Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysiek_W napisał:

Miałem już nie kupować, ale @KIERMAN.pl musiał wrzucić link do dobrej ceny na jedne buty, zacząłem przeglądać co jest innego w tym sklepie no i przyszły...

Musiałem, musiałem, to wynika wyłącznie z chęci przerzucenia przynajmniej części moich zachcianek na innych :D

Ja bym nie założył, ale wyglądają spektakularnie ;) 

• Like 1
Opublikowano
ze specjalnymi pozdrowieniami dla [mention=3633]Whitesnake[/mention]
Miałem już nie kupować, ale [mention=6702]KIERMAN.pl[/mention] musiał wrzucić link do dobrej ceny na jedne buty, zacząłem przeglądać co jest innego w tym sklepie no i przyszły...
IMG_20190310_140540.thumb.jpg.648aa86dc5110bea427b544c612066bf.jpg
IMG_20190310_140621.thumb.jpg.576888da725cdd118e32720515ba286c.jpg
IMG_20190310_140634.thumb.jpg.b452aa2a84769a71e265d310bff87726.jpg
Dobrze że kupiłeś bo też je oglądałem. Na szczęście zdjęcia kiepskie ma stronie sklepu były.

287587503597c7112bf6c2923cc68ad3.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zapas minimalny jeszcze jest. Pod względem wizualnym i komfortu jestem gotów je zostawić. Zastanawia mnie jedynie na ile szersze byłoby to większe kopyto i czy nie pojawi sie luz w bucie skoro Vka jest dosc niewielka.

Btw. buty to Oxford 77001 Patine Shoes.

Opublikowano
Godzinę temu, FONos napisał:

@matheosJak widać na przykładzie wyżej np. @Krzysiek_W zupełnie to nie przeszkadza :)

I tyle w temacie :) poza tym lewy jest normalnie dociagniety, a prawy mniej, co widać na fotce 

1 godzinę temu, m_wujek napisał:

Dobrze że kupiłeś bo też je oglądałem. Na szczęście zdjęcia kiepskie ma stronie sklepu były.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Dalej są w sklepie, ale już nie seconds 

1 godzinę temu, matheos napisał:

Pierwsza przymiarka. Czy taka V-ka jest akceptowalna czy raczej powinienem wymienić na większe kopyto?

Wszystko kwestia preferencji, zejdzie się trochę, ale luz będzie. Poza tym nie ma co się spinać :)

• Like 1