Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Napisano 2 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Red Wings Blacksmith, klasyczne buty szyte GYW, inspirowane obuwiem robotników sprzed stu lat. Skora licowa olejowana, oczywiście full grain. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 2 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2016 Longwingi od Shoepassion w roli country shoes. Model 568 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 3 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Jesień Panowie... Kielman, Niestroj, Zaremba 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 3 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Ja dziś też jesiennie, chociaż znacznie skromniej 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 46 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Ja dziś też jesiennie, chociaż znacznie skromniej @Zajac Poziomka: co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 @Wuj Yanko 525Y Cuero. Tutaj całkiem sporo o nich kiedyś napisałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 3 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Berwick 2428 Cuero. Taaaakie długie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Jak na mój gust zdecydowanie zbyt długie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Poniekąd to kwestia perspektywy i rozmiaru (11) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Długie ale przyszwa się ładnie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 4 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Buty z lamy, teczka z kudu. Nie wiem jak wam, ale mnie się to połączenie podoba 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 4 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Buty z lamy, teczka z kudu. Nie wiem jak wam, ale mnie się to połączenie podoba Genialny zestaw! Lubię takie. U mnie dzisiaj luz totalny, przynajmniej do południa. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Zając Poziomka - bardzo ładne, stylowe obuwie. o butach z lamy jeszcze nie słyszałem. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 7 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Zając Poziomka - bardzo ładne, stylowe obuwie. o butach z lamy jeszcze nie słyszałem. Gratulacje! Dziękuję. Te trzewiki są w stałej sprzedaży na stronie Meermina, w zakładce "boots". Od czasu do czasu zdarzają się u nich w GMTO inne modele butów z tej skóry. Czasami również Skoaktiebolaget sprzedaje GMTO z tej skóry robione, przez Enzo Bonafe. Sama skóra jest bardzo przyjemna, miękka i świetnie przyjmuje kosmetyki. No i ma naprawdę ładną fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Carlos Santos Braga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Obiecałem utrwalić dzieło Mistrza Andrzeja w piękny słoneczny dzień. Dzisiaj znalazłem trochę słońca ale fotograf ze mnie marny (delikatnie ujmując). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Napisano 4 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dzis balmorale Yanko. Kopyto 915 chyba jest idealnie na mnie - bardzo wygodne od pierwszego założenia, nigdzie nie obcierają, a wyglądają naprawdę dynamicznie na żywo 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @KIERMAN ładne buty. To museum calf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 @ZajacPoziomka tak, to wersja gold, jednak moje nieco zmieniły kolor przez nakładanie różnych odcieni pommadiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Każual z C&J 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dnia 4.10.2016 o 11:59, Ataman napisał: Carlos Santos Braga Czy kolor języka zawsze był taki jasny, czy też nie był traktowany pastą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 5 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Herring Shoes, model Kendal 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi