Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co takie zdjęcia wklejać? nic nie widać. Tego typu foto to na e-pamiętnik prędzej.

no i historia iście urzekająca..

Chciałem napisać z rana coś niemiłego, ale dam sobie spokój.

Opublikowano

Z moją Jagodą i koleżanką na imprezie Andrzejkowej. :? Wiem, że kolor kwiatka, jak pięść do oka, ale byłem w sytuacji, kiedy zafiksowałem na punkcie kwiatka w butonierce, a kolorów w kwiaciarni jeden... ;)

Andrzejki 2012 w obiektywie Jakuba Wysockiego

post-2604-13658923748221_thumb.jpg

post-2604-13658923748496_thumb.jpg

Opublikowano

A taka fotke znalazlem ze swietnego festiwalu experimetalpl, ktory mial miejsce wlasnie w londynie.

Moze nie dzisiaj, ale przedwczoraj, wiec prawie sie liczy.

fot: Jakub Wittchen

Zrodlo:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Czy ubranie się tak w marynarkę i krawat, na takie wydarzenie, to dobry pomysł :roll: ?

A w czym widzisz problem?

Niektórzy chodzą nie tylko do pracy i do cioci na "wigilię" w marynarkach i "pod krawatem".

Podejrzewam, że też bym był na takiej imprezie podobnie ubrany, tyle że zamiast "zwykłej" marynarki miałbym tweed, który noszę najczęściej o tej porze roku.

Opublikowano

Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu.

Opublikowano

Ja również byłem "pod krawatem" na koncercie jazzowym Maćka Fortuny, gdzie reszta łącznie z wykonawcami była w tiszertach i nie czułem się skrępowany. Bardzo podobnie było na pewnym festiwalu podróżniczym gdzie gościem wieczoru był pan Mirosław Hermaszewski, w krawacie było nas dwóch- Pan Mirosław i ja, dzięki temu nie ukrywam ucieliśmy sobie bardzo miłą rozmowe po jego wystąpieniu.

Dodaliście sobie wzajemnie otuchy w świecie dzikich ;)