Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest dość późno i nie łapię, ale czy przypadkiem ktoś nie ma kiepskiego humoru i szuka zaczepki elokwentną paplaniną?

Ze smutkiem stwierdzam, że jest to coraz częstsze zjawisko na naszym forum.

Opublikowano

@blue - wszystko ok ale proszę - więcej luzu:

@poszetka.com - kolejne bardzo ładne zestawienie. Szczególnie podoba mi się połączenie poszetek z całością ;) zaś burgundowe wiedenki z poprzedniego zestawu wraz z krawatem są po prostu turboświetne! 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Gdzie to lato ja się pytam? Dzisiaj.

* tweedowa marynarka Brook Taverner

* merino wool v-neck - no-name z TK MAXX

* koszula Osovski

* kaszmirowy krawat Emanuele Giorgio

* jedwabna poszetka od Poszetki

* dżinsy Replay

a0c6ff59efd7e9b1671e657bcdead212.jpg

3423a8f5048731f4bdee801a7015fb61.jpg

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Taki zestawik uszyłem sobie ostatnio w Lazarze, w Rybniku, przed wyjazdem na wakacje.

Białe lniane spodnie z bawełnianą podszewką i wełniana sportowa marynarka na pół-podszewce.

Kieszenie nakładane, dwa guziczki, fajny window pane.

Więcej zdjęć oraz zaległe zdjęcia garnituru Pani Wandy Fok wrzucę do bespoke, jak znajdę trochę czasu.

Pozdrawiam

Kieszenie ustawione w karo wyglądają ciekawie.

Zestaw bardzo ładny.

Oczywiście napisz coś więcej o materiale, terminie wykonania i cenie.

Opublikowano

Michał, byłem w biurze, i nawet na rozprawie w sądzie administracyjnym (fotka właśnie po drodze robiona, na Pl. Powstańców Warszawy), choć akurat na rozprawie to spod togi wystawała jedynie mucha i loafersy z końcówką nogawek :-), a i to ostatnie przez większość czasu meblem przykryte.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Michał, byłem w biurze, i nawet na rozprawie w sądzie administracyjnym .... choć akurat na rozprawie to spod togi wystawała ......i loafersy z końcówką nogawek :-)

oraz nagie kostki :) .... brak skarpetek mógł być szokiem, prawdziwym szokiem .... :)