Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie udało Ci się je wyrwać?

W outlecie M&S w Fashion House - Piaseczno. Sytuacja dość dziwna w sklepie - cena na butach 1799 zl przekreślona na 359, co stwierdziłem, że jest i tak dużą okazją. Przy kasie okazało się, że kosztują 199 zł. Czyli niżej o prawie 90% ;) 

Na stronie dalej są: http://www.marksandspencer.com/best-of-british-leather-toe-cap-monk-shoes/p/p22336265 Tyle, że za 285 funtów. 

Polecam tak w ogóle ten outlet, jest mało rzeczy, ale są w naprawde niskich cenach.

Opublikowano

W outlecie M&S w Fashion House - Piaseczno. Sytuacja dość dziwna w sklepie - cena na butach 1799 zl przekreślona na 359, co stwierdziłem, że jest i tak dużą okazją. Przy kasie okazało się, że kosztują 199 zł. Czyli niżej o prawie 90% ;)

Na stronie dalej są: http://www.marksandspencer.com/best-of-british-leather-toe-cap-monk-shoes/p/p22336265 Tyle, że za 285 funtów. 

Polecam tak w ogóle ten outlet, jest mało rzeczy, ale są w naprawde niskich cenach.

Ostatnio tam kupiłem piękne monki (na jedną klamerkę) czarne, skórzana podeszwa, która wytrzymała już kilkanaście dni łażenia bez większego uszczerbku, za 100 zł :) Tylko w Złotych Tarasach w Warszawie.

Opublikowano

... i nie napisało, spod jakiej ręki wyszły te loafersy :)

Enzo Bonafe.

ps.Moja dobra rada,nigdy nie pozwalajcie swoim żonom,dziewczynom itp dotykać swoich butów,moje lofersy E Green wylądowały w śmietniku poniewaz wyglądały na zniszczone,nie wiele brakowało a doszło by do morderstwa całej rodziny,która brała w tym udział.

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Z Yanko chwilowo nie wyszło. Nie polubiliśmy się z kopytem 962. Wygląda na to, że tylko 960 jest przyjazne dla moich stóp, ale tak łatwo się nie poddam i będe próbował dalej :-P . Na otarcie łez sprawiłem sobie Trickersy w wersji Regent w burgundzie. Właśnie dotarły. Pracuję dzisiaj w domu (wyjątkowo robota mi się nie klei), więc jest okazja trochę buty rozchodzić po domu. I tu niespodzianka: kopyto na jakim buty wykonano sprawia, że są niesamowicie wygodne od razu. Więcej: będą to moje pierwsze oksfordy, w których przyszwa się zejdzie po jednym, dwóch wyjściach. Już jest lepiej niż przed godziną, a było i tak dobrze :-P.

Kot jest co prawda sceptyczny (zdecydowanie woli brogsy, które w mojej szafie przważają), ale myślę, że zmieni zdanie jak lustro na noskach się pojawi.

Na razie wersja "prosto z pudełka", ale nie mogłem sie powstrzymać :-P :

attachicon.giftrickers A.JPGattachicon.giftrickers B.JPGattachicon.giftrickers 1.JPGattachicon.giftrickers 5.JPGattachicon.giftrickers 7.JPG

Powiedz proszę skąd są spodnie :) 

Opublikowano

Świeży nabytek - zamszaki od Herringa, tęgość G. Swoją drogą powoli tracę nadzieję, że kiedykolwiek uda mi się kupić wiedenki w których będzie schodziła się przyszwa. ;)

Też tak myślałem, aż nabyłem trickersy prezentowane parę wątków wyżej (żeby było śmieszniej, mam je w standardowej dla tego producenta tęgości 5) 8-)

Wychodzi na to, że to jednak wyłącznie kwestia odpowiedniego kopyta. Fakt, że czasem się go szuka jak św. Graala, ale chyba warto.

Fajne butki swoją drogą 8-)