Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Listopad 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Dzisiaj Gaziano & Girling 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Godzinę temu, Whitesnake napisał: ...a może tak... mniej formalnie i bez obaw o sól, błoto, śnieg, itp. Co Panowie na to? Fajne, ale to nie Twoje kopyto, bo... klamerki Ci się nie schodzą... 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 @Whitesnake Cóż to za model/producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Fracap:)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 1 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 dzisiaj bezlustrowo 1 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Meermin Hiro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Godzinę temu, dunlop napisał: Meermin Hiro Mam takie same ale moje są na kopycie RUI. Inna partia produkcyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 @wectra8 nie wiem, ale nie jest to chyba wykluczone. Generalnie kopyto hiro bardzo mi odpowiada. Rui nie widziałem na żywo i nie mierzyłem, więc nie wiem jak ma się do hiro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Gaziano & Girling w świetle wewnątrz i w pełnym słońcu 10 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Awopiotr Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 G.H. Bass. Skóra Pull-Up. 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Yanko 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 2 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 C&J Tetbury 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 3 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 (Herring by Cheaney, sezon 3) 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Godzinę temu, Wodzu napisał: Herring by Cheaney, sezon 3 Na jakim kopycie? Wystarczająco szerokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 3 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Yanko, model Black Friday;) 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 32 minuty temu, albinos napisał: Na jakim kopycie? Wystarczająco szerokie? Kopyto 2003 w tęgości F. Na początku były ciasne, ale nigdzie mnie nie obtarły, po kilkunastu dłuższych wyjściach zaskakująco dobrze się dopasowały. Dzisiaj, z doświadczeniem które mam, kupiłbym je w tęgości G. Jeśli wchodzisz w Hiro od Meermina czy 915 Yanko to te na pewno będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Raczej Yanko G960 i G962 są na styku :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Łamanie Chippewa! Wydaje mi się, że to skóra olejowana stąd białe ślady w załamaniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 W moim przypadku te kopyta również są na granicy komfortu. Jakbym miał doradzać, to proponowałbym to kopyto w tęgości G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 Herring 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2017 trzewiki plain- toe Alfred Sargent z zamówienia grupowego zorganizowanego w 2015 roku przez Marcina- @fan_dobrego_buta: 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Carlos Santos 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 W dniu 3.12.2017 o 14:54, Awopiotr napisał: Łamanie Chippewa! Wydaje mi się, że to skóra olejowana stąd białe ślady w załamaniach. Nic takiego nie powinno wychodzić. Wyglądają jakby je ktoś woskiem po całości potraktował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2017 Saint Crispin’s 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 5 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2017 Yanko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi