Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 7 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Co prawda nie dzisiaj ,długo trwało ułożenie zdjecia. 1 57 Cytuj
blekit Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Dzisiaj. * marynarka i spodnie SS * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki * monki Shoepassion 5 Cytuj
Luc Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Dzisiaj. Jak sprawuje się krawat z tego materiału? Sprężystość, wrażenia organoleptyczne i ogólne wrażenia? Cytuj
Koval Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 @Luc, błagam! - usuń ze swojego ostatniego posta 'cytat' ze zdjęciami @blekita... Cytuj
blekit Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Jak sprawuje się krawat z tego materiału? Sprężystość, wrażenia organoleptyczne i ogólne wrażenia? Miałem go na sobie pierwszy raz. Typowy 3-fold z drukowanego jedwabiu, dobrze się wiąże, łatwo zrobić łezkę. Kolory raczej przygaszone, jest dość matowy jak na jedwab, ale to mi się w nim podoba. Ogólnie jestem zadowolony. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Opublikowano 8 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Wczoraj rozpocząłem sezon na "blue suede shoes", ale dziś jednak pogoda na trencz 36 Cytuj
tordal Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 W Krakowie rano było 10 stopni, a teraz leje @TomiW01: to życzę miłej niedzieli! Cytuj
Johnny Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 A na północny lato na całego No niestety, cały dzień powyżej 20 stopni. Zazdroszczę wam pogody na południu. Cytuj
tordal Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 @Aron: z Burberry - polecam zakupy w outletach sieci McArthurGlen, płaszcze są ok. 1/3 tańsze niż w butikach, a z odrobiną szczęścia (ja niestety go nie miałem) można trafić na jeszcze lepsze okazje na wyprzedażach/promocjach Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 8 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 A dzisiaj tak- Zaremba MTM 38 Cytuj
blekit Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 8 Cytuj
Nestleuser Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dzisiaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj
Parmigiano Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 A dzisiaj tak Super!!! Wszystko pasuje doskonale:) 1 Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 @Nestleuser co to za buty? Bardzo ładne kopyto. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Nestleuser Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Beny Edward Green kopyto 888 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Paulo99 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie. Cytuj
roelegant Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Tło nie jest najlepsze (zbyt jaskrawe i kolorowe) i ułożenie rąk jest nienaturalne. Tyle uwag ode mnie Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 10 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Dzisiaj oficjalnie 19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi