Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po namowie WhiskeyPapa wrzucam zdjęcie mojego nabytku od Pana Januszkiewicza. Buty mają ok 5 miesięcy i póki co nie mogę na nic narzekać. Jedynym poważniejszym problemem był wybór koloru pasty - próbnik z Saphir'a wskazywał na dwa zbliżone ale żaden praktycznie nie pasował idealnie. Pozdrawiampost-5434-0-85312900-1413967402_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Świetnie wyglądają na nodze wally ( ile cm ma nogawka? :) )!  Wiesz może jakie to kopyto czy to jest to 024 podobnie jak zamszowe vcore ?

Dzięki :) nogawka ma 19 cm i jest to dla mnie szerokość optymalna (w poprawnym tego słowa znaczeniu ;) ) Nie wiem mam niestety żadnej wiedzy o opycie 024. Model tych Barkerów to Lambourn, rozmiar 10 UK, rozmiarówka podobna jak Yanko. Więcej informacji jest w odpowiednim wątku na forum.

Opublikowano

Tomek1988 - buty fajne, ja się od jakiegoś czasu przymierzam do podobnego koloru. Jedna uwaga - mam wrażenie, że przy tej szerokości nogawki i tak wąskiej nodze niepotrzebnie podwinąłeś te jeansy. Spokojnie mogłyby zejść na buty i nie załamywałyby się.

Tanayos70 - takie zdjęcia jak to sprawiają, że człowiek po prostu nie może się doczekać na swoje cordovany. Klasa.

Opublikowano

Tomek 1988 - mam wrażenie (może to tylko złudzenie optyczne), że buty  troszkę za duże - szczególnie prawy but. Jeżeli się nie mylę, to wkładka profilująca może rozwiązać problem, podnosząc stopę i jednocześnie wypełniając lepiej but.

Tanatos70 - bardzo ładne te Twoje trzewiki.