Jakub84 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2020 Buty Meka można kupic w Klasycznych Butach (jesli dobrze zrozumialem pytanie) Cytuj
lenny_valentino Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2020 @Jakub84 Dzięki! To natomiast wiem. Jakie inne miejsca polecacie - jakieś zagraniczne? W Polsce fajne marki ma, oczywiście, Macaroni Tomato. Szukam miejsc, gdzie znajdę kilka niemasowych, uznanych marek. Cytuj
PatLove Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2020 @Xune dzięki, o to chodziło. Cytuj
MarekPZN Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Szukam (bezowocnie) podobnych butów. W szczególności zależy mi na podobnym kolorze i materiale. Ktoś coś kojarzy? p.s. najlepiej do 1000 zł. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 https://www.scarosso.com/en/men/shoes/loafers/flavio-taupe-scamosciato-taupe-suede-FLAVIOLOAFTAUSUED.html?cgid=men-shoes-loafers#page=1&start=24Albo takie (chyba za ciemne)https://www.herringshoes.co.uk/herring/lecce_tasselled-loafers/tan-suede Cytuj
mayor Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Alden Milkshake Tassel z tym ,że budżet dwa razy większy ale buty na kilka pokoleń . Niskobudżetowa imitacja Aldena J Crew Ludlow za około 30% ceny ($200) Cytuj
Nawrot Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Ja miałem takie od Carlos Santos, ale ostatnio przemalowałem na ciemny brąz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 @mayor te Aldeny to zupełnie inne buty. Nie gorsze, a po prostu inne. Solidne, GYW z grubą podeszwą. Buty wklejone przez kolegę to loafersy unlined, z cieniutką, zapewne klejoną podeszwą. Podejrzewam, że włoskie. Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Panowie, potrzebuje pomocy. Szukam koszuli button down, denim. Kołnierza nie umiem fachowo nazwać gabarytów, ale takie jak w kolekcji Mr.Vintage duże, które bardzo sobie cenie. Gdzie szukać taką koszulę? Fason slim. Cytuj
adamW Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 6 minut temu, Łukasz N. napisał: Panowie, potrzebuje pomocy. Szukam koszuli button down, denim. Kołnierza nie umiem fachowo nazwać gabarytów, ale takie jak w kolekcji Mr.Vintage duże, które bardzo sobie cenie. Gdzie szukać taką koszulę? Fason slim. SuSu, custom made. Kołnierzyk BD jest jedną z opcji. Koszt z tkaniną denimową 399zł. Oczekiwanie 2 tygodnie. Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Przepraszam, a jak to się zamawia bo nie widziałem takiej opcji, w sensie jak to wyklikać? Cytuj
laleczka Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 @Łukasz N. https://suitsupply.com/pl-pl/custommade?countryCode=PL&mode=CM&product=Shirt&client=onLine Custom Made -> Koszule 2 Cytuj
alabuz Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Pytanie do osób o wzroście 185cm+. Gdzie można kupić jakieś sensowne marynarki/garnitury RTW w rozmiarze long. Wiadomo SuitSupply, ale co poza tym. Na rodzimym rynku wybór niewielki, więc może polecicie jakieś zagraniczne sklepy online. Cytuj
gdynianin Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Charles Tyrwhitt też ma longi Cytuj
alabuz Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Tylko wybór niewielki. Coś jeszcze się znajdzie? Cytuj
Nawrot Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Spier&Mackay tez ma longi w rozmiarówce. Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Kojarzy kto gdzie można kupić kurtki jak Barbour tylko bardziej dla szczupłych? Czyli cos w wersji slim? Cytuj
Velahrn Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 7 godzin temu, Łukasz N. napisał: Kojarzy kto gdzie można kupić kurtki jak Barbour tylko bardziej dla szczupłych? Czyli cos w wersji slim? Barbour ma również wersje Slim swoich modeli (z reguły pod innymi nazwami) - poszukaj na forum, jest dużo informacji o rozmiarówce tej firmy. Cytuj
piotrassss Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 15 godzin temu, Łukasz N. napisał: Kojarzy kto gdzie można kupić kurtki jak Barbour tylko bardziej dla szczupłych? Czyli cos w wersji slim? Barbour czasem ma dwie wersje kurtek, np Liddesdale w wersji zwykłej: https://www.countryattire.com/barbour-liddesdale-mens-quilted-jacket/ca50108970.html?colour=Black oraz Liddesdale w wersji wyszczuplonej (nazywa się Liddesdale Heritage): https://www.countryattire.com/barbour-heritage-liddesdale-mens-quilted-jacket/ca5088805.html?colour=Navy Cytuj
alabuz Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 19 godzin temu, Nawrot napisał: Spier&Mackay tez ma longi w rozmiarówce. Te sklepu nie znałem, ale z tego co widzę to wysyłka jest ze Stanów. Mozę znacie coś blizej? Cytuj
Łukasz N. Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 W dniu 10.09.2020 o 08:43, piotrassss napisał: Barbour czasem ma dwie wersje kurtek, np Liddesdale w wersji zwykłej: https://www.countryattire.com/barbour-liddesdale-mens-quilted-jacket/ca50108970.html?colour=Black oraz Liddesdale w wersji wyszczuplonej (nazywa się Liddesdale Heritage): https://www.countryattire.com/barbour-heritage-liddesdale-mens-quilted-jacket/ca5088805.html?colour=Navy Bardziej mi bliżej do Devon modelu. jak zamawiajcie z attrie? Jak wybierze się kraj Polska barbour znika ze sklepu ? Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 13 minut temu, Łukasz N. napisał: jak zamawiajcie z attrie? Jak wybierze się kraj Polska barbour znika ze sklepu ? Nie zmieniaj kraju na stronie , dopiero podczas składania zamówienia wybierzesz Polskę i adres . Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 Gdzie kupię (najlepiej internetowo) dobrej jakości sznurówki? Mało się o tym mówi, ale czy są jakieś "marki" sznurówek godne polecenia? Poszukuję czegoś do chukka na 2 dziurki, więc raczej krótkich. Cytuj
Xune Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 Dobieram na Patine/Multirenowacji przy okazji innych zakupów, są ok. Co prawda patrzyłem na płaskie i są chyba dwie marki, obie ok. Okrągłe też powinny być git. Jedyne czego się obawiam - czy będą mieli tak krótkie. A jeśli zajrzysz to jest promo na fajne wieszaki Hanger Project. 1 Cytuj
Friq Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Potrzebuję pomocy w znalezieniu gładkiego dwurzędowego garnituru granatowego z ciętymi kieszeniami. Budżet raczej w stronę SuSu niż Zacka Romana. Jakieś pomysły? Może inne marki szyjące w Ceyadi? SuSu niestety posiada jedynie w tej kolekcji modele z nakładanymi kieszeniami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi