krc Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Dzisiaj tak Sent from my JY-G4 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Dzisiaj mam na sobie drugą miarę granatowego garnituru z przepięknej tkaniny Dugdale z próbnika Super 120s & Cashmere. Marynarka jest szyta na piątkowe otwarcie sklepu. Mam nadzieję, że zdążymy ją skończyć Po takim czasie, nareszcie granatowy Zapowiada się super! Swoją drogą, dlaczego nie zacząłeś swojej przygody o granatowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Środa: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Tylko szybka przymiarka, dzisiaj miałem ten garnitur "chwilę na sobie" więc się nadaje do tematu Tak szerokich klap nie widziałem nigdy. Wintydż bez przeróbek, tylko spodnie były do skrócenia. Poszetka wygląda tak : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Tylko szybka przymiarka, dzisiaj miałem ten garnitur "chwilę na sobie" więc się nadaje do tematu Tak szerokich klap nie widziałem nigdy. Wintydż bez przeróbek, tylko spodnie były do skrócenia. Poszetka wygląda tak : Może głupie pytanie ale czy nie brakuje butonierki w tej marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Tylko szybka przymiarka, dzisiaj miałem ten garnitur "chwilę na sobie" więc się nadaje do tematu Tak szerokich klap nie widziałem nigdy. Wintydż bez przeróbek, tylko spodnie były do skrócenia. Poszetka wygląda tak : Na takich klapach można odlecieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Bardzo mi się podoba, lekki retro smaczek. Wygląda prawie jak na 3 guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Na takich klapach można odlecieć... Muszę spróbować skoczyć Bardzo mi się podoba, lekki retro smaczek. Wygląda prawie jak na 3 guziki. Z tego powodu go kupiłem, ciekawa odskocznia. Zobaczymy jak sprawdzi się w "praniu" na jesień. Może głupie pytanie ale czy nie brakuje butonierki w tej marynarce? Myślałem o tym i prawdopodobnie dam krawcowej do wyszycia, ale mam na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 12 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Zestaw koordynowany bawełniany Zaprawdę dobry materiał seersucker jest w upały równie przyjemny jak len 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Po takim czasie, nareszcie granatowy Zapowiada się super! Swoją drogą, dlaczego nie zacząłeś swojej przygody o granatowego? Oczywiście, że zacząłem, ale ponieważ tamten nie spełnia już moich oczekiwać nie noszę go od bardzo dawna. Teraz historia zatacza koło i już w swojej pracowni szyję drugi garnitur w kolorze navy blue, który zapowiada się ciekawie. Odbiór dzisiaj o 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Zestaw koordynowany bawełniany Zaprawdę dobry materiał seersucker jest w upały równie przyjemny jak len. Zdradź proszę źródło marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 [...] w swojej pracowni szyję drugi garnitur w kolorze navy blue, który zapowiada się ciekawie. Odbiór dzisiaj o 16 Czekamy na sesje foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Zdradź proszę źródło marynarki To część garnituru, Flynt (marka własna Nordstrom), jakość bawełny lepsza niż w oglądanych przeze mnie garniturach Ralph Lauren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Drukowany jedwab z EoE z garniturem od Z. Radlickiego. Made in Poznan. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Drukowany jedwab z EoE z garniturem od Z. Radlickiego. Made in Poznan. Świetne klapy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Drukowany jedwab z EoE z garniturem od Z. Radlickiego. Made in Poznan. Zestaw prosi się o profesjonalne zdjęcia i może własny wątek w dziale bespoke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Popieram! Bardzo chciałbym zobaczyć więcej tego garnituru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Dziękuję za słowa zachęty Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem założenia wątku ze zdjęciami wszystkich garniturów od Pana Zbyszka, jak i opisem naszej owocnej współpracy. W lipcu odbieram zestaw klubowy i wówczas też będę mieć czas na zrobienie porządnych zdjęć z czyjąś pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Co miałem wczoraj na sobie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKK Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 @alabuz skąd poszetka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Pilnuję pieca, żeby nie mi zabrali. Garnitur O. Jacobson. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 @alabuz skąd poszetka? Link http://eleganckipan.com.pl/poszetki/1621-elegancka-biala-poszetka-lniana-z-granatowa-obwodka.html# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Ślubne klimaty w dniu wczorajszym - w roli "osoby towarzyszącej". Świetne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Pierwsze lody za mną. Biała marynarka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Mam 3 białe marynarki - chodzę w jednej, lnianej "koszuli", w największe upały (jej zaletą jest możliwość prania ręcznego). Ładny, estetyczny i kompletnie niepraktyczny kolor. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi