Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Yanko 6 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Pierwsze porządne i być może ostatnie czarne buty u mnie. Wreszcie pogoda umożliwiająca rozchodzenie ich. Juz drugie lotniki u mnie, przyszwa potrzebowala roku by się zejść, więc... poczekam. 8 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Carlos Santos 9 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinobi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Alfred Sargent.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chelsea boots w słońcu 4 10 Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Na zdjęciach ten zamsz wygląda na wysokiej jakości, w ogóle podoba mi się kopyto, co w przypadku chelsea boots nie jest chyba tak powszechne. 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 9 minut temu, Wodzu napisał: ogóle podoba mi się kopyto, co w przypadku chelsea boots nie jest chyba tak powszechne. Weź pod uwagę to, że @Beny23 ma duże stopy, w większych rozmiarach nawet mniej dynamiczne kopyta wyglądają smuklej (i na odwrót, wydłużone kopyta często zaczynają wyglądać karykaturalnie). Cytuj
spiryt Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 mnie "jamnikowate" się nie podobają, ja to lubię takie "przenno-buraczane",solidne a dodatkowo maksymalna wygoda Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Carlos Santos 6 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Vass Cordovan! 3 13 Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Zajac Poziomka napisał: Weź pod uwagę to, że @Beny23 ma duże stopy, w większych rozmiarach nawet mniej dynamiczne kopyta wyglądają smuklej (i na odwrót, wydłużone kopyta często zaczynają wyglądać karykaturalnie). Dzięki za doprecyzowanie, pisząc tamtego posta miałem w głowie również inne zdjęcia tych butów, które widziałem w internecie. Co do kształtu kopyt w zależności od rozmiaru to oczywiście masz rację. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Meermin w "łyskaczowym" cordovanie z Japonii. To te trzewiki, które jak to @Whitesnake określił- więcej frajdy dają na zdjęciach niż na stopach. Co tam, dobre i to : 7 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabza00 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Loake Hyde w skórze groszkowej, teraz już chyba nie produkowany. 6 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Carlos Santos 7 13 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 7 godzin temu, Tanatos70 napisał: Meermin w "łyskaczowym" cordovanie z Japonii. To te trzewiki, które jak to @Whitesnake określił- więcej frajdy dają na zdjęciach niż na stopach. Co tam, dobre i to : Twoje przynajniej nie mają "plastikowych" elementów cholewki. W moich największym zmartwieniem jest skóra groszkowa. Cytuj
Hush Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Carlos SantosWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Yanko 3 8 Cytuj
Wuj Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 37 minut temu, Hush napisał: Carlos Santos Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Hej @Hush, za każdym razem Twoje zdjęcia są lekko rozmazane. 1 Cytuj
Hush Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Hej@Hush, za każdym razem Twoje zdjęcia są lekko rozmazane. Dzięki. Zwrócę na to wiekszą uwagę. Telefon mam też już trochę wysłużonyWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autopoprawka:) Mam nadzieje, ze teraz lepiejWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 3 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mateo86 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Loake 6 20 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 AE Liverpool w swoim dziewiczym rejsie 2 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2017 Alfred Sargent 4 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Śniadanie w towarzystwie Henryka Dinkelackera 2 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi