Ygrene Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 2 godziny temu, Beny23 napisał: Przy 197cm wzrostu ciężko żeby rozmiar buta był mały... Kawał chłopa jesteś! U mnie 189cm wzrostu i buty 42/43 . U Ciebie pewnie 46 wygląda dobrze. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Długo wyczekiwany nabytek 1 10 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 @FONos - zawsze podobał mi się ten model 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Loake Chester 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Crownhill / Dublin 4 18 Cytuj
Solecalupo Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 2 godziny temu, fan_dobrego_buta napisał: @FONos - zawsze podobał mi się ten model "Chorowałem" na nie od roku odkąd zobaczyłem je na jakichś zdjęciach ... dla mnie są piękne i nawet trafił się bardzo fajny egzemplarz z dobrą skórą i wykończeniem co jak wiadomo w Loake nie zawsze jest normą Cytuj
Dan Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 7 godzin temu, FONos napisał: "Chorowałem" na nie od roku odkąd zobaczyłem je na jakichś zdjęciach ... dla mnie są piękne i nawet trafił się bardzo fajny egzemplarz z dobrą skórą i wykończeniem co jak wiadomo w Loake nie zawsze jest normą Rozumiem Cię Też na nie kiedyś chorowałem Mają unikatowy i rewelacyjny dla mnie kształt. A co do trafienia w dobry egzemplarz to nawet na poziomie sklepu stacjonarnego przy Chmielnej egzemplarz dostępny miał w jednym miejscu dziwne marszczenie i musiałem czekać z 2 miesiące na nowy z fabryki... ale byłem cierpliwy! Bardzo je lubię. 1 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Loake 5 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Moje "koniakowe" Levety. Kolor wyszedł mi w 100% taki, jak chciałem. Jestem z siebie dumny 5 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Od nich się wszystko zaczęło Yanko 8 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 6 12 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 2 godziny temu, fan_dobrego_buta napisał: Jak oceniasz miękkość tej skóry? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zależy, jaki mamy odnośnik. Jeżeli je porównamy do skóry w AS Holburn, C&J Northcote czy Trickers Stow Lollipop to skóra w AS jest twardsza. Natomiast jeżeli zacznę je pokonywać do innych butów to nie ma wielkiej równicy. Samo porównanie AS Cambridge Rustic, Mahogany i Navy, to dwie ostatnie wypadają podobne, natomiast skóra w Rustic jest odrobinę bardziej mięsista. Język z Navy wydaje się troszkę sztywniejszy, jednak nie czuję tej sztywności przy chodzeniu, Dziś w użyciu tylko 3 h. Jutro zabieram je na dłuższą wyprawę, więc będę miał bardziej obiektywną opinię. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 5 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 7 7 Cytuj
Wuj Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 22 godziny temu, blekit napisał: Od nich się wszystko zaczęło Yanko Brawo @blekit. Mój ulubiony kolor buta. Cytuj
Tomasz T Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 W dniu 13.12.2017 o 23:40, Mr. T. napisał: Ładne, cóż to za obuwie? 1 Cytuj
Mr. T. Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 19 godzin temu, Tomasz T napisał: Ładne, cóż to za obuwie? Tomasz T, to trzewiki Shoepassion 631. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Końskie trepy od Aldena: 3 10 Cytuj
mayor Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 3 godziny temu, Tanatos70 napisał: Końskie trepy od Aldena: Piękne.Dla mnie Aldeny to kwintesencja solidnego buta. Może Alden nie stosuje porywająco smukłych kopyt,ale jeżeli ktoś zna swój rozmiar i ma rozeznanie w kopytach to ma szanse kupić idealnie dopasowane buty.Czy to jest #2076 na Aberdeen? Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 17 minut temu, mayor napisał: .Czy to jest #2076 na Aberdeen? Nie to najpopularniejszy chyba Barry z Alden of Carmel na podeszwie commando (chyba ich specjalność)l, ten model: https://www.alden-of-carmel.com/shoes-color-8-shell-cordovan-wing-tip-boot-commando-sole-565.htm Swoją drogą fatalne zdjęcia teraz mają. Nie kupiłbym na ich podstawie. W 2014 było lepiej Cytuj
mayor Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 My bad.Nie zauważyłem ,że to są trzewiki,w gunboats jest identyczny medalion i to mnie zmyliło.Ja na podstawie zdjęć raczej bym butów nie kupił,nawet przy zakupach on line wybieram buty ,które widziałem na żywo,albo odwiedzam sklep żeby dany model obejrzeć.Z Aldenami jest ten problem ,że w całych Stanach Alden ma tylko trzy sklepy firmowe NY,DC i SF. Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ja się zakochałem na podstawie zdjęć właśnie i to były moje pierwsze lepsze buty, których zakup był sporym przedsięwzięciem logistycznym. No i jak to z zakupem na odległość, trochę nie do końca trafiłem z rozmiarem (powinienem wziąć 0,5 rozmiaru mniejsze). Mam do nich niesamowity sentyment i uważam cordovan Aldena (nie piszę celowo, że z Horweeen bo tu bywa z jakością różnie) za najlepszy na świecie . Cytuj
lubo69 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ja na podstawie zdjęć raczej bym butów nie kupił Liczba par butów kupionych w ciągu ostatnich 7 lat: 25Liczba par butów obejrzanych/przymierzanych na żywo przed zakupem w tym okresie: 1 (Converse Chucks II w TK Maxx) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi