sergiusz Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; ) To jest jeden z moich "zestawów" (jak ja nie lubię tego słowa) roboczych. Noszę go stosunkowo często . Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 No, spodnie przyciągają uwagę... podoba mi się. plus za jakość zdjęć. Cytuj
NastyKanasta Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 @constantin - duż plus, idziesz we właściwym kierunku. Spodnie do skrócenia tak samo rękawy marynarki i będzie naprawdę dobrze Cytuj
constantin Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 @NastyKanasta spodnie mają długość idealną , niestety po kilku godz. noszenia "opadły", nie zauważyłem tego "pozując":)marynarka - zgoda.. @static87 zdjęcia robione aparatem fot. a nie telefonem:) biorąc pod uwagę, że ta "sesja" trwała około 3 minut moim zdaniem wyszło poprawnie @Adam Granville, jeżeli Pańskie "dobre"odnosi się do całokształtu to dziękuję. Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Bardzo mi się podoba, szczególnie spodnie. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Misza Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Bardzo dobrze się prezentujesz! Od butów, po wiązanie krawata . Cytuj
constantin Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Bardzo dobrze się prezentujesz! Od butów, po wiązanie krawata . Dzięki MIszo Cytuj
michau Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 @ constantin Kilka ciekawych zestawów ostatnio zaprezentowałeś. Ten ostatni już najbardziej oryginalny. Super. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Jak zwykle klasa. Pierwszy występ koszuli tab. Udany Cytuj
constantin Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Jest coś na co zwróciłem uwagę na początku... białe przeszycia paska zegarka.. po za tym jak zwykle klasycznie nienagannie:) Cytuj
paparazzo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Czerwona ściana - to jest to Cytuj
michau Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Podoba mi się I faktycznie ściana pomalowana idealnie pod kolor zestawu. Cytuj
SORGE Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. Czerwona ściana - to jest to Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407 4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia. Cytuj
4inHand Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. Czerwona ściana - to jest to Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu. http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407 4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia. Moje poszetki już dawno nie nawiązują bezpośrednio do krawatów, bo to strasznie nudne i zbyt łatwe do zrobienia. Za feedback dot. ściany ... LOL ... dziękuję! Cytuj
Adam Granville Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Dołączam się do zrzęd: fatalne guziki przy rękawach: trzy a nie cztery i na dodatek nierozpinane, o ile mnie moje stare oczy nie mylą. Cytuj
4inHand Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Dołączam się do zrzęd: fatalne guziki przy rękawach: trzy a nie cztery i na dodatek nierozpinane, o ile mnie moje stare oczy nie mylą. Zdjęcie nie pozwala na ocenę jakości guzików. Nie ma też nic złego w 3 guzikach... Z kolei brak rozpinania IMO jest fatalny tylko jeśli marynarkę zrobił krawiec twierdząc, że świadczy usługę wysokiej jakości. W tym wypadku z kilometra widać, że to RTW. Czy Twoje wszystkie marynarki mają rozpinane guziki? Cytuj
mosze Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie, bardzo proszę - na temat i bez czepialstwa. Przepychanka wylądowała w koszu. Cytuj
kamil Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Świetny krawat i równie świetny węzeł (hint: trwa konkurs 'Co mam dziś na szyi'). Co to za producent? Cytuj
pirat Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie, bardzo proszę - na temat i bez czepialstwa. Przepychanka wylądowała w koszu. Nie przepychanka a kulturalna dyskusja. Przy odrobinie refleksji moglbys ja przeniesc do watku o poszetkach gdyz generalnie krazyla wokol tematu doboru chusteczki. Brakowalo nam Ciebie przez te kilka dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi