Denior Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 mam popularny rozmiar (42) i Skoro tak to może to ogłoszenie na forum Cię zainteresuje: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2150-sprzedam-bexley-oxford-shoes-42-nowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Co do tematu butów z MD - mogę szczerze odradzić. Jakościowo są warte jakiś 40% procent swojej ceny. Jedyne co wyróżnia je na polskim rynku to stylistyka. Miałem 2 pary butów z MD i obydwie wróciły do sklepu bo skóra najzwyczajniej w świecie (z niewiadomych przyczyn) podczas użytkowania się odbarwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 http://mrvintage.pl/2013/12/czy-polskie-buty-nadal-sa-brzydkie.html "Podsumowując te moje rozważania stwierdzam, że z jednej strony jest nieco lepiej niż przed rokiem, ale generalnie na polskim rynku obuwniczym niewiele się zmieniło jeśli chodzi o klasyczne buty. Polskie marki z uporem maniaka stawiają na modele o brzydkich kształtach kopyt (spłaszczone, wydłużone), a cholewki przyozdabiają zbędnymi szwami, łatkami itp. Są oczywiście wyjątki, ale to pojedyncze modele z kolekcji." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Zgadzam się z jednym z komentujących: poza designem musi być zapewniona minimalna jakość. Poszukiwania ładnych butów za 3 stówy w sklepie są bez sensu, bo po trzech założeniach przestaną być ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoantonio Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Niedawno, gdy nadeszła jesień i na horyzoncie była zima przesukałem wiele sklepów w galeriach handlowych w nadzieji na znalezienie sztybletów. Niestety nie udało się; przyznam, że może nie szukałem zbyt skwapliwie, ale jeśli już natrafiłem to było to coś sztybleto-podobnego czyli sztyblety bardzo udziwnione. Ostatnią deską ratunku okazał się... sklep koński. Według mnie (na tle Forumowiczów zapewne jestem początkującym elegantem, jeśli tak to można nazwać) znalazłem ciekawą propozycję dla tych, którzy groszem nie śmierdzą, tak jak w moim przypadku, ponieważ sam dopiero jestem uczniem i nie zarabiam. Kupiłem buty polskiej firmy Hippica produkującej sprzęt jeździecki. http://sklep.hippica.pl/sztyblety.html Wydaję mi się, że fason i smukłe kopyto jest w miarę eleganckie, przynajmniej na tle tych niektórych dziwadeł znacznie droższych, które widziałem w sklepach.Jak podaje producent but wykonany jest ze skóry bydlęcej (na żywo może nieco mniej błyszczy). Podeszwa z gumy, lecz istnieje możliwość zamówienia skórzanej za dopłatą 200zł.Cena sztybletów: 240 złNie miałem jeszcze okazji chodzić w nich w deszczu, więc nie wiem jak z przemakalnością.Sztyblety nie są ocieplane, więc zdarzyło się, że musiałem ubrać grubszą skarpetę co poskutkowało "zmarszczkami" w górnej części buta. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony z zakupu (sztyblety są wygodne, noga się nie męczy) i wydaję mi się, że był to dobry wybór. Na wiosnę mam w zamiarzę naukę jazdy konnej więc sztyblety także tu znajdą swoje zastosowanie, a w dalszej perspektywie może gra w polo. Myślę, że w każdym większym mieście znajduje się sklep koński z butami Hippici, w Krakowie można je przymierzyć na ul. Rajskiej w sklepie Amigo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Przyznaję, że w sklepach jeździeckich można znaleźć ciekawe fasony. Plusem jest to, że na forach poświęconych jeździectwu (również polskich) można znaleźć sporo informacji o poszczególnych markach i modelach. Należy jednak pamiętać o tym, że podeszwa butów do jazdy konnej jest zaprojektowana głównie po to, aby noga dobrze trzymała się w strzemionach, a nie po to, by wygodnie się w nich chodziło po mieście. Jednakże, tak jak napisał "yoantonio", zgadzam się, że za takie pieniądze jest to rzecz warta wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Należy jednak pamiętać o tym, że podeszwa butów do jazdy konnej jest zaprojektowana głównie po to, aby noga dobrze trzymała się w strzemionach, a nie po to, by wygodnie się w nich chodziło po mieście. Podeszwę można kosztem kilkudziesięciu złotych bez problemu zrobić, mało tego, można podać jej indywidualną charakterystykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam, nie znalazłem działu do przywitań więc zrobię to tutaj Otóż na początek pytanie mam, od jakiegoś czasu myślę o kupnie "lepszych" butów, trochę powertowałem forum i kilka blogów, wczoraj natomiast zajrzałem do sklepu Norda w Promenadzie i trafiłem na według mnie dość dobrą okazję, do końca miesiąca buty z seri Meka przecenione o 40-50 % , wychodzi coś koło 5-6 stów, warto kupować?, prezentują się nieźle, wcześniej było troszkę informacji o firmie, ale suchych konkretów mało, za tą cenę warto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam, nie znalazłem działu do przywitań więc zrobię to tutaj Otóż na początek pytanie mam, od jakiegoś czasu myślę o kupnie "lepszych" butów, trochę powertowałem forum i kilka blogów, wczoraj natomiast zajrzałem do sklepu Norda w Promenadzie i trafiłem na według mnie dość dobrą okazję, do końca miesiąca buty z seri Meka przecenione o 40-50 % , wychodzi coś koło 5-6 stów, warto kupować?, prezentują się nieźle, wcześniej było troszkę informacji o firmie, ale suchych konkretów mało, za tą cenę warto??? Przeszukaj ten wątek: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1952-buty-troch%C4%99-taniej/page-129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Przeszukaj ten wątek: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1952-buty-troch%C4%99-taniej/page-129 Dzięki za info, dużo nie znalazłem, ale buty kupiłem, zobaczymy jak z czasem się będzie chodziło, teraz czas rozejrzeć się jeszcze za czymś mniej oficjalnym i letnim, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Może na stronie całej oferty nie pokazują, ale tam wszystkie są raczej mniej oficjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Uwaga, link dla ludzi o mocnych nerwach https://www.rylko.com/pl/produkt/IPIJ01_FI9,70932,29.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Ja bym na miejscu designera zrezygnował z dwóch pierwszych dziurek na sznurówki, żeby zrobić miejsce na chociaż jeden pasek z klamrą. Jak szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Genialny projekt! Połączenie obuwia eleganckiego z sandałem, czyli but na okazje wieczorowe we (wciąż) wysokich temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Może jest to dobry pomysł na projekt forumowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Ktoś pochwali się stylizacją z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Fajnie, że są też w brązie, w sam raz na stylizacje mniej formalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Czarne, w moim rozmiarze nie są dostępne w woj. mazowieckim. Jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 widzę ,że zainteresowanie produktem Ryłko ogromne... z mojej strony mała uwaga - w bydgoskim Fokusie wyeksponowany został ten model w ich salonie na wystawie!!!...sił i nerwów mi nie starczyło, żeby zrobić zdjęcie w rzeczywistości jest jeszcze gorzej...aż oczy bolą pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 widzę ,że zainteresowanie produktem Ryłko ogromne... z mojej strony mała uwaga - w bydgoskim Fokusie wyeksponowany został ten model w ich salonie na wystawie!!!...sił i nerwów mi nie starczyło, żeby zrobić zdjęcie w rzeczywistości jest jeszcze gorzej...aż oczy bolą pozdrawiam J. W sam raz na wesele letnim popołudniem ale obawiam się, że nie zdążył bym dobrać skarpet. sił i nerwów mi nie starczyło, żeby zrobić zdjęcie Słit-focia z najlepszym modelem Ryjków - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 nie ma co kombinować z doborem skarpet ...białe koniecznie białe myślę ,że tak "pocięte" obuwie zostało stworzone aby wyeksponować biel skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Czarne na ciepły wieczór, nieco oficjalne, a brązowe tak bardziej kaziul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Najzupełniej poważnie - uważam, że te "buty" przypominają jakiegoś potwora z głębin morskich i to się może skończyć koszmarnym snem. Stąd disclaimer przed linkiem. Z innej strony to jestem ciekaw, w jakim obuwiu chodzi zarząd firmy tudzież jej właściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Nie zdziwiłbym się, gdyby chodzili w Lobbach albo innych Crockettach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Zobaczcie co wczoraj widziałem w Gino Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi