Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Styleman kolejny dowód na to, że czerń może wyglądać dobrze w wydaniu mniej formalnym - jak zwykle klasa.

U mnie ta marynarka jest granatowa, a koszula błękitna... nie wspominając już o krawacie.

Czyj ekran kłamie?

Opublikowano

Proszę jak ładnie.Panowie tylko nie chodźcie ,,kanałami" na ulicach was nie widać,to nie strach elegancko wygladac.

Pozdrawiam

Wszyscy siedzą w biurach, z biura do garażu, z garażu do samochodu, samochodem do domu. Z domu do samochodu ... itd. ;-)

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu minę miałem tak niewyjściową, że musiałem usunąć ten element :D. Len-bawełna na 2,5 guzika, świetna na obecną pogodę.

post-6457-0-83624000-1434495083_thumb.jppost-6457-0-33900100-1434495207_thumb.jppost-6457-0-21019700-1434495089_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

To się dopiero nazywa krótka marynarka  :mrgreen:

I długi tułów ;p

Ja się wspomnianego "2,5 guzika" nie umiem dopatrzeć :)

No niestety ten kalkulator jaki jest, taki jest ;].

Opublikowano

Powrót do przeszłości. Pokazywana już marynarka SS navy plain (wełna/bawełna) sparowana z odkopanymi w szafie pozostałościami po garniturze... z H&M :) Zostały z niego wyłącznie spodnie i kamizelka (wełna), gdyż marynarka w swoim kroju nie wytrzymała próby czasu (zakup sprzed 4 lat). Do tego poszetka H&M po tuningu - własnoręcznie zrobiony rulonik i krawat "NN" wełna z jedwabiem (50/50).  

Na ręku własnej roboty bransoletka z onyksów. 

*jakość zdjęcia słaba, bo pochmurno dziś.

Taką bransoletkę czarną to bym polubiał ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny.

post-156-0-10107600-1434748905_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 8
Opublikowano

Pierwsza przymiarka. Nie byłem w 100% przekonany co do materiału kiedy go kupowałem ale po zobaczeniu go dziś 'na sobie' uważam, że jest naprawdę nieźle i cierpliwie czekam na produkt finalny.

Faktycznie ładnie współgra z otoczeniem. Ciekawe jak krawiec poradzi sobie ze spasowaniem wzoru, nie bedzie łatwo ale efekt moze być fajny.