Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj jeszcze, że nie jest to to, co masz dzisiaj na sobie, tylko co miałeś na sobie co najmniej miesiąc temu. ; )

To jest jeden z moich "zestawów" (jak ja nie lubię tego słowa) roboczych. Noszę go stosunkowo często ;).

Opublikowano

@NastyKanasta spodnie mają długość idealną , niestety po kilku godz. noszenia "opadły", nie zauważyłem tego "pozując":)marynarka - zgoda..

@static87 zdjęcia robione aparatem fot. a nie telefonem:) biorąc pod uwagę, że ta "sesja" trwała około 3 minut moim zdaniem wyszło poprawnie

@Adam Granville, jeżeli Pańskie "dobre"odnosi się do całokształtu to dziękuję.

Opublikowano

Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. :)

Czerwona ściana - to jest to :)

Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu.

http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407

4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. ;)

Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia.

Opublikowano

Pochwał było sporo... To ja pozrzędzę. :)

Czerwona ściana - to jest to :)

Moim zdaniem to nie jest "to". Całe zdjęcie robi wrażenie zasnutego czerwoną poświatą. Trudno ocenić naturalne kolory ubioru. Wszystko się zlewa. Brak kontrastu.

http://forum.butwbutonierce.pl/download/file.php?id=6407

4inHand - bardzo się znęcałeś nad tą poszetką. ;)

Wygląda jak zwinięta w kłębek i "na chama" wepchnięta w brustaszę. Wypycha ją. Zlewa się z marynarką i brak w niej chyba nawet lekkiego nawiązania do krawata. Trudno ocenić, bo ledwo ją widać i kolory zdjęcia (jak wspomniałem) pozostawiają wiele do życzenia.

Moje poszetki już dawno nie nawiązują bezpośrednio do krawatów, bo to strasznie nudne i zbyt łatwe do zrobienia.

Za feedback dot. ściany ... :shock: LOL ... dziękuję!

Opublikowano

Dołączam się do zrzęd: fatalne guziki przy rękawach: trzy a nie cztery i na dodatek nierozpinane, o ile mnie moje stare oczy nie mylą.

Zdjęcie nie pozwala na ocenę jakości guzików. Nie ma też nic złego w 3 guzikach... Z kolei brak rozpinania IMO jest fatalny tylko jeśli marynarkę zrobił krawiec twierdząc, że świadczy usługę wysokiej jakości. W tym wypadku z kilometra widać, że to RTW.

Czy Twoje wszystkie marynarki mają rozpinane guziki?

Opublikowano

Panowie, bardzo proszę - na temat i bez czepialstwa. Przepychanka wylądowała w koszu.

Nie przepychanka a kulturalna dyskusja. Przy odrobinie refleksji moglbys ja przeniesc do watku o poszetkach gdyz generalnie krazyla wokol tematu doboru chusteczki.

Brakowalo nam Ciebie przez te kilka dni. ;)