Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się, mniejszy węzeł mógłby wygladać lepiej, natomiast niekoniecznie asymetryczny. Koledzy trochę przesadzają ostatnio z gloryfikacją węzła four in hand.

Ja mam usprawiedliwienie ---> kryptobranding :P

A tak poważnie, to węzły symetryczne po prostu mi się nie podobają.

Opublikowano

Zaplątał mi się jeszcze suplemencik do poprzedniego zdjęcia :D Uszyłem sobie białą koszulę button-down z kieszenią na piersi i bez mankietów na spinki. Dochodzę do wniosku, że jednak coś w tym jest, że biała koszula jest najbardziej uniwersalna.

post-403-1365892343647_thumb.jpg

Opublikowano

Podoba mi się jako całość. Może zapięcie dolnego guzika zmniejszyłoby efekt rozchodzenia się połów na biodrach (to nie błąd przy dwurzędówkach). Ale nie wiem na ile to efekt faktycznego stanu płaszcza, czy też nienaturalnej pozycji. Niemniej, fajnie!

Opublikowano

Można poznać jakieś szczegóły na temat tego płaszcza?

Owszem.

Płaszcz kupiłem na allegro, moim zdaniem za okazyjną cenę.

Firma to "Centaur" made in Britain (nie znałem wcześniej tej marki)

Mieszanka wełny i kaszmiru.

Opublikowano

Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; )

Aura jak dzisiaj, ale zielone liście faktycznie świadczą że coś jest nie tak, chyba ze to jakaś inna szerokość geograficzna.

Opublikowano

Poszetka schowała się do zdjęcia,wzór to paisley ,kolory bordo,filet ,niebieski i szary.

Zegarek to Chopard Mille Miglia z oryginalnym paskiem z kauczuku,czarny, wzór z opony Dunlopa z lat 50-tych,buty miałem brązowe sztyblety, Zmiana paska zabiła by cały charakter tego zegarka a mnie to nie dopasowanie nie przeszkadza.To nie kreacja to mój ubiór do pracy.

To nie jest fular ,to jedna z moich apaszek wywiazana na fular.

Pozdrawiam.