stanisław Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 A dokładnie ,który to sklep?
zaki Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 A dokładnie ,który to sklep? Elisabeth Boutique Chmielna 7 Z Barkerów zostały już tylko brązowe wiedenki w rozmiarze 44 (fx), ale bliżej im do 45. Mają też przecenione o 50% męskie obuwie jednego z polskich producentów (chyba nord). Sztybletów nie widziałem. Było kilka ciekawych zamszowych wiedenek i angielek w różnych rozmiarach, nie tylko dużych.
zaki Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Elegancja na budżecie:) Kupując krawaty i koszule na necie, bardzo często zdarza się że w koszyku lub podczas checkout pojawia się rubryczka na wpisanie kodu promocyjnego. Jak zdobyć taki kod? Warto zawsze poszukać w google. Nazwa producenta plus promotion code/voucher code/offer code. np TM lewin promotion code czy też Charles Tyrwhitt offer code I tak wyszukany wczoraj na google kod ACCM - TM Lewin promotion code - 10% zniżki na wszystko w TM Lewin, nie ma kwoty minimalnej zakupu, wpisuje się kod ACCM w koszyku. Udanych zakupów
Mario Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam, Znalazłem taką oto stronę: http://www.voucherhub.com/ Właściwie to oto mi chodziło http://www.retailmenot.com/ Jak by co są również polskie sklepy: http://www.retailmenot.com/coupons/poland Update Na stronie http://www.groupon.pl/oferty/oferta-online/soraya-online/198756 Pojawiła się oferta do sklepu z biżuterią, również dla mężczyzn: http://soraya.biz.pl/sklep/index.html
stock Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 W Royal Collection w Złotych Tarasach przecena o 90% starszych krawatów Hugo Bossa. Niektóre lekko podniszczone, ale da się wybrać w bardzo dobrym stanie.
eye_lip Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dzięki za info. Kupiłem wełniany Hugo, oraz lniano-jedwabny Pal Zileri. W sumie 64zł
montalbano Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 "W Royal Collection w Złotych Tarasach przecena o 90% starszych krawatów Hugo Bossa. Niektóre lekko podniszczone, ale da się wybrać w bardzo dobrym stanie." Krucafuks Skuszony tą informacją będąc przy okazji w Centralnym zaszedłem do Tarasów, ale na tablicy informacyjnej przy wejściu sklepu RC nie znalazłem. Rzeczywiście chodzi o Złote Tarasy?
stock Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bez wątpienia. Stanowisko tuż przy wejściu po prawej stronie.
montalbano Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 "Bez wątpienia. Stanowisko tuż przy wejściu po prawej stronie." Dzięki za info. Pzdr
Mario Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Tak przy okazji. Również w RC tylko, że w outlecie na Marszałkowskiej obok placu Konstytucji pod arkadami mają/mieli koszule RC Sartoriale po niecałe 15 zł sztuka - białe,kremowe i różowe. Tylko, że kołnierzyk od 43 się zaczyna. Widać, że lekko "styrane". Ja ojcu kupiłem i po wypraniu jak nowe wyglądają.
gribojedow Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 W Royal Collection w Bydgoszczy konkretna przecena (-70%) na krawaty marki Stenstroms. Kupiłem trzy, w tym jeden wełniano-jedwabny. Wybór cały czas spory.
Łukasz_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 W katowickim Kappahlu są ładne tweedowe spodnie, cena 120zł. Rozmiary dla wygłodzonych i niskich :/
Gość grzesiek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Warszawa: M&S - penny loafers, na łączonej podeszwie (skóra+guma), różne ceny na egzemplarzach, od 99 do 199zł. Clarks (Złote Tarasy) - 399zł, buty szyte goodyear, 3 modele, otwrata przyszwa, podwójna podeszwa, klasyczne. O dziwo w Arkadii nie sa przecenione. Gino Rossi - przeceny nawet do 60%, buty szyte goodyear, ale podeszwa gumowa. Bata (Arkadia) - można znaleźć ładne buty w dobrej cenie. P&C - ja bym jeszcze poczekał z zakupami, ale trzeba mieć rękę na pulsie. W. Kruk (Złote Tarasy) - przecenione zegarki świetnej manufaktury Zenith, np. z 28 na 19 tys. zł. Złote Tarasy - zniknęło stoisko z paskami Andrzeja Kłody, gdzie można je kupić? Sprinfield/Cottonfield (Galeria Mokotów) - wyprzedaż przed remontem, dobre ceny.
pszemau Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Złote Tarasy - zniknęło stoisko z paskami Andrzeja Kłody, gdzie można je kupić? U prodcenta w suterenie na Pradze, ale ja po wizycie byłem zawiedziony. Spodziewałem się dużego warsztatu rzemieślniczego, a zastałem małą fabryczkę. Ceny też nie są jakieś megaatrakcyjne.
adamus Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Jeśli kogoś interesuje bardziej casualowe obuwie to na amazonie angielskim są całkiem ciekawe wyprzedaże. Parę dni temu udało mi się zgarnąć boat shoes sperryego w kolorze płatków owsianych za 27 funtów (!). Oprócz tego są ciekawe desert boots bena shermana (30 pand). Przesyłka darmowa dhlem.
