Bażant Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 @Styleman kolejny dowód na to, że czerń może wyglądać dobrze w wydaniu mniej formalnym - jak zwykle klasa. @Hargin Tiramisu 1 Cytuj
Ernestson Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ładnie! Co to za garnitur? Cytuj
waski Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki, Zbigniew Radlicki 1 Cytuj
JD! Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 @Styleman kolejny dowód na to, że czerń może wyglądać dobrze w wydaniu mniej formalnym - jak zwykle klasa. U mnie ta marynarka jest granatowa, a koszula błękitna... nie wspominając już o krawacie. Czyj ekran kłamie? Cytuj
Wodzu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wow, ale zestawy - Styleman, Hargin, blekit kapitalnie! Cytuj
Styleman Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 U mnie ta marynarka jest granatowa, a koszula błękitna... nie wspominając już o krawacie. Czyj ekran kłamie? Zgadza się marynarka jest ciemno granatowa,koszula błękitna. Pozdrawiam 2 Cytuj
Bażant Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na niewyspane oko na drugim ekranie faktycznie marynarka jest granatowa, co nie zmienia faktu, że zestaw świetny 1 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 a tak w dniu dzisiejszym 3 Cytuj
Styleman Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Proszę jak ładnie.Panowie tylko nie chodźcie ,,kanałami" na ulicach was nie widać,to nie strach elegancko wygladac. Pozdrawiam 1 Cytuj
cergi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Proszę jak ładnie.Panowie tylko nie chodźcie ,,kanałami" na ulicach was nie widać,to nie strach elegancko wygladac. Pozdrawiam Wszyscy siedzą w biurach, z biura do garażu, z garażu do samochodu, samochodem do domu. Z domu do samochodu ... itd. Cytuj
MCH Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na pierwszym zdjęciu minę miałem tak niewyjściową, że musiałem usunąć ten element . Len-bawełna na 2,5 guzika, świetna na obecną pogodę. 2 Cytuj
B737 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 To się dopiero nazywa krótka marynarka Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja się wspomnianego "2,5 guzika" nie umiem dopatrzeć Cytuj
MCH Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 To się dopiero nazywa krótka marynarka I długi tułów ;p Ja się wspomnianego "2,5 guzika" nie umiem dopatrzeć No niestety ten kalkulator jaki jest, taki jest ;]. Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 @MCH - albo tułów dopasowujemy do marynarki, albo marynarkę do tułowia - w innym wypadku można założyć cokolwiek Cytuj
MCH Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jak bespoke pojawi się w moich możliwościach cenowych, to będę o tym myślał. Przy szelkach spodnie znajdują się na akceptowalnym poziomie. Cytuj
Hargin Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 prawie jak ze szklanką "od połowy pusta lub do połowy pełna" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Powrót do przeszłości. Pokazywana już marynarka SS navy plain (wełna/bawełna) sparowana z odkopanymi w szafie pozostałościami po garniturze... z H&M Zostały z niego wyłącznie spodnie i kamizelka (wełna), gdyż marynarka w swoim kroju nie wytrzymała próby czasu (zakup sprzed 4 lat). Do tego poszetka H&M po tuningu - własnoręcznie zrobiony rulonik i krawat "NN" wełna z jedwabiem (50/50). Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. *jakość zdjęcia słaba, bo pochmurno dziś. 16 Cytuj
Dark Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Powrót do przeszłości. Pokazywana już marynarka SS navy plain (wełna/bawełna) sparowana z odkopanymi w szafie pozostałościami po garniturze... z H&M Zostały z niego wyłącznie spodnie i kamizelka (wełna), gdyż marynarka w swoim kroju nie wytrzymała próby czasu (zakup sprzed 4 lat). Do tego poszetka H&M po tuningu - własnoręcznie zrobiony rulonik i krawat "NN" wełna z jedwabiem (50/50). Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. *jakość zdjęcia słaba, bo pochmurno dziś. Taką bransoletkę czarną to bym polubiał 1 Cytuj
Jędrula Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 super ta branzoletka (czarna) Gdzie można taką kupić? Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. Gdzie można taką kupić? mogę wykonać jeśli jesteś zainteresowany Cytuj
p_b Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny. 8 Cytuj
NieMy Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny. Faktycznie ładnie współgra z otoczeniem. Ciekawe jak krawiec poradzi sobie ze spasowaniem wzoru, nie bedzie łatwo ale efekt moze być fajny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi