style Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czemu akurat zt? Nie jest to szczególnie ciekawe miejsce jeśli chodzi o męskie zakupy IMO. Jedynie Van Graf ratuje temat. Bo jutro jestem na chwilke Wawie i z dworca głównego to chyba najbliżej do ZT. Ew. może jeszce do arkadii uda się skoczyć a to TKmax jest daleko od ZT ? pozdro
Jan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czemu akurat zt? Nie jest to szczególnie ciekawe miejsce jeśli chodzi o męskie zakupy IMO. Jedynie Van Graf ratuje temat. Bo jutro jestem na chwilke Wawie i z dworca głównego to chyba najbliżej do ZT. Ew. może jeszce do arkadii uda się skoczyć a to TKmax jest daleko od ZT ? pozdro 5 do 10 minut na piechote, zapytaj gdzie sa Domy Centrum. Wejscie od strony Marszałkowskiej, przy skrzyzowaniu z Chmielną.
eye_lip Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Tk maxx jest zdecydowanie lepszym wyborem.
style Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ok dzieki Wam za pomoc. Jutro dam znać do nowego zakupiłem pozdro
Gość Nereusz Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ostatnie dwa komplety trudno dostępnych "płytkich stopek", ja się już zaopatrzyłem http://allegro.pl/burlington-stopki-2-p ... 57100.html
Cornelius Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zaki, dzięki bardzo za kod na TML - nadal działa. Zaoszczędziłem 10Ł Prawie przesyłka się zwróciła (15Ł).
Gość Nereusz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (...) ale elegancki student zawsze może robić bajecznie tanie 'eleganckie' zakupy w sklepach z używaną odzieżą. Nie popadajmy już w paranoję, bo jeszcze zaczniemy wmawiać, że można kupować 'eleganckie' buty w Lidlu. Drażni mnie ten stereotyp biednego studenta, pomimo że sam już studentem jakiś czas nie jestem. Może jednak kwestie sklepów z używaną odzieżą, tudzież "lumpeksów", pomińmy w rozważaniach. Ja też uważam, że tanio to można się ubrać od czasu do czasu, jak mamy szczęściu i wprawę w chodzeniu po takich przybytkach jak SH. Natomiast nic nie stoi na przeszkodzie żeby się ubrać porządnie za rozsądne pieniądze, chociażby na przecenach
tomek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dziwię się pochlebnym opiniom na temat TK Maxx. Ten sklep wygląda jak szmateks i przeważająca większość odzieży należy do tej kategorii. Tandetność wyrobów, tłum, marna obsługa i często ceny wyższe, niż w salonach firmowych (np. tshirty Puma po 100 zł, podczas gdy w salonie Puma w Złotych Tarasach analogiczne po 80). Kupiłem tam niedawno skórzane buty firmy Dachstein, znanej i cenionej w świecie butów trekkingowych. Rozleciały mi się po tygodniu chodzenia - śmiem podejrzewać, że to była jakaś dziwna seria, bo Dachstein to naprawdę renomowana firma z tradycjami http://www.dachsteinoutdoorgear.com/en/history/. Naprawdę staram się czasem coś tam kupić (bo mam do wykorzystania kartę TKMaxx na pln200 którą muszę tam wydać) i mimo sporych starań mi się to nie udaje 1
zinkar Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dziwię się pochlebnym opiniom na temat TK Maxx. Ten sklep wygląda jak szmateks i przeważająca większość odzieży należy do tej kategorii. Byłem tam dwa razy i za każdym z nich wrażenie to samo. Dziś idę bo ktoś powiedział, że deck shoes CT można kupić. Zamierzam wpaść jak błyskawica i uciec stamtąd szybciej niż Flash
Gość Nereusz Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Odnośnie TKmaxxa to zasada jest analogiczna jak w SH, albo coś się trafi, albo nie, ze wskazaniem na to drugie gdy klient jest raczej wybredny
style Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Byłem w ZT i muszę przyznać Wam racje iż kompletnie nic tam nie ma a jeżeli cos już jest to w takich cenach że można o tym zapomnieć. Nabyłem jedynie dwie koszule w Van grafie z wyprzedaży i tyle. W zarze nic, butów zero o płaszczach nie wspominając. Ps. Wiecej się spodziewałem również po asortymencie w Vistuli
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży
Daiquiri Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży Orientujesz się może, czy dotyczy to Wittchena w ogóle, czy jakiegoś konkretnego salonu, ich outletów? Mają jedne świetne brogues w nowej kolekcji ale 800 pln, choć i tak nie sądzę by je objęła obniżka, rzuciłbym okiem u siebie w Poznaniu
Kyle Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 z pewnością w sklepie internetowym, ale stacjonarne chyba też są objęte w grudniu o ile pamiętam wszystkie buty były minus 40%, można to połączyć ze zniżką wynikającą z karty stałego klienta, jeżeli posiadasz
pirat Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 własnie dostałem newslettera, że w Wittchenie w dniach 14-17 kwietnia będzie "kiermasz" do -70%. Poprzednim razem takie coś było na początku grudnia i ceny były wtedy lepsze niż później na wyprzedaży Orientujesz się może, czy dotyczy to Wittchena w ogóle, czy jakiegoś konkretnego salonu, ich outletów? http://www.wittchen.com/pl/site/44/news ... ittchen_w_
type Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Oczywiście w Krakowie nie ma żadnego outletu. Najbliższy w sosnowcu ;/ a szkoda...
Łukasz_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kolego dojedziesz tam w godzinę z Krakowa. Ale...jak pisałem na forum kupiłem broguesy Wittchena i zaczęły rozklejać się po trzecim (sic!) ich założeniu. Sklep uznał reklamację i podkleił podeszwę w tym miejscu. Niestety po kilku kolejnych wyjściach w nich historia się powtórzyła, ale tym razem na większej długości. Tym razem po reklamacji zwrócono mi ich cenę. Kupiłem sobie Loaki i Wittchen się do nich nie umywa. Podeszwa GYW, gruba (Wittcheny miały cieniutką i do tego jedynie częściowo skórzaną). Skóra całkowicie inaczej pracuje, Wittcheny w zasadzie do końca nie zostały rozbite, Loaki po kilku założeniach idealnie spasowały. Loaki kosztowały mnie bodajże 110 funtów + 15 funtów przesyłki.
type Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kolego dojedziesz tam w godzinę z Krakowa. Ale...jak pisałem na forum kupiłem broguesy Wittchena i zaczęły rozklejać się po trzecim (sic!) ich założeniu. Sklep uznał reklamację i podkleił podeszwę w tym miejscu. Niestety po kilku kolejnych wyjściach w nich historia się powtórzyła, ale tym razem na większej długości. Tym razem po reklamacji zwrócono mi ich cenę. Owszem, jednak po Twoim poście widzę, że nie warto:). Myślę, że skuszę się w takim razie na forumowy zakup NC. Dzięki, pozdrawiam!
+Immune+ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Podobną opinię o butach Wittchen miał kolega eye-lip, który zresztą też "przesiadł" się w następstwie tych doświadczeń na Loake.
Gość Nereusz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Oprócz Wólczanki Vistula też ma promocje aktualnie. 10 produktów jest przecenionych na 50% przez 10 dni: http://sklep.vistula.pl/search.php?text ... ze=&traits[1269592831]=&traits[1279015373]=&traits[1268988486]=&traits[1268988524]=&traits[1302620134]=335&traits[1269525793]=&so
zinkar Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A orientujesz się, czy to są tylko promocje w sklepie internetowym, czy może w stacjonarnym też ?
Gość Nereusz Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Raczej tylko w sklepie internetowym. W salonach nie ma lekko, trzeba raczej czekać na wyprzedaże, aczkolwiek mi zawsze bez problemu udawało się dostać 10% zniżki
zinkar Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Eh, jednak kupowanie bez przymiarki i to jeszcze z Vistuli jak dla mnie za duże ryzyko :/ A dodatkowo taka ciekawostka. O sylwetce 'Super Slim' w sklepach stacjonarnych nie słyszano.
Rekomendowane odpowiedzi