Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

@MateuszT. - wiadomo, że poza pierwszym kwietnia za taką stylizację na tym forum to Cię zjedzą, chociaż dla mnie to całkiem fajny casual (acz trzeba się liczyć że skojarzeniem z pimp/narcos-style ;-)), poza butami, które tu absolutnie nie pasują. Klasyczne też zresztą do końca nie, najprędzej coś ekstrawaganckiego we włoskim stylu, loafersy na wysoki połysk i i takie tam. Wiadomo, że NB wygodne, ale ekstrawagancja wymaga poświęceń :-)

Opublikowano

@dziko polecam wycieczkę do dużego włoskiego miasta... powiedziałbym, że zestaw bardziej włoski w rozumieniu codzienności włoskiej ulicy od większości stylizowanych na forum. Dla mnie udany, choć sam bym nie nosił. 

Opublikowano
22 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

Bardzo mi się podoba ten zestaw, jedyne co mi zgrzyta to dziwnie podwinięte nogawki spodni. 

To taki "mój", dostosowany do wzrostu i ogólnych proporcji, sposób na podwijanie dżinsów. Z większą ilością widocznej wewnętrznej strony materiału lub podwójnym podwinięciem czuję znacznie gorzej. Swoją drogą, w tym egzemplarzu ze względu na długość nogawki nie jest to nawet wykonalne ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Outdersen napisał:

To taki "mój", dostosowany do wzrostu i ogólnych proporcji, sposób na podwijanie dżinsów. Z większą ilością widocznej wewnętrznej strony materiału lub podwójnym podwinięciem czuję znacznie gorzej. Swoją drogą, w tym egzemplarzu ze względu na długość nogawki nie jest to nawet wykonalne ;)

Zawsze można skrócić do takiej długości, żeby nie trzeba było podwijać :) 

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
32 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

Zawsze można skrócić do takiej długości, żeby nie trzeba było podwijać :) 

Tak, to też jest jakaś opcja, co więcej, one są skrócone do odpowiedniej długości ;) Pomimo tego lubię wizulany efekt delikatnie podwiniętej denimowej nogawki... i wody w piwnicy ;)