Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Jesień Panowie... Kielman, Niestroj, Zaremba 36 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Ja dziś też jesiennie, chociaż znacznie skromniej 22 Cytuj
Wuj Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 46 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Ja dziś też jesiennie, chociaż znacznie skromniej @Zajac Poziomka: co to za model? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 @Wuj Yanko 525Y Cuero. Tutaj całkiem sporo o nich kiedyś napisałem: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 10 Cytuj
Dziaku Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Berwick 2428 Cuero. Taaaakie długie 7 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Jak na mój gust zdecydowanie zbyt długie 3 Cytuj
Dziaku Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Poniekąd to kwestia perspektywy i rozmiaru (11) Cytuj
Beny23 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Długie ale przyszwa się ładnie schodzi. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Buty z lamy, teczka z kudu. Nie wiem jak wam, ale mnie się to połączenie podoba 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 4 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 10 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Buty z lamy, teczka z kudu. Nie wiem jak wam, ale mnie się to połączenie podoba Genialny zestaw! Lubię takie. U mnie dzisiaj luz totalny, przynajmniej do południa. 21 Cytuj
Michał Gdańsk Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Zając Poziomka - bardzo ładne, stylowe obuwie. o butach z lamy jeszcze nie słyszałem. Gratulacje! Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 7 minut temu, Michał Gdańsk napisał: Zając Poziomka - bardzo ładne, stylowe obuwie. o butach z lamy jeszcze nie słyszałem. Gratulacje! Dziękuję. Te trzewiki są w stałej sprzedaży na stronie Meermina, w zakładce "boots". Od czasu do czasu zdarzają się u nich w GMTO inne modele butów z tej skóry. Czasami również Skoaktiebolaget sprzedaje GMTO z tej skóry robione, przez Enzo Bonafe. Sama skóra jest bardzo przyjemna, miękka i świetnie przyjmuje kosmetyki. No i ma naprawdę ładną fakturę. Cytuj
Ataman Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Carlos Santos Braga 1 Cytuj
lolo Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Obiecałem utrwalić dzieło Mistrza Andrzeja w piękny słoneczny dzień. Dzisiaj znalazłem trochę słońca ale fotograf ze mnie marny (delikatnie ujmując). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lolo Opublikowano 4 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Dzis balmorale Yanko. Kopyto 915 chyba jest idealnie na mnie - bardzo wygodne od pierwszego założenia, nigdzie nie obcierają, a wyglądają naprawdę dynamicznie na żywo 15 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KIERMAN Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 19 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @KIERMAN ładne buty. To museum calf? Cytuj
KIERMAN Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @ZajacPoziomka tak, to wersja gold, jednak moje nieco zmieniły kolor przez nakładanie różnych odcieni pommadiera. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Każual z C&J 26 Cytuj
Michał Gdańsk Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Dnia 4.10.2016 o 11:59, Ataman napisał: Carlos Santos Braga Czy kolor języka zawsze był taki jasny, czy też nie był traktowany pastą? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Herring Shoes, model Kendal 25 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. irys Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Janki 11 Cytuj
Koval Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 @Aron, Na Twoim zdjęciu wyglądają zdecydowanie lepiej niż u Herringa! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi