eye_lip Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 Strzał roku to były Edward Green które kupiłem mojej lubej, w cenie popularnej szkockiej 12 3 Cytuj
pirat Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 @JD Mam wrażenie, że JKa (w przeciwieństwie do JKi) z tego żyje. Robota była zrobiona starannie ale użyty materiał był kiepski jak się okazało. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Church chetwynd w fazie rozczłapywania po domu. 3 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zawsze podobał i się ten model!!! Jutro zobaczę moje Herring Brunswick, którę sa troszkę podobne do Chetwynd. Gratuluję zakupu!!!! Cytuj
tombar Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zdjęcie prosto z aparatu. Buty kupione niegdyś okazyjnie, przy okazji którejś włoszczyzny. Podeszwa wymieniona 2, słownie dwa, razy. Pierwszy raz u JKa drugi u TJ. Materiały użyte przez JKa są słabe, delikatnie mówiąc w porównaniu z materiałami od TJa. 1421417276431-303158313.jpg A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki? Cytuj
proki1971 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Gram w zielone, czyli Carmina. No niezłe Filip, gratki Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zawsze podobał i się ten model!!! Jutro zobaczę moje Herring Brunswick, którę sa troszkę podobne do Chetwynd. Gratuluję zakupu!!!! Dziękuję. Urzekła mnie ta fabryczna patyna. Niestety buty dostępne były tylko w tęgości "F", więc zanim się dogadają z moimi stopami (szczególnie lewa nie chce współpracować, ale ona zawsze jakaś taka bardziej indywidualistka, z odrębnymi poglądami na moje obuwnicze gusta była) czekają mnie: "krew, pot i łzy" . Cytuj
pirat Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki?Skarpetki to falke shadow http://www.falke.com/gb/falke-shadow-2.htmlSklep falke widzialem w Starym Browarze. Poza tym falke choc nie wiem czy takie widzialem w PC i VG. Cytuj
Misza Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Falki (podkolanowki) w PC, VG, to szarości, granaty i wszelka możliwa nuda... Cytuj
tombar Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Skarpetki to falke shadow http://www.falke.com/gb/falke-shadow-2.html Sklep falke widzialem w Starym Browarze. Poza tym falke choc nie wiem czy takie widzialem w PC i VG. Dziękuję Cytuj
SHOEPASSION.com Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 A można się dowiedzieć gdzie można kupić takie skarpetki? U nas też są http://www.shoepassion.pl/skarpety-meskie.html 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Z domu dziś nie wychodziłem, ale przez kilka godzin testowałem cordovan od Yanko, także wszystko się zgadza 4 Cytuj
Ingvar Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Marcin, co to za buty? Cytuj
Marcin_L Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Marcin, co to za buty? Loake Strand. Kopyto Capital, F Cytuj
Ingvar Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dzięki Wodzu, to model William? Jak kopyto? Masz porównanie z innymi butami od G&B? Cytuj
Wodzu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak, to William. Niestety porównania do innych Gordonów nie mam, to moje pierwsze. Pasują bardzo dobrze, w żadnym miejscu mnie nie uwierają, a stopę mam raczej szerszą od przeciętnej i wysokie podbicie. Cytuj
Kidler Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Balmo-monki od Septieme Largeur. 9 Cytuj
Ingvar Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Gordon&Bros Blade na specjalne zamówienie Kovala Co prawda już nie na nogach, ale nie chciało mi się ich specjalnie do zdjęcia znowu zakładać. 1 Cytuj
Tomasso Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam wszystkich ! Śledzę od jakiegoś czasu z przerwami dłuższymi lub krótszymi wasze forum - i nie wytrzymałem - proszę o przyjęcie mnie do waszego szacownego Grona Moje debiutujące zdjęcie - wybaczcie jakość, robione na szybko z telefonu. Dalej - moja skromna (jak na razie) kolekcja 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi