dawid Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Styleman, w RayBanach jest Ci lepiej. Persole wydaja sie byc za duze. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Wiosno, nadchodz! Czy koszula nie jest nieco za szeroka w klatce czy fałdka jest raczej efektem podniesienia ręki do zdjęcia? Ja to się nieźle podrapałem od zrywania boków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Jak dla mnie rękawiczki styleman kłócą się z Twoim wyglądem. Wyglądają jak zużyte skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Malo dowcipna uwaga. A tak te rękawiczki wygladaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Podtrzymuję uważam, że te rękawiczki nie wyglądają dobrze. Za bardzo przypominają dłonie kloszardów. Bez urazy, ale takie mam skojarzenia, bynajmniej nie w tonie agresywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Sam kiedyś takowe nosiłem do skórzanego trenczu, i miałem wrażenie, że bardziej idę w stronę artystycznej bohemy a nie kloszardów no ale widać byłem w błędzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Mi takie ręce wydaja się zabandażowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Sam kiedyś takowe nosiłem do skórzanego trenczu, i miałem wrażenie, że bardziej idę w stronę artystycznej bohemy a nie kloszardów no ale widać byłem w błędzie:) Wiesz, to czasem zaskakująco niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 No, mocne te skarpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Żartujesz z tą trzodą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Koziola nie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 No nie znam, ale bo ja wiem? Kozioł, trzoda, niby pasuje, ale zawsze jest jakieś ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 nieładnie tak kolegów "wkręcać", napisz Michał proszę jaki % uczestników Balu stanowili ubrani w smoking ... i jak otoczenie reagowało na skarpetki - idę o zakład że nikt takich nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Pierwsza prezentacja w CMDNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Brawa za publikacje w temacie Jeszcze zima nas trzyma stąd żywe kolory są bardzo pożądane - proszę napisz coś więcej o garniturze. Zdjęcie całej sylwetki i w lepszej jakości jest nieodzowne! pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vitty Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 @mirek, nie ma to jak dopasowany dwurzędowiec. Świetnie wyglądasz. Napisałbyś słówko o zegarku, butach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 nieładnie tak kolegów "wkręcać", napisz Michał proszę jaki % uczestników Balu stanowili ubrani w smoking ... i jak otoczenie reagowało na skarpetki - idę o zakład że nikt takich nie miał. Troszkę smokingów, trochę strojów roboczych - kalosze, kufajki itp. Skarpetek takich nie miał nikt - widać hodowcy nie znają Gentlemen's Choice i skarpetek Happy Socks Tam się je pozyskuje. A skąd wiesz jakie mieli skarpetki w gumowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Garnitur OJ kupiony ok. dwa sezony temu. W oryginale miał białe guziki i białe łaty na łokciach, to dla mnie było zbyt wiele. Teraz to taki zwykły wełniany granat w drobny prążek. Buty czarne oxfody Bally . Zegarek Longines l49214, prosty, na bransolecie bo nie przepadam za paskami. Wrzucę zdjęcie sylwetki jednak super jakości fotki nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2013 Koszula ecru, krawat błękit z prążkiem ecru. Jakość słaba przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blue Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Skarpetek takich nie miał nikt - widać hodowcy nie znają Gentlemen's Choice i skarpetek Happy Socks Tam się je pozyskuje. I teraz nasuwa sie pytanie: czy to jest kryptoreklama, czy kolega najzwyczajniej ulegl mistrzowskiej po prostu sile perswazjii i dokonal skarpetkowego wyboru tak aby znamionowal on(ten wybor) prawdziwego dzentelmena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm1969 Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Skarpetek takich nie miał nikt - widać hodowcy nie znają Gentlemen's Choice i skarpetek Happy Socks Tam się je pozyskuje. I teraz nasuwa sie pytanie: czy to jest kryptoreklama, czy kolega najzwyczajniej ulegl mistrzowskiej po prostu sile perswazjii i dokonal skarpetkowego wyboru tak aby znamionowal on(ten wybor) prawdziwego dzentelmena? Czy to jest jakiś "inside joke"? Czy naprawdę Pan Kozioł miał takie skarpetki do smokingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 Happy Socks to taki sklep w necie z takimi wlasnie skarpetkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 ...Czy naprawdę Pan Kozioł miał takie skarpetki do smokingu? Jak widać na zdjęciach z imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm1969 Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 ...Czy naprawdę Pan Kozioł miał takie skarpetki do smokingu? Jak widać na zdjęciach z imprezy. Czy nie jest to stylistyczna przesada? Chyba że w sumie impreza nie była poważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2013 A spróbuj uzasadnić, dlaczego jest to przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi