Lorentz Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 Hurricany. Po początkowym dramacie (twarde wszycie języka), ok. 20 wyjsciach, teraz jedne z najwygodniejszych butów. Do tego stopnia, ze na 3-dniowy wyjazd zabrałem własnie te trepy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 18 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 Saint Crispin’s 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 @Beny23, nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale medalion przypomina mi herby papieskie. Czy ten konkretny wzór coś oznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Berwick. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 było małe V po zakupie ale jakoś się zeszło 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Yanko 545Sent from my SM-J510FN using Tapatalk 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 15 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: @Beny23, nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale medalion przypomina mi herby papieskie. Czy ten konkretny wzór coś oznacza ? A słyszałeś kiedyś o tajnym słowniku medalionowym butofili? czy ktokolwiek o nim słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 53 minuty temu, Krzysiek_W napisał: A słyszałeś kiedyś o tajnym słowniku medalionowym butofili? czy ktokolwiek o nim słyszał? Nie mam pojęcia o czym piszesz. Poza tym odpowiadasz pytaniem, które nic nie wnosi na pytanie, którego nie jesteś adresatem. Chyba, że ja nie wyłapałem jakiegoś żartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Wiosna się zbliża Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 16 hours ago, Żorż Ponimirski said: @Beny23, nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale medalion przypomina mi herby papieskie. Czy ten konkretny wzór coś oznacza ? Krótka odpowiedz nie, nie jest to medalion papieski. Jest to popularny medalion dla Saint Crispin’s który wymyślił Philip. Nie widziałem podobnego nigdzie indziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 8 minut temu, Beny23 napisał: Krótka odpowiedz nie, nie jest to medalion papieski. Jest to popularny medalion dla Saint Crispin’s który wymyślił Philip. Nie widziałem podobnego nigdzie indziej. Zapytałem, bo po pierwsze medalion bardzo mi się podoba, a po drugie Św. Kryspin jest patronem szewców i wywnioskowałem, że może to jakaś historyczna sprawa (jak pieczęcie książąt brytyjskich na Barbourach, whisky Laphroaig itd.). Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Vass 13 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Własnoręcznie malowane brogsy Gordon&Bros. Może nie najładniej, ale jako tako. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Wakacyjnie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 19 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 YankoWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 @eye_lip, ja wiem, że to fajne buty są, ale zrób proszę mniej prześwietlone zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 [mention=39]eye_lip[/mention], ja wiem, że to fajne buty są, ale zrób proszę mniej prześwietlone zdjęcie! Zdjęcie chwili, nie wymaga korekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 VASS gold museum: 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 20 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 Gaziano & Girling 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 Przypomniało mi się że je mam w szafie... 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 14 minut temu, Krzysiek_W napisał: Przypomniało mi się że je mam w szafie... Fajne skarpetki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2019 Pierwszy dzień wiosny pierwsze wyjście- na piechotę do pracy.,Nikt mi nie jest w stanie wmówić ,że nowe buty wymagają rozchodzenia/rozbicia/ złamania.,To są bzdury wymyślone przez nieudolnych sprzedawców obuwia.,Buty albo pasują od razu po wyjęciu z pudełka, albo nie pasują i nigdy nie będą pasować.,Na ostatnim zdjęciu przebyty dystans około 18 kilometrów., 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2019 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi