Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem :-)

No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie.

Zamiast dorabiać poszetkę lepiej stebnowanie wyszopuj :)

Opublikowano

Odpowiem pytaniem na pytanie: uważasz, że to stebnowanie jest ładne?

Jest stebnowanie i stebnowanie. Jak rozumiem miało to być oficjalne zdjęcie stąd lepsze byłoby takie jak np. u Romana w tym garniturze: http://www.szarmant.pl/garnitur-wizytowy-cz-3-piotr-kaminski 

To na zdjeciu to jednak co najwyżej w sportowej marynarce, choć mi się i tak nie podoba.

Co do, jak to określiłeś, udziwnień, tak uważam, że mniej znaczy więcej. W przypadku inkryminowanej stebnówki to wolę dyskretną ręczna niż taką oczoj...ą. Ale już podszewka stebnowana ręcznie jaskrawą, grubą nicią zupełnie mi nie przeszkadza.

Poszetka zrobi z Ciebie dandysa choć masz monki Akardo na nogach, a jak wiemy monki to najważniejsze buty w szafie faceta...

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Ok, ok.Tylko pytam i z Twojej odpowiedzi wnioskuję, że to poczucie estetyki Kolegi przemawia za zaprezentowanym podejściem (w tej i innych kwestiach).

Strasznie bojowy masz nastrój/sposób konwersowania. Ja naprawdę myślałem, że stebnowanie odchodzi do lamusa, co jakoś mi nie pasowało oglądając ofertę rodzimych marek odzieżowych ale nie jestem znawcą i wolę zapytać.

Opublikowano

Dzisiaj ubrałem się "poważnie", bo byłem zrobić zdjęcie do naszej strony internetowej. Przez pośpiech zapomniałem włożyć poszetkę. Trzeba będzie dorobić photoshopem :-)

No, chyba że stylizacja spotka się z dużą krytyką, to zrobię zupełnie nowe zdjęcie.

Wydaje mi się, że masz za długie rękawy koszuli. Kiedyś też mi to nie przeszkadzało ale teraz zauważam to także w moich koszulach.
Opublikowano

Uprzedzając pytanie - nie, to nie jest moja jedyna marynarka :)

Koszula jest jasnoniebieska

Edit:

Marynarka: Bytom,

Koszula: Profuomo,

Krawat, poszetka - Poszetka.com

post-6388-0-46374300-1462963305_thumb.jp

@Hargin - co to za poszetka? Bardzo fajna

• Oceniam pozytywnie 7
Opublikowano

@blekit

Dlaczego nie przewlekasz przez klamrę pasków w monkach? To taki zabieg stylistyczny, czy kwestia wygody?

Kwestia lenistwa  :oops: :)

Nie ma dla mnie różnicy w komforcie noszenia butów, ale czasem jak się spieszę, to odpuszczam sobie przewlekanie paska.

Opublikowano

Myślałem, że to element sprezzatury.

Ja tak samo, zwłaszcza że przednie są przewleczone. ;)

Przednich w ogóle nie odpinam, więc efekt lenistwa nie występuje :) a sprezzatura póki co nie do końca leży w moim stylu :)