Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo ze piątek ,trochę formalnie .

z reguły nie komentuje stylizacji CDMNS, bo ekspertem nie jestem, ale tym razem tak mi się podoba ten garnitur dwurzędowy, ze muszę to napisać :-)

Garnitur rewelacja, jeszcze do tego szerokie klapy i dość wysoko kozerka (tak to się nazywa?). Fajny krawat i poszetka.

Reszta stylizacji to już "taki typowy Ty" ;-) (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) styl do którego chyba już nas przyzwyczaiłeś :-)

no i ten hublocik .... !!!

Opublikowano

Broguesy są czarno-fioletowe ,spinki swoja "waga" maja wyrowanac ciężkość zegarka .

Buty w takim razie bardzo ciekawe. Wlasnie lekkimi spinkami bym probowal zrownowazyc zegarek, ale to jest juz w duzej mierze kwestia gustu. Jeszcze raz piekny zestaw!

Opublikowano

Styleman, świetny zestaw, bardzo mi się podoba, kapitalny garnitur i buty, bardzo ładny krawat. Skarpetki bordowe? Dobrze widzę? Osobiście wymieniłbym koszulę na białą, ale to wynika z faktu, że jakoś nie mogę się przekonać do kolorowych koszul z białym kołnierzem.

Opublikowano

Bezsprzeczny kandydat w konkursie na największe wyłogi roku 2012 ;)

Wszechczasów! :lol:

Edward Sexton byłby dumny :P Te klapy są nieocenione, gdy zrobi się naprawdę zimno i wietrznie - można się nimi opatulić praktycznie po kapelusz :) Długość płaszcza również dobrze chroni od zimna. Nie sądzę, żebym w przyszłości wybierał krótsze.

Opublikowano

Odpowiedź na pytanie tytułowe: krótkie trzewiki MCS ze skóry (koniak), sztruksowe jeansy Brax (beżowe), czarną koszulkę polo, zgniłozielony wełniany sweter z wycięciem i bardzo starą kurtkę Barbour. Za chwilę to wszystko zostanie opakowane w starego land-rovera. Nie wiem, czy nie przesadziłem: czuję się, jakbym wybierał się na wrzosowisko pod Lochnagarem odwiedzić nielegalną gorzelnię.