Ard Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 @procelesmautyk - mógłbyś coś powiedzieć o tym płaszczu? Cytuj
el-biczel Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Ale czy marynarka jest za dluga czy tez kieszenie sa dosc wysoko? Z tego co widze na swoim malym telefonie to marynarka koczy sie na kciukach czyli powiedzialbym dosc klasycznie, moze niemodnie ale klasycznie. +1, ona nie jest za długa, tylko tak jak pisze Styleman zdecydowanie za szeroka. Wygląda tak jakby ktoś ją próbował ratować w talii, ale to zdecydowanie nie rozwiązało problemu. Cytuj
waski Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Być może przód jest zbyt obszerny dlatego taliowanie nic nie pomoże, mam tak w dwóch marynarkach. Cytuj
Styleman Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ja zdecydowanie oprócz zwężenia ,skrócił bym ta marynarkę o jakieś 4-5 cm. Dzisiaj łączenie wzorów. Cytuj
kamil.em Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 @Styleman Krawat w tym przypadku kradnie show, bardzo ładny. Zazdroszczę. Cytuj
paparazzo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Znakomity krawat. Leica z ogniskową 5 dorobiła Tobie klaty niczym u pewnego Gubernatora Cytuj
Styleman Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Znakomity krawat. Leica z ogniskową 5 dorobiła Tobie klaty niczym u pewnego Gubernatora Samemu z reki tak to wychodzi. Pozdrawiam Cytuj
SORGE Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Cytuj
Misza Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Świetnie się prezentujesz! Cytuj
constantin Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 bardzo ładny kolor koszuli i krawat. Cytuj
Mr.Consigliere Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 @Styleman: Teoretycznie te wszystkie wzory nie powinny razem zagrać. W praktyce wyszło bardzo hipnotyzująco i fajnie. Podoba mi się. Cytuj
mbs Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 (...) wyszło bardzo hipnotyzująco (...) Cytuj
Styleman Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 O tym czytając te słowa pomyślałem ,dokładnie. Jooana Krupa . Fakt zdjęcie mocno bije kolorami, ale zawezylem tu kadr tylko do kawałka ,nie ma tła które by ta ferie wzorów zredukowały. Pozdrawiam. Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Tak, najlepiej ciągle chodzić w nudnych zestawach biurowych. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Kolego, masz coś do nudnych zestawów biurowych? Cytuj
SORGE Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Moim zdaniem trochę za dużo tych wzorków jak na jednego faceta : krawat, marynarka i jeszcze na niej "herb". Oczopląsu można dostać. Tak, najlepiej ciągle chodzić w nudnych zestawach biurowych. Broń Boże. Ja to nawet wolę jak ktoś w towarzystwie robi "za papugę" tak jak np. Wojewódzki na ślubie u Kwaśniewskiej czy Pajacyków. Daje to paniom lepszy punkt odniesienia. No i nie ma monotonni. Wszystko zależy od tego, gdzie kolega Styleman chciał się w tym stroju pokazać. Nie przeczę, mogło być całkiem OK. Cytuj
Remy Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Dużo wzorów? Nie zauważyłem- zegarek bardziej przyciąga uwagę... To jest dobry adres dla tej fotki (dużo zdjęć Hublotów): http://watchanish.tumblr.com/ Cytuj
Styleman Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 To był mój strój dzisiaj do pracy,tak jak pisałem to był mały wycinek mojego dzisiejszego ubrania. Cytuj
SORGE Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Ta marynarka w tm zestawieniu dużo bardziej mi się podoba! Cytuj
h8r3d Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Co się stało z postami? Cytuj
Styleman Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Dużo wzorów? Nie zauważyłem- zegarek bardziej przyciąga uwagę... To jest dobry adres dla tej fotki (dużo zdjęć Hublotów): http://watchanish.tumblr.com/ I sa tam zdjecia Macaronitomato. Cytuj
Mr.Consigliere Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 No to pora na debiut... Każual frajdej. Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Mimo ze piątek ,trochę formalnie . Cytuj
el-biczel Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Swietny zestaw, chociaz ja bym wybral w delikatniejsze spinki i troche inne buty. Dobrze widze, ze to sa czarno/brazowe broguesy? Cytuj
Styleman Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Broguesy są czarno-fioletowe ,spinki swoja "waga" maja wyrowanac ciężkość zegarka . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi