Karol G. Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2019 Przy całej, ekhm, rezerwie do poglądów Patryka Jakiego muszę przyznać, że wg mnie ubiera się dobrze. Myślę, że bardziej miarodajną ocenę stroju uzyskalibyśmy, gdyby powyższe zdjęcie zostało zaprezentowane w takim wydaniu: Czyż nie lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Budka zapewne też myje się tylko do połowy... 😂😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Ma duży dystans do siebie Wygląda jakby na urlopie go dopadliSent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 Dystans by miał jakby poszedł tak na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2019 O wiele gorzej wygląda gość z mikrofonem w ręku. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Smoking z paskiem i mankiety bez spinek? Muszka odleciała w trakcie imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 12 minut temu, wojvv napisał: Smoking z paskiem i mankiety bez spinek? Muszka odleciała w trakcie imprezy. ... a to jest ktoś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 8 minut temu, Midlife-Crisis napisał: ... a to jest ktoś? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 To jest pani Chodakowska wraz z mężem. Mąż raczej nie jest szerzej znany, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Smoking z paskiem i mankiety bez spinek? Muszka odleciała w trakcie imprezy.Za to uśmiech zagościł na twarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 13 godzin temu, wojvv napisał: Smoking z paskiem i mankiety bez spinek? Muszka odleciała w trakcie imprezy. Na profilu insta p.Ewy wyczytałem, że oba zdjęcia dzielą trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Niezależnie od tego czy tak długo pili alkohol na przyjęciu czy raczej ten pan posiadł tajemnicę wiecznej młodości ciała i ubrań, chciałbym zapytać, co robiłeś na profilu insta p. Ewy? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Godzinę temu, Stormont napisał: Niezależnie od tego czy tak długo pili alkohol na przyjęciu czy raczej ten pan posiadł tajemnicę wiecznej młodości ciała i ubrań, chciałbym zapytać, co robiłeś na profilu insta p. Ewy? Kolega kolegi, który chciał zachować anonimowość nie ma Instagrama i mnie kiedyś poprosił o sprawdzenie czegoś na ww. profilu...i tak zostałem fanem 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Wam jest do śmiechu, ale smutne to jest, że facet tak się nosi galowo i daje się w tym fotografować, a potem się to nazywa, że tak się teraz nosi. 😂 I w nosie mają ludzie jakieś zasady, proporcje, współgrę elementów. itp.. i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Wam jest do śmiechu, ale smutne to jest, że facet tak się nosi galowo i daje się w tym fotografować, a potem się to nazywa, że tak się teraz nosi. 😂 I w nosie mają ludzie jakieś zasady, proporcje, współgrę elementów. itp.. i Zasada jest prosta: Jak się nosi pasek Hermesa to trzeba się dać w tym fotografować,W najgorszym wypadku to jest pasek za $800 , a jak jest Noir Reversible to co najmniej $10 000 -tylko w takim wypadku potrzebne są dwie fotki 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Smoking z paskiem i mankiety bez spinek? Muszka odleciała...Za to patki wywleczone na kieszenie konsekwentnie przez całą imprezę. Ale spoko, mnie i tak najbardziej ze wszystkiego razi nie pasująca do niczego różowa torebka.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Król Hiszpanii Karol VI Burbon i jego rodzina (na pierwszych trzech zdjęciach tylko małżonka), gdzieniegdzie spodnie przydługie, ale oprócz tego moim zdaniem świetnie się ubiera Edit: kolega @vyvern1 słusznie zauważył, że dyskusja toczy się o Królu Filipie VI, nie o Karolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Biorąc pod uwagę prawdopodobny miast szelek pasek u spodni i niemożność taktowanego ich (spodni) podciągnięcia na oczach licznie zgromadzonej publiczności i fotoreporterów przy tej szerokosci nogawki myślę, ze długość spodni się broni. Nigdy nie mogłem się natomiast przekonać do loafersów z garniturem i dalej się nie przekonałem. Dobrze, że są skarpetki, co z pewnością ucieszy kolegę@Xkoziol.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Tak, mnie te loafersy też rażą. Może z jakimś kompletnie luźnym stylowo garniturem typu lniany w kratkę byłoby ok, ale w powyższych lepiej zagrałyby oksfordy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Moim zdaniem penny loafers spokojnie by się tutaj obroniły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Loafersy wyglądają dla mnie bardzo fajnie ale gigantyczny collar gap w garniturze w prążki jest okropny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Właśnie też chciałem zauważyć, że z kołnierzem coś nie tak. Co do butów to studiował jakiś czas w Kanadzie, a za Atlantykiem tego typu obuwie ponoć jest równouprawnione z europejskim formalnym. Bardzo podoba mi się za to szerokość spodni. Jakbym szył, to tak. No może odrobinę krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 4 godziny temu, me.spoke napisał: Król Hiszpanii Karol VI Burbon i jego rodzina (na pierwszych trzech zdjęciach tylko małżonka), gdzieniegdzie spodnie przydługie, ale oprócz tego moim zdaniem świetnie się ubiera Mam mieszane uczucia. Z jednej strony, widać, że są to rzeczy bespoke. Bardzo ładnie leżą w ramionach, bardzo dobre jest spasowanie prążków. Król perfekcyjnie wiąże też krawat (lub ktoś mu go wiąże). W porównaniu z paskudnymi windsorami Putina to jak nieba a ziemia. Z drugiej strony, marynarka w prążek ma nienajlepsze dopasowanie kołnierza. Czemu tego nie zauważył jego stylista, przecież to bardzo łatwa rzecz do poprawki? Spodniami bym się nie przejmował - każde spodnie na pasek tak opadają, a u niego nie jest to tak widoczne. Dużo gorzej prezentowały się harmonijki Hollande'a czy innych polityków europejskich. Nie wiem, skąd niechęć do eleganckich spodni na szelki, są po prostu lepsze od tych "paskowych" w każdym aspekcie, to dla mnie niezrozumiałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 11 minut temu, Velahrn napisał: Z drugiej strony, marynarka w prążek ma nienajlepsze dopasowanie kołnierza. Czemu tego nie zauważył jego stylista, przecież to bardzo łatwa rzecz do poprawki? Zawsze żyłem w przekonaniu, że collar gap jest trudny do poprawki, wymaga odprucia i ponownego wszycia kołnierza i że pierwsza lepsza osiedlowa krawcowa tego nie zrobi. Naprawdę jest to łatwa poprawka? Co do spodni na pasek, to nie zgodzę się że zawsze opadają. Wszystkie pary spodni mam na pasek i dobrze trzymają się przez cały dzień, nie odczuwam potrzeby używania szelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2019 Sporo zależy od sylwetki. U mnie jednak trochę opadają. Do szelek, np. do nacisku gumy na ramiona, też się trzeba przyzwyczaić, w dodatku szelki potrafią się odznaczać pod cienką marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi