szymonkrulewicz Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Ale wykonawca jaki elegancik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Jedno jest pewne. I ZUS i Amber Gold to organizacje przestępcze. tylko Zus to niezorganizowana grupa przestępcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Ale wykonawca jaki elegancik! To fakt, ale na pewno go tak do teledysku przebrali a potem powrócił do worka pokutnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 Po gwałceniu muzyki religijnej - tutaj gość gwałci Chopina: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2016 Nie mogłem się powstrzymać aby się tym nie podzielić, myślałem o temacie Okazje na E-bay i Allegro ale to chyba bardziej odpowiedni temat : http://allegro.pl/buty-meskie-42-i6082702600.html#thumb/1 i ten opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 O matko! Przecież to najprawdziwszy obuwniczy Frankenstein! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 To nie jest żaden obuwniczy Frankenstein. 1. Buty są zrobione bardzo praktycznie - mają np. wymienne czubki. 2. Poza tym szycia w cholewkach - dotychczas jedynie Kielman oferował Klientom największy wybór konkretnej metody. W tym wypadku ma już poważną konkurencję. 3. Częściowa konstrukcja ramowa schowana pod cholewkę. Dużo by jeszcze wymieniać zalet - więc proszę o troszkę umiaru w pochopnych ocenach. No dobra.... to jest Frankenstein Swoją drogą to nie jest jakiś rodzynek, dużo jest tego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Szewc24.pl, dzięki za rzeczową analizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 A ja sobie tak myślę, że powinien obejrzeć je @Arsen Kolor wydaje się idealny do nadania im konkretnej patyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Nie ma takiej kwoty za którą bym te buty "dotknął" pędzlem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 A ja sobie tak myślę, że powinien obejrzeć je @Arsen Kolor wydaje się idealny do nadania im konkretnej patyny Naprawdę aż tak nie lubisz Kolegi, wolę nie zachodzić Ci za skórę..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Naprawdę aż tak nie lubisz Kolegi, wolę nie zachodzić Ci za skórę..... Zaufałem fachowej opinii o nowatorskich rozwiązaniach w konstrukcji... tylko ten oryginalny kolor "nie ten teges" Rozmiar chyba mój... i tak sobie pomyślałem... @Arsen, theshine ... deal roku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W sumie najgorsze jest to, że sprzedaje je taki porządny forumowicz - blekit 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Zaufałem fachowej opinii o nowatorskich rozwiązaniach w konstrukcji... tylko ten oryginalny kolor "nie ten teges" Rozmiar chyba mój... i tak sobie pomyślałem... @Arsen, theshine ... deal roku ? Daniello x The Shine Exclusive. DO IT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 W sumie najgorsze jest to, że sprzedaje je taki porządny forumowicz - blekit Taki wpływ forum. Pod wpływem impulsu kupujesz, a potem chwila refleksji, co powiedzą chłopaki na forum. No i trzeba sprzedać. Ale że się chłopak nie ukrył? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Nie ma takiej kwoty za którą bym te buty "dotknął" pędzlem Każdy kawałek skóry w innym kolorze. Mógłbyś się wyżyć artystycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 @xkoziol - każdy kawałek w innym kolorze, musisz jeszcze popracować nad autem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 W sumie najgorsze jest to, że sprzedaje je taki porządny forumowicz - blekit Parafrazując klasyka:"Panie! Widzi Pan tam 't' na końcu? No! To proszę czytać dokładnie!" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 "Uderz w stół..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Już się chciałem rozwinąć jak wielowymiarowo smutna jest ta aukcja, a Panowie poprawiliście mi humor - w nagrodę każdemu po plusiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 @blekit, o tego klasyka chodziło? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 No ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Najbardziej mi się podoba zalecenie: "...idealne do garnituru ślubnego..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Każdy kawałek skóry w innym kolorze. Mógłbyś się wyżyć artystycznie. Jakiej skóry ? To buty z tworzywa o czym informuje sprzedający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi