mosze Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 4 godziny temu, Hargin napisał: Test popovera z CT' Powiem szczerze, że góry nigdy bym nie skojarzył z dołem - spektatorki kojarzą mi się ze stylówą a'la Gatsby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 @blekit, fajne zdjęcie w tych okularach. Takie, katalogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 Dnia 25.05.2017 o 07:41, Midlife-Crisis napisał: U mnie dzisiaj dzień ojca: Co to za krawat? Nieprzeciętnie ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2017 7 minut temu, Miro napisał: Co to za krawat? Nieprzeciętnie ładny. Dziękuję, to Burberry po teściu. Myślę, że jest dość przeciętny, ale chyba dobrze sportretowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bukary Napisano 27 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Mój skromny debiut w wątku. Wybaczcie jakość zdjęcia, ale jest zupełnie przypadkowe, a nie "pozowane". Dla zainteresowanych: marynarka, krawat, poszetka - SuSu, spodnie - Bytom, buty - Shoepassion, koszula - Jake's. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Pięknie jak na debiut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 1 minutę temu, phantom napisał: Pięknie jak na debiut. Dziękuję! Ale jeszcze dużo pracy przede mną. Zwłaszcza nad spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 Wydaje mi się, że ze spodniami wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 27 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2017 10 minut temu, Servetch napisał: Wydaje mi się, że ze spodniami wszystko w porządku Napisałem tak ze względu na "harmonijkę". Były skracane u znanego krawca, który mnie przekonał do długości, ale mam wrażenie, że nie do końca tak to powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 28 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2017 @Bukary, od pasa do kolana super, skrócenie na pewno wyprostuje kanty od kolana w dół. Bardzo dobre proporcje i fajny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 29 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 poniedziałkowe "wypociny" garnitur: SuSu traveller koszula: TRLkrawat: poszetka.composzetka: serwetka PKP buty: CrownhillShoes torba: Sartolane 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Len. * Suitsupply * Camiceria Olga * 2x Poszetka * Berwick 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hunter Napisano 30 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Albione Tailor Store Balmain vintage C&J 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Dnia 29.05.2017 o 07:41, Hargin napisał: poniedziałkowe "wypociny" Super zestaw. Dwurzędowy traveller? Mają coś takiego w SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2017 Mają, nawet w dzisiejszych "krótkich pytaniach" kolega @Siata pokazywał. Ta marynarka sprzedawana jest jako "separates" i pojawia się od roku w ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Siata Napisano 31 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Osovski EoE SuSu Massimo Dutti Shoepassion 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 31 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 koszula Macaroni, marynarka CT, krawat RoT, poszetka T&A 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 31 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2017 Dziś, marynarka: Lancerto; koszula, kapelusz: Zack Roman; poszetka: John Malker; [Edit] zdjęcie zostało usunięte 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko [/spoier] 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. emis92 Napisano 2 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Witam. Ale tu ciekawych inspiracji... To ja pierwszy raz wrzucę coś swojego 🙂 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 35 minut temu, emis92 napisał: Witam. Ale tu ciekawych inspiracji... To ja pierwszy raz wrzucę coś swojego 🙂 To marynarka flanelowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emis92 Napisano 2 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 19 minut temu, bodzixon napisał: To marynarka flanelowa? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2017 Przed wyjściem Lancerto, poszetka , suitsupply,Berg,yanko, Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Z wczoraj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2017 @MWojtylak Ten ostatni kolega z prawej to Twòj młodszy brat? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi