Ataman Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 6 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 (edytowane) Garnitur z moheru vintage marki Scabal z guzikami z rogu bawolego i ręcznie obszytą podszewką Zestaw oparłem na łososiowej koszuli, za którą ku mojemu zdziwieniu zebrałem naprawdę sporo komplementów! Całość ukoronowałem dość wyrazistym seven foldem bez podszewki [...] Zdjęcia pochodzą z nowego wpisu na MilerSzyje.pl, który tym razem napisałem dla osób zaawansowanych Edytowane 6 Lipiec 2016 przez mosze 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Świetny zestaw! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dzisiaj. * Suitsupply Havana * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * zegarek Seiko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 7 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Wólczanka Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Moja pierwsza koszula z club collar z outletu Suitsupply. * marynarka i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Dnia 7.07.2016 o 12:03, blekit napisał: Dzisiaj. Ukryj zawartość * Suitsupply Havana Która konkretnie Havana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 9 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2016 Blekit- jak oceniasz wiązanie tego krawata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 12 hours ago, Jamjest said: Która konkretnie Havana? Konkretnie ta 12 hours ago, Jakub Wieczorek said: Blekit- jak oceniasz wiązanie tego krawata? Bardzo dobrze, łezka wychodzi bez problemów, a węzeł trzyma kształt przez cały dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Debiut w temacie Co prawda obrona była parę dni temu, ale jakoś nie bardzo był czas żeby wrzucić zdjęcie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 1 minutę temu, kamizelka napisał: Debiut w temacie Co prawda obrona była parę dni temu, ale jakoś nie bardzo był czas żeby wrzucić zdjęcie Ładny garnitur, ale spodnie sporo do skrócenia. Zdradź źródło proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 56 minut temu, kamizelka napisał: Ze zdjęcia wynika, że strasznie niebezpiecznie w Gdańsku teraz (mam na myśli te w różnych miejscach porozstawiane bezpańskie torby). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Przed obroną zostawiasz torbę, a po obronie komisja chodzi i zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 16 minut temu, Hargin napisał: Przed obroną zostawiasz torbę, a po obronie komisja chodzi i zbiera Czyli jednak torbówki. A ja do dziś nie posądzałem polskiego szkolnictwa wyższego o skorumpowanie. 1 godzinę temu, kamizelka napisał: Debiut w temacie Co prawda obrona była parę dni temu, ale jakoś nie bardzo był czas żeby wrzucić zdjęcie Garnitur bardzo ładny na zdjęciu. Warto o zbliżenie na okolicę kołnierzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 25 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Czyli jednak torbówki. A ja do dziś nie posądzałem polskiego szkolnictwa wyższego o skorumpowanie. Nie, to obłożenie dodatkowymi obowiązkami administracyjnymi personelu naukowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 10 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 "Cześć... studiuję prawo!" ? Tak, wiem, suchar 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Hudson * lniana koszula z outletu Suitsupply * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 3 godziny temu, JDC napisał: Ładny garnitur, ale spodnie sporo do skrócenia. Zdradź źródło proszę Ogólnie to spodnie były skracane i zwężane zaraz po zakupie, ale możliwe, że mogłem je skrócić trochę mocniej, bo też irytują mnie te marszczenia u dołu nogawek. Problem polega jednak na tym, że już w chwili obecnej przy siadaniu nogawki podnoszą się dosyć wysoko i nie bardzo wiem jak to będzie wyglądać przy jeszcze mocniejszym skróceniu. Co do garnituru to jest to model Madison z SuSu. 1 godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Czyli jednak torbówki. A ja do dziś nie posądzałem polskiego szkolnictwa wyższego o skorumpowanie. Garnitur bardzo ładny na zdjęciu. Warto o zbliżenie na okolicę kołnierzyka. Dzięki Mam tylko coś takiego: Kołnierzyk od koszuli powinien być rozmiar mniejszy, ale niestety wtedy koszula byłaby za wąska w talii, a uparłem się na ten konkretny model. @Caporegime Niestety już nie ;( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 6 godzin temu, kamizelka napisał: Debiut w temacie Co prawda obrona była parę dni temu, ale jakoś nie bardzo był czas żeby wrzucić zdjęcie Moim zdaniem rękawy za krótkie trochę i nogawki za długie, ale garnitur super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 @Kewin, nie wiem jakim cudem na podstawie tego zdjęcia osądziłeś, że rękawy są za krótkie. W przypadku lewego rękawa @kamizelka widać, że rękaw się podwinął. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 "Rękawy/nogawki za krótkie/za długie", "za duża w ramionach" to forumowe frazesy, którymi można bezpiecznie szermować. Jak pisałem przy innych okazjach, prawdę można powiedzieć tylko stojąc przed daną osobą, w razie potrzeby prosząc o przyjęcie określonej pozycji lub/i dotykając materiału - tak podejmuje decyzję krawiec przy przeróbkach. Ze zdjęcia to można ewentualnie przy całkiem rozjechanym dopasowaniu a la "mama kupiła na wyrost bo jeszcze rosnę". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 3 godziny temu, Wodzu napisał: @Kewin, nie wiem jakim cudem na podstawie tego zdjęcia osądziłeś, że rękawy są za krótkie. W przypadku lewego rękawa @kamizelka widać, że rękaw się podwinął. Dokładnie. Trzeba wziąć pod uwagę, że zdjęcie było robione "w ruchu" i nie było do końca "pozowane" - dopiero potem przeglądając zrobione zdjęcia zauważyłem, że załapałem się na jedno dodatkowe, które spodobało mi się właśnie ze względu na swoja naturalność). Co do samego garnituru, to jestem z niego bardzo zadowolony. Wiadomo, że nie leży na mnie idealnie, no ale nie spodziewałem się tego po RTW, tym bardziej, że nie posiadam modelowej sylwetki. Dodatkowo, gdy garnitur do mnie przyszedł nie miałem zbyt wiele czasu na poprawki, także starałem skupić się na najważniejszych elementach, a nad tym co z tego wyszło na pewno popracujemy jeszcze na spokojnie z krawcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Zestaw ciekawy ale na obronę jednak zdecydowałbym się na gładką białą koszulę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2016 Zgadzam się. Bardzo efekciarsko (i zbyt wystudiowanie, przez to sztucznie) to wygląda w okolicy szyi (nie tylko na obronę, a no obronę to się zupełnie nie nadaje wg mnie). Tę efekciarskość tworzą i zestawienie (aż 4 w sumie) kolorów, i stylów kołnierzyka/klap. I troszkę komicznie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 11 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Dzisiaj. ° Suitsupply Madison ° koszula CT ° krawat i poszetka od Poszetki ° monki Shoepassion 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi