Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie :

kapelusz z pierwszego zdjęcia przytłacza nieco całą sylwetkę

nie pasuje mi faktura krawata i marynarki - za bardzo połyskujący i gładki krawat w stosunku do sztruksowej ( chyba ) marynarki

kamizelka też mogłaby się różnić kolorem/odcieniem od marynarki

ale to oczywiście moje subiektywne zdanie - kolega wkleił zdjęcie więc niech nie myśli że będzie lekko , łatwo i przyjemnie - raczej "krew, pot i łzy " :)

Opublikowano

@Styleman

udana fotosesja. W końcu słoneczko zaświeciło. Niechcący byłem w tym samym miejscu i czasie na kawie, to się trochę bez wtrącania poprzyglądałem. Widzę, że aktualnie wiele osób ma jakąś zajawkę na podwójne monki. Tylko dlaczego rowerek z koszyczkiem i fotografka, co jada lancze "U Kucharzy", nie zmieściły się w kadrze. :)

Opublikowano

Ja w Cavie jestem prawie codziennie na kawie,jako ze biuro mam na Foksal, a i kawa najlepsza w okolicy.

Płaszcz to Ballantyne 1921 ,spodnie Gucci,monki Pollini,szalik Paul Smith.

Pozdrawiam

Zapomniałeś o okularach i skarpetkach. ;) W okolicy aktualnie kawy nie brakuje. ;) Dla odmiany spróbuj bubble tea na Chmielnej.

Opublikowano

Zapomniałeś o okularach i skarpetkach. ;) W okolicy aktualnie kawy nie brakuje. ;) Dla odmiany spróbuj bubble tea na Chmielnej.

Lecz jedyna dobra kawa w tej okolicy .jak dla mnie jest w Cavie. Okulary na pewno rozpoznałeś. Herbatę pije raz dziennie na śniadanie i zawsze waniliowa z mlekiem.

Opublikowano

Ona jest ciemnogranatowa - nie ma w niej szarości, na zdjęciu tego nie widać, ale w składzie jest jedwab i dzięki temu materiał ma głęboki kolor, lubię ją i na żywo wygląda dużo lepiej. poza tym zapłaciłem za nia kiedyś na tyle dużo (w stosunku do zarobków) - że żal wyrzucać - więc noszę aż się zużyje :D