Bartek Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Adamus, napisz koniecznie (gdy boat shoes będą na miejscu), czy sperry ma standardową rozmiarówkę - czy na Ciebie pasuje taki sam numer, jak innych butów. Dla przykładu, ja wszystkie mam UK9, ale boat shoes Timberlanda w tym rozmiarze są na mnie za małe.
adamus Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Generalnie nosze 44 eu (uk10) - takie też zamówiłem sperry. Pasują nieźle, jednak do ideału brakuje pół rozmiaru w dół. Jak będę zamawiał następne to wezmę z pewnością 9,5UK. Na szczęście, w przypadku tych butów lekko za duże nie stanowią problemu - dzięki rzemykowi obuwie dobrze przylega do stopy.
Kyle Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 nie mam specjalnego doświadczenia z angielską rozmiarówką, ale jak w TKMaxx mierzyłem kilka par, to właśnie 9.5 było odpowiednikiem naszego 44
+Immune+ Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Niestety kierowanie się logiką w przypadku tworzeniu rozmiarówek to ślepa uliczka. Niektóre firmy mają np. dwie rozmiarówki 8,5 będące odpowiednikami 42,5 i 43. Podobnie było jeszcze do niedawno z marką Sargent, gdzie była zdublowana 9-ka. Dlatego, jak już wielu kolegów pisało, należy przede wszystkim zapytać o długość wkładki. Wielu producentów zdaje sobie z tego sprawę i umieszcza odpowiednie tabele w zakładce FAQ lub namawia potencjalnych klientów do kierowania pytań do działu obsługi klienta.
Dan Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgadzam się z przedmówcą. W styczniu przetestowałem zakup obuwia z UK przez internet, wcześniej odwiedziłem sklepy Clarks i C&J, aby "wyczuc" angielską rozmiarówkę i doszedłem do wniosku, że kierując się logiką to zakupu nie zrobię, bo idealnego przełożenia numeracji nie ma, dodatkowo niektóre modele tej samej marki są sobie w jednym rozmiarze nierówne (np. właśnie w Clarks). Zatem długośc wkładki lub ryzyko i ew. zwrot towaru.
saphir.pl Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Długość wkładki też nie da gwarancji. Najzwyczajniej fasony, szerokości, kopyta są różne. Zabezpieczajcie się przed zakupem upewniając się co do możliwości ewentualnego zwrotu. Z resztą sprzedawca łaski nie robi, bo ustawa gwarantuje możliwość zwrotu. Zwrócić natomiast na to trzeba szczególną uwagę kupując od osób prywatnych - warto to uzgodnić przed zakupem chociażby w serwisach aukcyjnych.
+Immune+ Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2011 Najzwyczajniej fasony, szerokości, kopyta są różne. Tutaj akurat warto zwrócić uwagę na fabryczny wykrój buta i jego szerokość. Większość popularnych marek produkuje buty niestety tylko w jednym wymiarze szerokości - F lub G. Jeżeli mamy niestandardową stopę, a mamy możliwość wyboru spośród większej ilości wymiarów to czasami warto zaryzykować i skorzystać. Dobranie wymiarów buta w dwóch płaszczyznach daje szanse na lepsze dopasowanie. Dodam od siebie, że z doświadczenia wiem iż w 90% przypadków zakupów w sieci warto zaniżać numerację literową w przypadku kozaków, sztybletów oraz chelsea i chukka boots, podczas gdy mokasyny i deck/boat shoes opłaca się brać w swoim sprawdzonym rozmiarze lub o jeden węższe.
Fryderyk Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam, Co prawda nie jest to "klasyczna" wyprzedaż, ale buty chyba taniej niż w sklepie? Zastrzegam od razu, że to nie jest moja aukcja i nie mam z wystawiającym nic wspólnego ) Byc moze ktoś ma rozmiar 43 i akurat poszukuje takich - służę pomocą http://allegro.pl/luksusowe-buty-loding ... 45314.html Pozdrawiam, F.
mosze Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Vistula i Wólczanka - wyprzedaż koszul. Ceny już od 60-70 zł. Podobno przecenione z (nawet) ponad 200. Ja nabyłem bardzo ładną koszulę Vistuli - biała w lekką różową krateczkę, slim fit, za 70 zł. Wybór slim-fitów niewielki, ale "zwykłych" koszul jest sporo. Leniwych spryciarzy, którzy zajrzą do sklepu internetowego, muszę zmartwić - wydaje mi się, że tam oferta jest mocno ograniczona, np. "mojej" koszuli nie znalazłem.
dsc Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam, Wybór slim-fitów niewielki Chociaż jakieś pocieszenie, Vistula na ogól leży na mnie prawie idealnie bez poprawek, więc przeklinam, że nie ma mnie akurat w kraju. Może rodzinę wysłać na zakupy? Pozdrawiam, dsc.
Rekomendowane odpowiedzi