szewc24 Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 @Michał Gdańsk - wywołałeś np. @Zajac Poziomka, którego miałem okazję poznać osobiście. Nie wiem czy wiesz, czy śledziłeś wątek, ale @Zajac Poziomka ma oprócz wielu drogich par butów także najtańsze Gordony, które reanimowaliśmy i które często prezentuje na forum. To przecież też o czymś świadczy, że nie wstydzi się nosić "niszowych" butów. Wiele osób dostaje lajki, bo wprowadziło np. nową formę prezentowania butów, @Beny23 @Tanatos70, specyficzny humor jak np. banita @xkoziol itp. Jak się z kimś znasz, to pewnie też podświadomie łatwiej się lajkuje, co może być chociażby wyrażeniem takiego internetowego "cześć". Naprawdę nie jest ważne kto ma ile lajków, ani ile zarabia i jakie buty prezentuje. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 2 godziny temu, Ataman napisał: W/w buty mają załamania, ale zostały dodatkowo uwydatnione ponieważ podniosłem palce do góry do zdjęcia + wstałem od biurka gdzie siedzę z podwiniętymi nogami dodatkowo "łamiąc" Patrząc na zdjęcie, but po lewej jest bez prawidła. Ponieważ nieświadomie sprowokowałem dyskusję o Twoich butach wyjaśniam, że zadane pytanie nie miało innej treści niż postawieone. Zastanawiam sie nad zakupem chelsea stąd pytanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Godzinę temu, Piotrwawa napisał: Ponieważ nieświadomie sprowokowałem dyskusję o Twoich butach wyjaśniam, że zadane pytanie nie miało innej treści niż postawieone. Zastanawiam sie nad zakupem chelsea stąd pytanie. Prawie rym z tego wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Ponieważ nieświadomie sprowokowałem dyskusję o Twoich butach wyjaśniam, że zadane pytanie nie miało innej treści niż postawieone. Zastanawiam sie nad zakupem chelsea stąd pytanie. Spoko. Tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Trzeci dzień non stop w Yanko. Do zdjęcia wytarłem czubki o nogawkę. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MateuszT. Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Dziewiczy rejs Meerminów 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 @MateuszT. - ale z tą długością spodni to chyba jednak zbytnio popuściłeś wodze fantazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszT. Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Teraz, MH_fan napisał: @MateuszT. - ale z tą długością spodni to chyba jednak zbytnio popuściłeś wodze fantazji... Na zdjęciu jestem mocno nachylony do przodu - normalnie w butach wiązanych dotykają cholewki, wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Brązy + domyślne szarości z pałającymi ślepiami (w tle ): 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 @Tanatos70, troszeczkę przesadziłeś z tą zgodnością kolorystyczną na linii 'spodnie - buty'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 2 minuty temu, Koval napisał: @Tanatos70, troszeczkę przesadziłeś z tą zgodnością kolorystyczną na linii 'spodnie - buty'... Dlatego kot jest szary, żeby tę linię "złamać" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Aaa! To przepraszam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 1 godzinę temu, Tanatos70 napisał: Dlatego kot jest szary, żeby tę linię "złamać" Czy ja tam widzę białe skarpety?!:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 4 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 12 minut temu, Wuj napisał: Czy ja tam widzę białe skarpety?!:) Też coś takiego widzę, ale umówmy się, że to jasny beż . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 4 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2017 Foto jest jakie jest, ale po raz pierwszy stałem obok mercedesa gullwinga, więc emocje górą 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Alfred Sargent 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 GG 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Krzysiek,piękne kopyto tych GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Czy to się na pewno na nogi powinno zakładać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 5 godzin temu, Krzysiek_W napisał: GG Niezwykle "dynamiczne" kopyto, chociaż czubki lekko wydłużone... 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Friedman Napisano 5 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Yanko MTO 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 @Friedman, bardzo ładne buty, ale mogłyby być jeszcze ładniejsze, gdyby pętelka przy wiązaniu sznurówek była zawiązana odwrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Marzec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2017 Mało oryginalnie, ale to chyba jednak i tak w ogóle moje "debeściaki" i dzisiaj jako element większej całości prezentowanej w odrębnym wątku : 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi