astaroth Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Yanko 558, ale jak stopa stosunkowo smukła to polecam zastanowić się jeszcze nad Yanko 272 na kopycie 915 Ostatecznie stanęło na Yanko 433 na kopycie 915, przed chwilą zamówiłem i mam nadzieję że nie będą za wąskie to mój pierwszy poważny zakup. Oglądanie prezentowanego tu obuwia mocno uzależnia i ciężko się później zdecydować Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Ostatecznie stanęło na Yanko 433 na kopycie 915, przed chwilą zamówiłem i mam nadzieję że nie będą za wąskie to mój pierwszy poważny zakup. Oglądanie prezentowanego tu obuwia mocno uzależnia i ciężko się później zdecydować Za to łatwo podejmuje się dobre decyzje . Gratuluje! Cytuj
Aron Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Czy to jest model Knightsbridge, czy jakiś inny? Cytuj
Marcin_L Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Czy to jest model Knightsbridge, czy jakiś inny? Charles II, czyli AS. Cytuj
Konrad92 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Dzisiejszy nabytek za cale 199 zl - M&S double monk 1 Cytuj
mosze Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Na sobie czy nabytek? Jeśli to drugie, to jest stosowny wątek. Cytuj
shinobi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Na szybko, Yanko longwing, jeszcze w formie dziewiczej, tuż przed oddaniem do zelowania. Ta skóra na podeszwie jest taka ładna, że nie miałbym serca w nich chodzić, ew. na łbie A same buty komentarza nie wymagają. Pozdr. 7 Cytuj
michau Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Ta skóra na podeszwie jest taka ładna, że nie miałbym serca w nich chodzić, ew. na łbie szkoda chodzić lepiej dać szewcowi ją zetrzeć mechanicznie od razu i zastąpić gumą Well... dziwne to... szkoda takich butów 2 Cytuj
mosze Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Dyskusja o (pod)zelowaniu przeniesiona do stosownego wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/386-zel%C3%B3wkip%C5%82yty-podklejanie-zelowanie-sk%C3%B3rzanej-podeszwy-gumowe-fleki/page-12. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 9 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Deszczowy wtorek w Wilnie 14 Cytuj
bikeman1 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Na szybko, Yanko longwing, jeszcze w formie dziewiczej, tuż przed oddaniem do zelowania. Ta skóra na podeszwie jest taka ładna, że nie miałbym serca w nich chodzić, ew. na łbie A same buty komentarza nie wymagają. Pozdr. Noooo cudny kolor !!! Cytuj
TomiW01 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Dziś w Londynie ładnie, a więc styl włoski 7 Cytuj
piquille Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Dzisiaj Barker (użytkowane około pół roku) Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Dziś w Londynie ładnie, a więc styl włoski Coraz bardziej doceniam i lubię Monki - w tym tygdniu przez 2 dni męczyłem Yanko 306 YdM - oczywiście z uśmiechem na twarzy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 9 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Zdjęcie zrobione wczoraj wieczorem przy sztucznym oświetleniu w pokoju hotelowym AS Moore 11 Cytuj
pawlik Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Zdjęcie zrobione wczoraj wieczorem przy sztucznym oświetleniu w pokoju hotelowym AS Moore AS.jpg Świetny kolor, nawet w sztucznym świetle. A na takie brogue jak na wcześniejszym zdjęciu muszę zapolowac! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Dziekuję. To jest Antiqued Cherry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi