Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że świetnie by tu pasował melonik :).

Chyba się nie zdecyduję :lol:

Ta marynarka jest krejzi, skąd ją wytrzasnąłeś?

Marynarka jest z lumpeksu, do tego były spodnie dzwony więc to chyba był jakiś garnitur na "specjalną okazję" ;) Co ciekawe marynarka jest bez rozcięcia z tyłu.

Opublikowano

Zestaw na dzisjaj.

Kolejna z rzędu (wcześniej różnie z tym bywało) 'stylizacja', która w całości mi się podoba. Nawet bardzo.

Jeśli mógłbym coś zaproponować to - dyskretny, biały TV-fold.

Opublikowano

Też bardzo mnie boli brak miejsca na poszetkę:-) Do koszule początkowo też nie byłem przekonany ale mojej dziewczynie bardzo się podobała i coraz bardziej ją lubię (koszulę). Krawat pochodzi z h&m. Budżet studenta ma swoje ograniczenia:-). Ale mimo tego, że mam kilkanaście markowych krawatów z second handów to właśnie ten zakładam z najczęściej i z największą przyjemnością.

Opublikowano

Szanowni wybaczcie tą metkę na poszetce ( nie zauważyłem a koleżanka nie zwróciła mi uwagi ech..)

Zdarza się ;-) Staram się jednak metki odcinać, chociaż ze dwa razy zostały po takiej praktyce (rano, pośpiech, dzieci krzyczą) dziury...

Ale nie o tym chciałem... Chodzi o marynarkę - naprawdę fajny wzór, super zestaw z niebieskościami.

Zamówiłem podobny wzór, tylko w 'gęstszą kratę' u Macaroniego - wariant bez podszewki, na lato. Jakie kolory/ wzory materiałów koszulowych lubisz do niej nosić (poza błękitem)?

Pozdrawiam,

Red

Opublikowano

Zdarza się ;-) Staram się jednak metki odcinać, chociaż ze dwa razy zostały po takiej praktyce (rano, pośpiech, dzieci krzyczą) dziury...

Ale nie o tym chciałem... Chodzi o marynarkę - naprawdę fajny wzór, super zestaw z niebieskościami.

Zamówiłem podobny wzór, tylko w 'gęstszą kratę' u Macaroniego - wariant bez podszewki, na lato. Jakie kolory/ wzory materiałów koszulowych lubisz do niej nosić (poza błękitem)?

Pozdrawiam,

Red wiesz co... mam ja na sobie pierwszy raz:) to nic wielkiego siutsupply , mysle że biała, odcienie niebieskiego oraz od bęzu po brąz, jęzeli chodzi o kolory koszul