Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Loake + MD 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 2 godziny temu, TomiW01 napisał: Berwick Łapiesz swój styl z tymi zdjęciami Niedługo nie bedzie trzeba ich podpisywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 6 minut temu, Whitesnake napisał: Łapiesz swój styl z tymi zdjęciami Niedługo nie bedzie trzeba ich podpisywać. Wzorowałem się na najlepszych z tego forum..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotrwawa Napisano 23 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Pierwszy dzień wiosny??? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 W zestawie z @Benevento jeszcze ich nie było... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 40 minut temu, Whitesnake napisał: W zestawie z @Benevento jeszcze ich nie było... Zestaw super; monki, no cóż, napiszę to kolejny raz - idealne Proszę powiedz tylko co to za spodnie? To te: http://www.benevento.pl/preorder/200-spodnie-jeansowe-granatowe.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 15 minut temu, bodzixon napisał: Proszę powiedz tylko co to za spodnie? To te: http://www.benevento.pl/preorder/200-spodnie-jeansowe-granatowe.html ? Dziękuję. Spodnie które mam na sobie według Benevento są szare! W rzeczywistości to szarość ze sporą dawką niebieskiego, a w cieniu wyglądają na sprany granat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Czyli to są te spodnie? http://www.benevento.pl/preorder/199-spodnie-jeansowe-szare.html Niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 niespecjalnie popularny model "milan" gordon&bross 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Massimo Dutti x2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 wiosennie 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 8 godzin temu, Aron napisał: Czyli to są te spodnie? http://www.benevento.pl/preorder/199-spodnie-jeansowe-szare.html Niemożliwe! Tak. Aparat w moim telefonie trochę wariuje przy niebieskim i czerwonym. Poza tym, na zdjęciach jest winieta, wiec krawędzie sa ciemniejsze niz centrum, ale na pewno nie jest to szary ;). Dla porównania wklejam zdjęcia bez winiety w słońcu i w cieniu, w odniesieniu do niebieskiej marynarki. tak na marginesie... bardzo mi sie podobają i kupiłem je wlasnie dlatego, ze ktoś na forum juz pisał, ze są mocno niebieskie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 56 minut temu, Whitesnake napisał: Tak. Aparat w moim telefonie trochę wariuje przy niebieskim i czerwonym. Poza tym, na zdjęciach jest winieta, wiec krawędzie sa ciemniejsze niz centrum, ale na pewno nie jest to szary ;). Dla porównania wklejam zdjęcia bez winiety w słońcu i w cieniu, w odniesieniu do niebieskiej marynarki. tak na marginesie... bardzo mi sie podobają i kupiłem je wlasnie dlatego, ze ktoś na forum juz pisał, ze są mocno niebieskie. Czyli robimy grupowe zamówienie u Benevento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Piątek. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 @Ataman Co to za buty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 [mention=7177]Ataman[/mention] Co to za buty? Carlos Santos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 25 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Nareszcie... sobota i jazzy loafers. (Jan Kielman) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 @Whitesnake mógłbyś zaprezentować te spodnie w całej okazałości?;) Naprawdę fajne. Jak z grubością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 6 godzin temu, Whitesnake napisał: Nareszcie... sobota i jazzy loafers. (Jan Kielman) Ja cały czas się zastanawiam - jak to jest? Bo ja przy 15 C przesiadam się z trzewików w chukka. Natomiast koledzy z forum przy 10 C przesiadają się z półbutów w loafersy, bo im za gorąco widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 27 minut temu, Velahrn napisał: Ja cały czas się zastanawiam - jak to jest? Bo ja przy 15 C przesiadam się z trzewików w chukka. Natomiast koledzy z forum przy 10 C przesiadają się z półbutów w loafersy, bo im za gorąco widać. To sa zimowe loafersy. Wersje letnie czekają na swoją kolej. Poza tym, w podróży do pracy czują świeże powietrze max przez 5 min, a czasem wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 3 godziny temu, Wuj napisał: @Whitesnake mógłbyś zaprezentować te spodnie w całej okazałości?;) Naprawdę fajne. Jak z grubością? Mam za krótkie ręce na takie selfie . Grubość jest raczej wiosenno-letnia. Ten materiał nie ma wiele wspólnego z dżinsem, to raczej lekkie spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Dzisiaj spektatory 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 26 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2017 Beny23 super buty. Kto je produkuje? Od jakiegoś czasu przekopuje internet i takich jeszcze nie trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi