Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 41 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Tradycyjnie przebieram się gdzieś w krzakach : 18 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 @Tanatos70, byleby nie w krzakach blisko drogi - kolor butów jagodziankowy, TIRowcy mogą się pomylić. U mnie zaś Shoepassion: 15 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 19 minut temu, Wodzu napisał: @Tanatos70, byleby nie w krzakach blisko drogi - kolor butów jagodziankowy, TIRowcy mogą się pomylić. Nie no, kulturalnie w centrum miasta, dawny dworzec PKS w Poznaniu. Zresztą nawet jakby, to który by w takiej brodatej pannie zagustował . Chociaż z drugiej strony.... "Marzy niejedna ze starszych dziewic: niech będzie łysy, byle królewic" 2 Cytuj
Egonax Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 7 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Jakiej marki są te buty? Cytuj
bodzixon Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 13 minut temu, Egonax napisał: Jakiej marki są te buty? Yanko 306 Testa de moro. Cytuj
Manolete Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 8 godzin temu, Krzysiek_W napisał: @Krzysiek_W Wiem, że wątek o butach, ale łał! Jakie świetne spodnie, gdzie kupiłeś materiał? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 3 minuty temu, Manolete napisał: @Krzysiek_W Wiem, że wątek o butach, ale łał! Jakie świetne spodnie, gdzie kupiłeś materiał? To pewnie świętokradztwo dla niektórych ale to zwykłe spodnie z h&m kupione za 30 zł na wyprzedaży 3 lata temu 6 Cytuj
Manolete Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 2 minuty temu, Krzysiek_W napisał: To pewnie świętokradztwo dla niektórych ale to zwykłe spodnie z h&m kupione za 30 zł na wyprzedaży 3 lata temu Świetne są, szukałem ostatnio podobnego materiału. Chodzi mi mocno po głowie. Cytuj
leonid Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 4 minuty temu, Krzysiek_W napisał: To pewnie świętokradztwo dla niektórych ale to zwykłe spodnie z h&m kupione za 30 zł na wyprzedaży 3 lata temu I w tym momencie 90% forumowiczów stwierdza, że jednak wcale nie są takie fajne. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Kilkuletnie lotniki od Jerzego Bukowskiego. 11 Cytuj
bodzixon Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 1 godzinę temu, leonid napisał: I w tym momencie 90% forumowiczów stwierdza, że jednak wcale nie są takie fajne. To taka próba "odegrania" się za Twoje "ładne" CCC? 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 2 godziny temu, Krzysiek_W napisał: To pewnie świętokradztwo dla niektórych ale to zwykłe spodnie z h&m kupione za 30 zł na wyprzedaży 3 lata temu Super wyglądają, świetny kolor. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Krystyny w pełnym słońcu 18 Cytuj
Wectra Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 ValdasarWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 C&J Harvard thx @Tanatos70 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Loake Lincoln z forumowego konkursu W końcu pogoda pozwoliła je założyć. W sumie trochę się obawiałem noszenia tassel loafersów bo mimo wszystko dość rzucające się w oczy, ale jak już przybyły to mi przypasowały 12 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Marcin_L napisał: C&J Harvard thx @Tanatos70 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Berwick 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Spodnie te same, ale buty odpowiedniejsze, choć z kapkę niższej półki (AS-y trzymam w buto-szafce na półce pod krokietami) : 14 Cytuj
123 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dziś jako wspomagacze kontrowersyjnej marynarki : 17 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi