładałem i poszedłem po najmniejszej linii oporu. 

Na małe usprawiedliwienie dodam tylko, że może tego nie widać, ale marynarka jest lniana i na żywo, aż tak się nie gryzie z jeansami.

Opublikowano
Dnia 5.04.2017 o 22:54, Bartek 00 napisał:

@Outdersen wyczytałem na blogu, że kurtka z Zary - bardzo mi się podoba. Czy w tym sezonie widziałeś coś podobnego z bawełny i lnu? Widziałem w slepie internetowym Massimo Dutti, ale już wykupiona.

Wybacz, że musiałeś tyle czekać na moją odpowiedź. Tak, kurtka pochodzi z Zary, kupiłem ją za jakieś śmieszne pieniądze i okazała się strzałem w dziesiątkę. Ostatnio udało mi się kupić bardzo podobną fasonem, ale w granacie i z mieszanki wełny z bawełną. Tym razem był to H&M (?!), kurtka kosztowała jeszcze mniej, ale wymagała interwencji krawieckiej - oryginalnie nie było tam wewnętrznego, regulowanego ściągacza. Jak tylko zrobi się znów nieco cieplej z pewnością się nią pochwalę ;)
Co do podobnych modeli, to w tym momencie nic nie wpadło mi w oko, ale postaram się pamiętać o temacie i jeśli coś się zmieni, dam znać.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Na tej fotografii zostałem przyłapany w chwili relaksu w stroju field-casual. Buty: Meindl desert fox, polar: Helikon alpha tactical, spodnie: Miwo, zegarek: Casio protrek PRW-5100, nakrycie głowy:  Robert Lubstein, Feldmutze M43.

ja martwym bykiem.jpg

• Oceniam pozytywnie 1