4inHand Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Loake Taunton + zielone skarpety i grafitowa flanela 1 Cytuj
Blondas Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj debiut Berwicków http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.html 4 Cytuj
Kobe Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzisiaj debiut Berwicków http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.html A gdzie kupiłeś te Berwicki? Ok. 2 miesięcy temu pisałem do sklepu klasycznebuty.pl z pytaniem o to, kiedy będą dostępne i otrzymałem odpowiedź, że na przełomie listopada/grudnia... tymczasem nadal są niedostępne . Cytuj
Blondas Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zakup był bodajże we wrześniu jeszcze. Długo leżakowały. Cytuj
proki1971 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 Świetne te Berwicki, o czymś takim myslę dla Siebie. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Cheney Tweed Dark Leaf (już niebawem 2 letnia rocznica). 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzisiaj we dwójkę mieliśmy zimowe buty. U mnie Alfred Sargent Hannover na podeszwie commando, przyszła małżonka Vass Budapester na podeszwie vibram. Co z tego - i tak było nam zimno w stopy 10 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rewelacyjne są te AS!!! Gratuluję szczęśliwemu właścicielowi! EDIT: Hannovery i Cambridge są u mnie na celowniku. Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Muszę się z Tobą zgodzić , planuję obszerniejszy wpis w wątku AS. Świetna jakość skóry i wygoda. Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Debiucik. Allen Edmonds Spiaggia. Cytuj
piquille Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Świeża dostawa, co o nich myślicie? Warto je zostawić? Skóra lakierowana - zastanawiam się jak się będzie zachowywała w użytkowaniu. G&B. Cytuj
Johnny Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Nie polecam. Skóra paskudnie marszczy się i załamuje po pewnym czasie. 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Do tego rozwarcie V przekracza granice dobrego smaku. To nie jest twoje kopyto. 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kiedyś miałem Cheaney Avon ze skóry lakierowanej. Nie podobało mi się jak wyglądała skóra na zgięciach 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 U mnie dziś Herring Moriarty (Alfred Sargent). W wiązku z tym, że buty są bardzo dopasowane, wymagają delikatnego rozchodzenia. Dziś drugi raz na nogach w warunkach domowych - tym razem 4 godzinki. Przygotowuję je na wypad służbowy zaplanowany na przyszły tydzień: 2 Cytuj
piquille Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Johny, Whitesnake, fan_dobrego_buta - dzięki za sugestie odeślę je . fan_dobrego_buta - świetnie wyglądają te buty Cytuj
Breslauer Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzisiaj u mnie tak jest. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 piquille - dziekuję! Cytuj
ptakug Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 U mnie dziś Herring Moriarty (Alfred Sargent). W wiązku z tym, że buty są bardzo dopasowane, wymagają delikatnego rozchodzenia. Dziś drugi raz na nogach w warunkach domowych - tym razem 4 godzinki. Przygotowuję je na wypad służbowy zaplanowany na przyszły tydzień: AS1.jpg AS2.jpg Piękne są. Daj jaśniejsze zdjęcia. Cytuj
kamil Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wiedenki SHOEPASSION, model 538. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 ptakug - postaram się pstryknąc coś jutro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi