Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yanko 558, ale jak stopa stosunkowo smukła to polecam zastanowić się jeszcze nad Yanko 272 na kopycie 915  :twisted:

Ostatecznie stanęło na Yanko 433 na kopycie 915, przed chwilą zamówiłem i mam nadzieję że nie będą za wąskie :)  to mój pierwszy poważny zakup.

Oglądanie prezentowanego tu obuwia mocno uzależnia i ciężko się później zdecydować :)

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ostatecznie stanęło na Yanko 433 na kopycie 915, przed chwilą zamówiłem i mam nadzieję że nie będą za wąskie :)  to mój pierwszy poważny zakup.

Oglądanie prezentowanego tu obuwia mocno uzależnia i ciężko się później zdecydować :)

Za to łatwo podejmuje się dobre decyzje :). Gratuluje!
Opublikowano

Na szybko, Yanko longwing, jeszcze w formie dziewiczej, tuż przed oddaniem do zelowania.

Ta skóra na podeszwie jest taka ładna, że nie miałbym serca w nich chodzić, ew. na łbie ;)

A same buty komentarza nie wymagają.

923b6c1dae7caaf1med.jpg

Pozdr.

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano

Ta skóra na podeszwie jest taka ładna, że nie miałbym serca w nich chodzić, ew. na łbie ;)

szkoda chodzić lepiej dać szewcowi ją zetrzeć mechanicznie od razu i zastąpić gumą :(

Well... dziwne to... szkoda takich butów

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Na szybko, Yanko longwing, jeszcze w formie dziewiczej, tuż przed oddaniem do zelowania.

A same buty komentarza nie wymagają.

923b6c1dae7caaf1med.jpg

Pozdr.

Noooo cudny kolor !!!

Opublikowano

Zdjęcie zrobione wczoraj wieczorem przy sztucznym oświetleniu w pokoju hotelowym

AS Moore

attachicon.gifAS.jpg

Świetny kolor, nawet w sztucznym świetle. A na takie brogue jak na wcześniejszym zdjęciu muszę zapolowac!

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk