Tanatos70 Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 40 minut temu, mosze napisał: Wieczór to wieczór. Robi się ciemno i nie ma zmiłuj. No fakt, wieczorem rosną mi kły i staję się krwiożerczy. Peleryna podbita szkarłatem jeszcze by się zdała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2019 Chłodny poranek, kurtka na grzbiecie * Barbour * Suitsupply * Tyrwhitt * 3x Poszetka (szalik, krawat, poszetka) * Benevento * Yanko 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 10 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 @alabuz bardzo fajny smart casual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 @alabuz, czy ten Oris ma ceramiczny bezel ? Jaki to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Nie ma ceramicznego bezela, jest to edycja Movember. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Z piątku. * Andells * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Yanko 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Żółtodziób 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 15 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2019 Z poniedziałku. * Polkap * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 16 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 Dziś: 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 17 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Casual Friday: 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 17 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Podoba mi się Twój zestaw. Krawat super.Czy to marynarka to L + mr V? Nie za ciepło Ci teraz we flaneli?Ja żałuję, że już zostaje w szafie, bo przyjemniej mi się ją nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 17 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Dzisiaj pogoda w kratkę, wręcz niepewna. Toteż skonstruowałem taką kombinację. Mina głupia, jak zawsze przy selfie. Spodnie mają delikatną kratkę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 @michau Dzięki! Tak to ta W Bydgoszczy nie jest zbyt ciepło i przy tej pogodzie flanela fajnie się sprawdza. Tym bardziej, że ta jest raczej z gatunku tych lżejszych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Wizyka w operze. Dopiero zaczynam chodzić w klasycznych ubraniach, ale mam nadzieje, że będzie więcej okazji. Marynarka i spodnie - @Ernestson koszula - Berg poszetka - @poszetka.com Krawat - @Embassy of Elegance Buty - @saphir.pl 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 W operze w beżowej marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 9 hours ago, mosze said: W operze w beżowej marynarce? Kolor bardziej musztardowy A odpowiadając na pytanie to uważam, że zachowałem odpowiedni stopień elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Bardzo ładny zestaw! Marynarka ma udane proporcje, ale czy nie za bardzo podkreśla talię. Mam wrażenie za mocnego wyeksponowania bioder. Co do okazji - do opery preferuję ciemny garnitur, ale czasy tak się zmieniły, że @pmichal był zapewne jedną z bardziej elegancko ubranych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 14 godzin temu, pmichal napisał: Wizyka w operze. Dopiero zaczynam chodzić w klasycznych ubraniach, ale mam nadzieje, że będzie więcej okazji. Nie podoba mi się góra z dołem, raczej do tej marynarki widziałbym jaśniejsze spodnie - białe, szare coś w ten deseń, może granatowe i przede wszystkim o szerszym fasonie. Poszczególne części rewelacja, ale niestety od razu takie kolorystyczne skojarzenie miałem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Zestaw koordowany z karykaturą. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 19 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Z zeszłego tygodnia. * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Vass 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Oryginalnie szyliśmy szare spodnie z mankietem i szerszą nogawką - tutaj była moja próba połączenia wcześniejszych spodni garniturowych. Dziękuje za wszelkie uwagi, będę się mocno przyglądać następnym zestawom i postaram się zaprezentować tą marynarkę z spodniami, które oryginalnie były do niej szyte Co do samej opery to niestety bardzo mało mężczyzn było w garniturach lub nawet marynarkach, o krawacie czy poszetce ciężko wspomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Pierwsze wyjście. Garnitur - len od Anton Meyer, koszula - SuSu, krawat - jedwab i len z Altea, na stopach - c&j, ...a i jeszcze torba - Niestroj Laetherworks. 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi