sergiusz Napisano 10 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2012 Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; ) To jest jeden z moich "zestawów" (jak ja nie lubię tego słowa) roboczych. Noszę go stosunkowo często . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 No, spodnie przyciągają uwagę... podoba mi się. plus za jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 @constantin - duż plus, idziesz we właściwym kierunku. Spodnie do skrócenia tak samo rękawy marynarki i będzie naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 @NastyKanasta spodnie mają długość idealną , niestety po kilku godz. noszenia "opadły", nie zauważyłem tego "pozując":)marynarka - zgoda.. @static87 zdjęcia robione aparatem fot. a nie telefonem:) biorąc pod uwagę, że ta "sesja" trwała około 3 minut moim zdaniem wyszło poprawnie @Adam Granville, jeżeli Pańskie "dobre"odnosi się do całokształtu to dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Bardzo mi się podoba, szczególnie spodnie. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 super spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Bardzo dobrze się prezentujesz! Od butów, po wiązanie krawata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Bardzo dobrze się prezentujesz! Od butów, po wiązanie krawata . Dzięki MIszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 @ constantin Kilka ciekawych zestawów ostatnio zaprezentowałeś. Ten ostatni już najbardziej oryginalny. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Tab collar bejbe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Jak zwykle klasa. Pierwszy występ koszuli tab. Udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Jest coś na co zwróciłem uwagę na początku... białe przeszycia paska zegarka.. po za tym jak zwykle klasycznie nienagannie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Czerwona ściana - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Piękny zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Podoba mi się I faktycznie ściana pomalowana idealnie pod kolor zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. Czerwona ściana - to jest to Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407 4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. Czerwona ściana - to jest to Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407 4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia. Moje poszetki już dawno nie nawiązują bezpośrednio do krawatów, bo to strasznie nudne i zbyt łatwe do zrobienia. Za feedback dot. ściany ... LOL ... dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Dołączam się do zrzęd: fatalne guziki przy rękawach: trzy a nie cztery i na dodatek nierozpinane, o ile mnie moje stare oczy nie mylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Dołączam się do zrzęd: fatalne guziki przy rękawach: trzy a nie cztery i na dodatek nierozpinane, o ile mnie moje stare oczy nie mylą. Zdjęcie nie pozwala na ocenę jakości guzików. Nie ma też nic złego w 3 guzikach... Z kolei brak rozpinania IMO jest fatalny tylko jeśli marynarkę zrobił krawiec twierdząc, że świadczy usługę wysokiej jakości. W tym wypadku z kilometra widać, że to RTW. Czy Twoje wszystkie marynarki mają rozpinane guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Panowie, bardzo proszę - na temat i bez czepialstwa. Przepychanka wylądowała w koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Świetny krawat i równie świetny węzeł (hint: trwa konkurs 'Co mam dziś na szyi'). Co to za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Panowie, bardzo proszę - na temat i bez czepialstwa. Przepychanka wylądowała w koszu. Nie przepychanka a kulturalna dyskusja. Przy odrobinie refleksji moglbys ja przeniesc do watku o poszetkach gdyz generalnie krazyla wokol tematu doboru chusteczki. Brakowalo nam Ciebie przez te kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi