Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:mrgreen:

Propsy dla szarmanta za ciekawy blog.

4in, troche mam wrażenie, że te szelki to dla lansu.

:D Jeśli wolno mi zapytać ---> Po czym to wnosisz?

I drugie pytanie, które interesuje mnie równie mocno: w jaki sposób wyróźnicowałeś, że ja dla lansu, a Szarmant ciekawy blog ???

Opublikowano

ciach

4in, troche mam wrażenie, że te szelki to dla lansu.

:shock: Też poproszę o uściślenie stwierdzenia. Rozumiem, że nie miałeś na myśli tego, żeby przed wyjściem na spotkanie Panowie zadbali o przyszycie szlufek w spodniach?

Opublikowano

Prawda jest taka, że jestem zwykłym beztalenciem i tylko zdjęciami, na których ubrania żyją, ukrywam fakt, że praktycznie wszystko co noszę jest źle dobrane i fatalnie leży.

Zostaniesz za to zdegradowany do rangi "początkujący" a liczba Twoich postów zostanie zmniejszona do 16 ;)

Opublikowano

Prawda jest taka, że jestem zwykłym beztalenciem i tylko zdjęciami, na których ubrania żyją, ukrywam fakt, że praktycznie wszystko co noszę jest źle dobrane i fatalnie leży.

Zostaniesz za to zdegradowany do rangi "początkujący" a liczba Twoich postów zostanie zmniejszona do 16 ;)

No, please! ;)

Opublikowano

W temacie spytam: Tomek dosc masywny ten collar gap na pierwszym zdjeciu. Plaszcz szyty na miare, czy RTW?

Gdyby był od krawca to bym z niego zrezygnował przez ten kołnierz :P Płaszcz jest RTW, ale dotknięty tu i tam. M. in. skróciłem rękawy.

Opublikowano

Jak nie mam nic do powiedzenia, to nic nie piszę. Proste i logiczne.

@4inHand: Ubranie "jak zwykle", czyli b. dobrze, a do kołnierza nic nie mam, taki trochę lagerfeldziasty, dodaje charakteru. Mnie zainteresowała zmiana fryzury, mnie odpowiada. Fryzjer tak od siebie, czy został odpowiednio poinstruowany? Mógłbyś coś więcej napisać?

Opublikowano

@ Otto

Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem :) To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie :D No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada.

Opublikowano

@ Otto

Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem :) To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie :D No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada.

w takim razie więcej fotek prototypu;)

i załóżmy wątek "Jaką dziś mam fryzurę" :P

PS. co do bransoletek. Ja jestem na tak dla męskiej biżuterii w zestawach casualowych:)