pittistyle.com Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Dzis na nogach sztyblety Berwick model 980 Superbuck w kolorze Navy. Do tego wełniane spodnie, w sam raz na dzisiejszy chłód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Hej, gdzie kupiłeś takie spodnie ? to czysta wełna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Hej, te spodnie nie przypadkiem z H&M? Mam identyczne właśnie z tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pittistyle.com Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Spodnie to poprzednia kolekcja Dormeuil z linii British, 100% worsted wool, szyte w Twins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Troszkę ciemne te zdjęcie, jednak Berwicki prezentują się godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Herring Totnes. Moje pierwsze Herringi, ale nie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Nie wiem czy to kwestia za długich i za szerokich spodni, ale buty totalnie straciły swoją dynamikę (dynamikę kopyta, która jest całkiem fajna) na tych zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Spodnie są ok, prędzej kwestia ujęcia. Ale cóż, nie mam aspiracji do bycia fotografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montparnasse Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Dość spontaniczny zakup i bardzo spontaniczna fotka. Norbert Bottier. Mały zakład szewski w 15 dzielnicy Paryża. Porozmawiałem z właścicielem jednoosobowego zakładu Twierdzi że sam projektuje kopyta i buty. Szycie zleca 'do Hiszpanii'. Na koniec rozmowy polecił mi taką oto parę 'golfów'. Dopasowanie bardzo dobre. Nie namyślałem się za wiele 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Poproszę lepsze zdjęcie, bo wyglądają bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Dzisiaj wieczorem takie fajne quarter-brogue derby od Shoepassion - na razie w fazie rozpoznawczej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Dzisiaj wieczorem takie fajne quarter-brogue derby od Shoepassion - na razie w fazie rozpoznawczej Czy to ten model: http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-598.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Zgadza się. Model 598, bardzo ładne buty, które na żywo okazały się być dużo zgrabniejsze niż wynikałoby to ze zdjęć na stronie Shoepassion. Dużym plusem jest fajna gruba podwójna podeszwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Niestety są na poszerzonym kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Czy faktycznie są tak ciemnie jak na zdjęciu, czy mahoniowe? Mam oksfordy, które są niby ciemnobrązowe, a w rzeczywistości są mahoniowe i zastanawiam się, czy inne modele opisane jako ciemnobrązowe mają mahoniowy odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert.Debski Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Herringi super. Czy mogę prosić o jakiś namiar na sklep internetowy gdzie mogę dokonać ich zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 @Robert.Debski www.herringshoes.co.uk - to jest model z trwającej właśnie wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert.Debski Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 @Robert.Debski www.herringshoes.co.uk - to jest model z trwającej właśnie wyprzedaży Dziękuję za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Pierwsze porządne top-buty, na dodatek wygrane w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 W jakim kolorze te Yanki - bordowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Testa de moro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol1302 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 jesiennie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 To Barkery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Ja bym obstawiał że Aldeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol1302 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 potwierdzam, to indy 403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi