Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 22 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Yanko 915 TdM 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 49 minut temu, Hargin napisał: Yanko 915 TdM Piękne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 22 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 (Vass) 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @Midlife-Crisis Fantastyczne są te Vassy! I jakie wspaniałe klamerki, takie "retro"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @Zajac Poziomka dziękuję, w tym kopycie wygodę trzeba trochę wypracować, ale jest blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @Midlife-Crisis Te spodnie, to te z SuSu? Jaki to materiał? Bo też ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 6 godzin temu, blekit napisał: Cheaney Czesc, Lazio windowpane 120s VBC wersja letnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 (edytowane) 35 minut temu, BrotherM napisał: @Midlife-Crisis Te spodnie, to te z SuSu? Jaki to materiał? Bo też ładne. Dzięki, to te: http://eu.suitsupply.com/de/trousers/hose-hellgrau/B403SF.html?cgid=Trousers Edytowane 22 Maj 2017 przez Midlife-Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @phantom to faktycznie Lazio z wełny VBC (bez oznaczenia skrętności), ale z kolekcji jesień-zima 2015 (aczkolwiek jest raczej całoroczny niż typowo zimowy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 5 minut temu, blekit napisał: @phantom to faktycznie Lazio z wełny VBC (bez oznaczenia skrętności), ale z kolekcji jesień-zima 2015 (aczkolwiek jest raczej całoroczny niż typowo zimowy) Dzięki. Właśnie też kupiłem ten model ale mój jest typowo letni - na razie u krawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Jak te Sebago (świetna skóra- praktycznie bezobsługowy horween chromexcel, wystarczy raz do roku tarrago minkoil zastosować) z kartonu wyciągam, to czuję już wakacje . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @blekit Co się dzieje z Twoimi butami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @bodzixon nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, jak dla mnie wszystko wygląda normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Teraz, blekit napisał: @bodzixon nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, jak dla mnie wszystko wygląda normalnie. Bardzo i nienaturalnie marszczą Ci się w tych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Też to kiedyś zauważyłem w większości par Twoich butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Moim zdaniem wszystko jest w normie biorąc pod uwagę perspektywę, z której robię zdjęcia butów. Kiedy stoję prosto albo idę, nie ma w tym miejscu żadnego marszczenia (w półbutach, w niektórych trzewikach faktycznie mam tam trochę luzu i taki efekt występuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 @blekit, ja na to marszczenie u ciebie zwróciłem uwagę jakiś czas temu, wydaje mi się że masz koślawość stępu, szczególnie lewa noga. Wiem bo mam to samo, tylko chyba w mniejszym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Dzisiaj Yanko na moich zdiagnozowanych przez internet koślawych stopach Marszczeń o dziwo brak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Dzisiaj Yanko na moich zdiagnozowanych przez internet koślawych stopach Marszczeń o dziwo brak Pewnie wciągnąłeś powietrze w stopach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Blekit nie ma co się obrażać tylko przejrzyj swoje zdjęcia z poprzednich miesięcy. Ja również to zaobserwowałem i może warto to skontrolować. Np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 @alabuz nietrafiony przykład - to są trzewiki na kopycie 960 (tęgość G), w których marszczenie cholewki w tych okolicach występuje często u różnych osób (u mnie też, ale zupełnie mi to nie przeszkadza) i dodatkowo jest spotęgowany przez sposób robienia zdjęcia; w półbutach efekt w normalnym użytkowaniu nie występuje; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 np. tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Na pierwszym zdjęciu absolutnie nie widzę żadnych marszczeń, na dwóch następnych są trzewiki, o których pisałem w poprzednim poście. Z mojej strony EOT, bo to dla mnie już powoli trąci absurdem i zaczyna mnie męczyć. Swoje zdanie przedstawiłem - ja jestem zadowolony z tego jak leżą i wyglądają moje buty (również trzewiki), jest mi w nich wygodnie i komfortowo, a to jest moim zdaniem najważniejsze. Nie będę nikogo na siłę przekonywał, że moja racja jest bardziej mojsza 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 23 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Yanko 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi