Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 W drodze do teatru. * Suitsupply * koszula OCBD Miler * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * oxfordy Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 24 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Z wczoraj, przed wieczornym koncertem 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Tomek, jak zwykle wyglądasz jak 100 mln $ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Tomek, jak zwykle wyglądasz jak 100 mln $ . Filip, jeszcze nie sprawdzałem lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 24 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Dzisiaj rano i później koncertowo barokowo. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 24 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Lniano-bawełniany garnitur z wczoraj 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Bardzo ładne zestawienie kolorów, ale na tę marynarkę jesteś chyba za wysoki. Wydaje mi się, że jest za krótka, a guzik jest spooooooro za wysoko. W moim odczuciu daje to efekt, jakbyś założył marynarkę młodszego brata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Bardzo ładne zestawienie kolorów, ale na tę marynarkę jesteś chyba za wysoki. Wydaje mi się, że jest za krótka, a guzik jest spooooooro za wysoko. W moim odczuciu daje to efekt, jakbyś założył marynarkę młodszego brata. Będę w niej nieco wydłużał rękawy, co powinno trochę poprawić proporcje. Z długością nic już nie zrobię Nie jest natomiast ciasna, czy coś w ten deseń - widać to w ramionach. W talii była nawet nieco zwężana po plecach (a, że lubię mieć większe okna, to i "pająk" przy guziku się pojawia). To też zapewne nieco kwestia perspektywy na zdjęciu, mam wrażenie, że optycznie wydłuża mi nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 24 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Niedziela na różowo w Central Parku Sent from my iPhone using Tapatalk 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Dzisiaj. Kolejny dzień bez SS * garnitur Christian Berg * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Berwicki * Seiko 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 @blekit Jaki to jest model Berwicków? Trochę mi podchodzi pod ten http://sklep.klasycznebuty.pl/718,berwick-3010-tan.html ale Twoje są ciemniejsze i jakieś zgrabniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 @flozbi to są właśnie 3010. Zdjęcia na stronie sklepu są mocno przeswietlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 @Beny23 w moim "mieście" by Cię zlinczowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 @Beny23 w moim "mieście" by Cię zlinczowali za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Za różowe chino ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 26 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Płaszcz: Próchnik Garnitur: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Właściwie, co miałem wczoraj... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 26 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 za co? Za różowe chino ? ... i krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Fedora 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 A gdzie mieszkasz @Johnny to będę pamiętał żeby poruszać się z mieczem do samoobrony Kilka lat temu sam bym różu nie założył. Zaczęło się od różowych koszul a teraz coraz więcej części garderoby mam w tym kolorze. Róż świetnie kontrastuje z innymi kolorami dlatego używam go cześciej. A mentalnością ludzi na ulicy dawno przestałem sie przejmować. Na studiach będąc w garniturze codziennie ludzie sie pytali co to za okazja. W NYC jest łatwiej bo w stolicy mody ludzi nie dziwi nic i jak juz ktoś coś powie to najcześciej komplement Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Jak mnie się pytają "co to za okazja", "co się tak wystroiłeś" (na szczęście teraz bardzo rzadko i to przeważnie ludzie mi obcy), zawsze odpowiadam, że idę do pierwszej komunii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 A gdzie mieszkasz @Johnny to będę pamiętał żeby poruszać się z mieczem do samoobrony Kilka lat temu sam bym różu nie założył. Zaczęło się od różowych koszul a teraz coraz więcej części garderoby mam w tym kolorze. Róż świetnie kontrastuje z innymi kolorami dlatego używam go cześciej. A mentalnością ludzi na ulicy dawno przestałem sie przejmować. Na studiach będąc w garniturze codziennie ludzie sie pytali co to za okazja. W NYC jest łatwiej bo w stolicy mody ludzi nie dziwi nic i jak juz ktoś coś powie to najcześciej komplement W Tczewie, ale myślę, że na całym Kociewiu reakcja byłaby podobna. Osobiście sam ubrałbym nawet różowy garnitur w stylu Wielkiego Gatsby'ego. Tylko nie u nas, chyba że byłbym uzbrojony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Na bawarskiej prowincji ludzie chodzą często nawet na codzień tak ale takie kraciaste spodnie to już powodują reakcje jak w opisie kolegi @Andrzeja1968 W Austrii tez;) Sam mam taka Trachtenjacke w kolorze zielonym. Do brazu idealna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 W Tczewie, ale myślę, że na całym Kociewiu reakcja byłaby podobna. Osobiście sam ubrałbym nawet różowy garnitur w stylu Wielkiego Gatsby'ego. Tylko nie u nas, chyba że byłbym uzbrojony Pod Tczewem jeździłem konno w dzieciństwie i bardzo lubię Kociewie. Muszę się wybrać odwiedzić stadninę ale raczej wybiorę coś country style do jazdy konno. Agresja zazwyczaj pochodzi od lokalnych meneli a tacy znajdą się w każdym mieście i miasteczku na całym świecie. Nie przejmowałbym się nimi zbytnio. Jeżeli ktoś swoją frustrację odreagowuje atakując kogoś ze względu na ubiór to naprawdę musi nudzić się w życiu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi